עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד קל ודק בסביבות ה3500

Featured Replies

פורסם

שלום

אני נוסע עוד מעט לחו"ל ואשמח לקבל המלצה לקניית מחשב נייד לשימוש של אולי פה ושם 3D MAX (זה לא חובה בכלל!) עיקר השימוש הוא אינטרנט ולא דברים כבדים מידי , לכן אשמח למחשב קל,דק, סוללה ארוכה ומעבד חזק (ראיתי שיש סידרה Y - אני ידעתי שהסדרה M היא החזקה ואין לי מושג מה זה הY החדשים-אשמח לדעת) וכן שיהיה אפשרות לשים 8 GB לפחות

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה ההבדל

* רזולוציית המסך? מעדיף כמה שיותר

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר מקלדת מלאה מה טוב

* משקל רצוי? כמה שפחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף שכן , סביבות ה 7 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) VGA,HDMאם אפשר

* Bluetooth? לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD למערכת (סביבות ה120GB) והשאר נגיד 500GB בHDD רגיל

* כונן אופטי? אם אפשר מה טוב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני יכול לקנות בחו"ל אבל אני יעדיף אחריות בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מה שנותן 3 שנות אחריות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מסתובב לגמרי אם זה אפשרי אבל לא חובה

לגבי התקציב כתבתי כך אבל אפשר לשמוע על דברים בסביבה גם אם זה שווה

תודה רבה

• תגובות 41
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה,אין חיה כזו?

פורסם

לא ברור מה גודל המחשב שאתה רוצה. ביקשת מקלדת מלאה - בדרך כלל "15.

15 Lenovo Flex 3 עונה על רוב הדרישות, בגרסה עם NVIDIA GeForce GT 920M יספיק גם לעריכות קלות (הכרטיס די חלש). זה לא מחשב משתלם במיוחד אבל יש לך דרישות מגוונות.

lenovo Flex 3 14 גם הוא עונה על רוב הדרישות, וניתן להשגה עם כרטיס דומה - NVIDIA GeForce GT 940M רק ללא מקלדת מלאה. לשניהם אין כונן אופטי.

בעיקרון המחשבים הללו עונים יותר על הדרישה של מחשבים קלים דקים וחזקים יחסית. הכרטיסים שלהם די לא שווים כלום ל 3D MAX, ובכלל מחשבים לעריכה בדרך כלל לא קלים ועם זמן סוללה גרוע, ואם יש משהו שעונה על כל הדרישות הוא כנראה לא בתקציב שלך.

שילוב של SSD ו-HDD בכלל לא נפוץ בניידים הקלים.

לדעתי תתמקד בכיוון אחד - ניידות או ביצועים, אם תתמקד בניידות יהיה ניתן להציע לך דגמים משתלמים יותר, ואם בביצועים דגמים מתאימים יותר.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני אתמקד בקלות כי בכל זאת העריכה תתבצע בנייח חזק שיש לי,אבל, עדיין אני אשמח לנתונים בנייד עם מעבד חזק,לא הבנתי את המעבדים שהם לא m מה עוצמתם?

אתה יודע מה אפילו שלא תהיה מלאה גם,

לי כיום יש מעבד i5 דור 3 ,הייתי שמח לאותו דבר דור 5 בגרסת המובייל ולא הu החלשים ...

נערך על-ידי I7210I

פורסם

שוב - אם תתמקד בקלות, רובם ככולם מצויידים במעבדים עם סיומת U. הם לא חלשים כפי שעשית מהם, ואם תקח Core i7 U הוא יהיה בסדר גמור לשימושים שתיארת חוץ מהעריכה.

פורסם
  • מחבר

אבל התדר שלהם נמוך בהרבה מהm שיש לי...

פורסם

ואז?

פורסם
  • מחבר

אז לפחות שיהיה בעוצמה של מה שהיה...לא להתקדם אבל גם לא ללכת אחורה

פורסם

זו לא תהיה הליכה אחורנית, אין משמעות לתדר כאן.

פורסם
  • מחבר

אז למה כן?אני למשל יודע שהמעבד שלי מגיע לתדר 2.7 אם אני זוכר והרבה מהuים לא מגיעים לזה וגם מספר הליבות קטן,דבר שני למה כן יש משמעות? וחוץ מזה נגיד משחק (דוגמה) כמו call of duty,ירוץ על זה?

פורסם

לתדר יש משמעות, אבל לא ניתן להשוות ביצועי מעבד בפועל מדור שונה על פי זה. מעבד מדור חדש יותר יהיה יעיל יותר בתדר מופחת.

גם למספר הליבות ישנה משמעות, אך יתכן שבפועל מעבד כפול ליבה מדור חדש יותר יהיה יעיל יותר ממעבד ישן מרובע ליבות.

בכל מקרה, לא קיים מעבד i5m מהדור השלישי עם 4 ליבות, כך שמספר הליבות יהיה זהה.

פורסם
  • מחבר

יודע מה,יהיה אפשר לפחות להריץ מכונות וירטואליות על זה?

וחוץ מזה שבנתיים רק ראיתי דגם עם ssd בלבד,אני מחפש משהו שהמערכת תותקן על הssd או שיהיה ssd גדול של 500(אם אפשר בכל הניידים האלו להחליף לבד אז מה טוב) אבל הרעיון היה להתקין מערכת בssd וכל השאר שיהיה בhdd רגיל.

פורסם

בקשר לCOD די בקושי ובהגדרות נמוכות. כפי שכתבתי, הכרטיסים הללו לא שווים כלום.

לדעתי הדגמים שהצעתי לא משתלמים, הם רק סוג של פשרה בין כל הדרישות שלך.

בכל נייד כמעט אפשר להחליף SSD.

בנוגע למכונות וירטואליות - שוב, תלוי מה תעשה איתן... מכונה אחת עם OS נוספת תוכל לרוץ בקלות, מעבר לזה זה כבר די תלוי.

שוב, אתה מחפש מחשב עסקי שמגיע עם SSD+HHD, מחשב למכונות וירטואליות או נייד דק וקל...? לדעתי אם תתמקד תוכל למצוא משהו מתאים ומשתלם יותר.

פורסם

ולשני הפרמטרים הללו אין שום משמעות. לתדר כפי שהסברתי, וגם ל-RAM, אלא אם כן אתה מתכנן לעבוד עם יותר מ-16. כמדומני גם שכמעט ולא קיים סטיק של יותר מ8 (חוץ מאיזו חברה זניחה), כלומר אי אפשר להגיע למעלה מ-16 בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים