פורסם 2015 ביולי 1510 שנים הרשמה מחדש תופסת? או שזה הולך לפי כתובת?גם אני מימשתי את ההרשמה החנמית בעבר, בכלל לא זוכר למה.. מה שאני כן זוכר זה חיוב של 405 שקל שפתאום קלטתי בעו"ש... אז שימו לב הם מחדשים את המנוי ללא התרעה.
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים כמדומני שזה חד פעמי. אני קיבלתי מהם שנה חינם.אני נמצא בניו יורק, המשלוח של היומיים חינם פשוט תענוג. ביד ומיד.
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים מחבר באמזון צרפת יש את ה- Nexus 6 החל מ- 399 יורו -http://www.amazon.fr/gp/product/B00OZ4T6VQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים דווקא בצרפת הוא כן נותן לי להתנסות בחינם, אצלהם זה נקרא premium. אני מניח שהמנוי לא אוניברסלי ותקף רק לאתר שדרכו הוא נרכש.
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים מחבר בינתיים יש דברים מעניינים יותר באמזון גרמניה/צרפת/ספרד/אנגליה. נראה שבאמזון ארה"ב מחכים שקודם האמריקאים יתעוררו (עוד שעתיים בערך).
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים חייבים לעשות את הפריים הזה, בשביל לראות את המבצעים או שאפשר גם בלעדיו ?.(שואל בשביל להיות בטוח..)
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים כאן מרוכזים כל המבצעים ?.פה.כי אם כן, אז באמת לא משהו.אגב,לשאלתך מהבוקר איך אני יודע שזה במסגרת המבצע, אז לא ידעתי בוודאות, פשוט יש את הסמל ליד המוצר..(ראה תמונה מצורפת)
פורסם 2015 ביולי 1510 שנים המבצעים ששלחת זה מבצעים רק מבריטניה.הסמל של הפריים אומר שהמוצר זכאי למשלוח מהיר בחינם לאלו שיש להם פריים,זה לא אומר שיש מבצע לפריים על המוצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.