עבור לתוכן

מבזק: GeForce GTX 980 Ti AMP Extreme: הכרטיס המהיר ביותר?

Featured Replies

פורסם

תכלס אני תמיד הולך לאיבוד כשמדובר בכרטיסי מסך אני מתאפק מעל שנה לא לקנות עד שיצא משהו רציני (+אוסף כסף),

כדי שיצאו כרטיסים עם קירור +מאוררים שקטים יחסית (לא רפרנס) כמו שצריך לא רק ביצועים.

מה הדגשים בכרטיסי מסך?

אין איזה דיון השווה בין כרטיסי מסך?

מה ההעדפות ל-AMD או NVIDA ?

מה היתרון בין שאר החברות שמייצרות לכל כרטיס מסך? (מאווררים,קירור וכו')

פורסם

שאלה... יש אפשרות למשוך עוד קצת OC מהכרטיסים האלו? או שהם בשיא מהיצרן.

פורסם

הגרסאות המתקדמות יכולות להגיע קצת צפונית ל1300 ליבה, ובוסט באיזור 1480-1550.

העניין הוא שהם מוגבלים תוכנתית.

אם הייתי צריך לבחור כרטיס מסך אחד, זה כנראה יהיה ה-K|ngP|n שיהיה פתוח ומוכן לתת יותר מה-87 מיליוולט העלובים שאפשר להוסיף לליבה. אולי יהיה אפשר לסחוט ממנו 1650~ ליבה בבוסט.

פורסם

והתוספות לליבה שבאה מומהרת במילא מהחברות באמת משמעותית מבחינת ביצועים במשחקים? נותן יותר fps?

פורסם

תוריד תדר ב-25%, תמודד FPS ותגיד לי אתה אם שיפור בתדר הפעולה של ליבות גרפיות תורם.

פורסם

אני לא מתעסק עם תדרים של הכרטיס שלי... שלומי מtms הסביר לי ביסודיות למה זה לא כדאי למישהו שלא מבין כמוני..

אז לי ספציפית זה לא מתאים

פורסם

אז אגיד לך מה יקרה כשתנמיך לו את התדרים ב-25% - הוא יהיה כמעט באותה מידה איטי יותר.

פורסם

אז אין סיבה אמיתית לנסות לקרוע את הכרטיס עם אוברקלוק כבד?

פורסם

לדעתי ליאור התכוון להיפך.

הוא יירד בקרוב ל25% בביצועים

פורסם

OC קל זו שיטה פשוטה לקבל עוד קצת ביצועים בכלום כסף כשהסיכון אפסי. אפשר ללמוד את הבסיס לזה תוך חצי שעה.

OC כבד זה כבר תחביב בפני עצמו שדורש התעסקות רבה וידע מעבר מאחר והסיכון בו גדול בהרבה (צריבת ביוס, שינוי מתחים עם תוכנות פרטיות שעוקפות חסמי תוכנה רשמיות, שינוי פיזי של קבלים בכרטיס, הרכבה פרטית של קירור מים ועוד).

אם אתה מסתכל על הרפרנס אפשר לראות בוודאות שה-OC שחברות צד שלישי עושות לגמרי מצדיק את עצמו ומצדיק גם תוספת כסף (על הקירור המשודרג וכולי). על זה אתה יכול להוסיף עם כלום מאמץ עוד 5-10% בלי יותר מדי התעסקות או סכנה.

ובסוף זה תלוי בסיטואציה הספציפית: אם זה מה שיתך לך עוד 5FPS וישים אותך מעל 60FPS באופן קבוע זה שווה ביותר אבל אם זה יעלה אותך מ 125 ל 135 FPS זה לא שווה אפילו את המעט התעסקות שזה דורש.

הנה מה ש OC קל לכרטיס שכבר עבר OC של הליבה ביחס לרפרנס יכול לעשות. 13.8% יותר FPS יותר ממה שמגיע לך מהקופסה ו- 31% מעל לרפרנס. שווה או לא- זה כבר תחליט בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים