עבור לתוכן

סיוע בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
אתה הזוי על גבול המשיחי .. אני לא אומר שאתה לחלוטין טועה, חלק מהטענות שלך נכונות.

אבל הצורה החד צדדית והקיצונית שאתה מציג את הדברים... פשוט WOW

מכאן, ולומר שכל מה שAMD מייצרים זה זבל, הדרך עוד ארוכה לשם, מאוד.

חוץ מזה שאתה בעצמך אומר שמאז 4870 לא היה לך כרטיס של (ATI (AMD, אתה יודע כמה כרטיסים הם הוציאו מאז??

אתה באמת חושב שכולם זבל? אף לא צדיק אחד בסדום? תעשה לי טובה.

AMD אחראיים לכמה מהכרטיסים הכי מופלאים שהיו, 5870 בזמנו, 6970 בזמנו, וה7970 וכל הסגנים שלהם.

נכון שלאחרונה הם קצת לא פוגעים אבל לא צריך וגם לא נכון להספיד אותם כל כך מהר.

אה כן, ואני אף פעם לא המלצתי לאף אחד על הfury :)

חח "משיחי"

שמאלני אתאיסט במקרה?

פורסם

ממש לא, אבל העיקר שהמסר עבר :D

אגב יש פה המון שכן, לא הייתי פותח חזית איתם :P

פורסם
אל תקנה AMD.

כרטיסים פחות טובים

יותר חמים

יותר בעיות ידועות

אחוז קטן מהם עושים בעיות טקסטורות לאנשים ומסכים שחורים

את המושג "FIX" איי אמ די המציאה. לאנוידיה אין דברים כאלה.

וחוסר תמיכה בפיזיקס וקודה.

קיצר קח את הNVIDIA. יותר איכותי יותר טוב.

-----------------------------------------------------------------------------

שאלת בכלל את פותח התראד מה הדרישות שלו מהכרטיס ? .

יש סיכוי גדול שהוא בכלל לא יודע מה זה פיזיקס ומה זה קודה .

גם אם הוא יודע, יש סיכוי גדול שהוא לא ישתמש בנ"ל לעולם .

אתה יודע איך בוחרים כרטיס מסך ?

2 דברים :

האחד - מפרט קיים בדרך כלל אלא אם מתכננים לשדרג בעתיד הקרוב ואז חושבים קצת רחוק יותר .

השני - לפי מה משתלם . משתלם = מחיר \ ביצוע .

הנוסחה פשוטה . כרטיס טוב יותר במחיר נמוך יותר יקנה מהר יותר .

מפה יש חסרונות בכל חברה השאלה איפה מחליטים להתפשר .

כסף ? או קצת חום ושאר ירקות ?

כל אחד יעשה את הבחירה שלו.

שורה תחתונה, הבחור כבר קנה את הכרטיס ואני בטוח שהוא לא יתאכזב ממנו .

נ.ב אתה זוכר ש- NVIDIA הוציאו כרטיס (חדש אגב) שלא ניצל את כל הזיכרון שלו במלואו . פחות חצי ג'יגה .

א-י-ן ח-ב-ר-ה מ-ו-ש-ל-מ-ת .

יום טוב .

פורסם
-----------------------------------------------------------------------------

שאלת בכלל את פותח התראד מה הדרישות שלו מהכרטיס ? .

יש סיכוי גדול שהוא בכלל לא יודע מה זה פיזיקס ומה זה קודה .

גם אם הוא יודע, יש סיכוי גדול שהוא לא ישתמש בנ"ל לעולם .

אתה יודע איך בוחרים כרטיס מסך ?

2 דברים :

האחד - מפרט קיים בדרך כלל אלא אם מתכננים לשדרג בעתיד הקרוב ואז חושבים קצת רחוק יותר .

השני - לפי מה משתלם . משתלם = מחיר \ ביצוע .

הנוסחה פשוטה . כרטיס טוב יותר במחיר נמוך יותר יקנה מהר יותר .

מפה יש חסרונות בכל חברה השאלה איפה מחליטים להתפשר .

כסף ? או קצת חום ושאר ירקות ?

כל אחד יעשה את הבחירה שלו.

שורה תחתונה, הבחור כבר קנה את הכרטיס ואני בטוח שהוא לא יתאכזב ממנו .

נ.ב אתה זוכר ש- NVIDIA הוציאו כרטיס (חדש אגב) שלא ניצל את כל הזיכרון שלו במלואו . פחות חצי ג'יגה .

א-י-ן ח-ב-ר-ה מ-ו-ש-ל-מ-ת .

יום טוב .

אוקיי, מוצרים גרועים מ NVIDIA

GeforceFX 5000 hot and low value per fps

Geforce GTX 470, 480 super hot

GTX 600 לא יכלו להשתמש בקודה בחלק מהתוכנות בגלל בעיות דריברים וזה לא תוקן אף פעם

ועכשיו ל AMD:

4870 - Rage missing textures 3 fixes terations needed

290X - hot

390X - hot

FURY - noise problems

XBOX 360 - red ring of death

PS3 - same problem in different situations

XBOX one - same as xbox 360 but the fixed it right away

All the bullzoder - expensive, super hot, consumed W and as high end CPUS was less better the mid market I5

תעשו לי טובה, אני לא פאנבוי. NVIDIA באמת חברה מדהימה, הדיוק והאיכות שלה מטורפים. AMD יוציאו מוצר גם אם הוא מועבד לבעיות כי זה על הזין שלהם. אכפת להם שהדולרים יכנסו כי המוצרים שלהם נמכרים בזול.

אני ממש לא פאנבוי.

פורסם

ממש לא בא לי להעיף משתמשים מהאתר. בואו נשמור על יחס נורמאלי אחד מול השני, כאילו אנחנו בשיחה פנים אל פנים.

נ.ב - על השבב הגרפי של ה-PS3 אחראית אנוידיה, ובאמת נראה כאילו מלא בעיות בצד הירוק פרחו לך מהזיכרון או לא נכנסו לשם כלל.

פורסם

DJ אתה מתכחש לאמת אם אתה מנסה לצייר תמונה שכמות התקלות משתי החברות היא 50|50

ידוע הרי שAMD מוציאה מלא פיקסים, לא סתם עניין הדריברים שלה מדובר כל הזמן בפורומים של TOMS ובארץ. אם הדריברים שלה היו טובים ולא היו פיקסים הנושאים האלה לא היו עולים כל פעם מחדש.

מה ברצינות עכשיו, אם אני אשאל אותך שאלה כללית מה עדיף בכללי NVIDIA או AMD אתה תהסס ?

לא מאמין לך .

פורסם

מתכחש לאמת? לאן הלכת, חבר? אני אמרתי משהו בדיון הזה? קח נשימה. אל תגרור אותי לויכוחים עם אנשים אחרים שניהלת.

האמת היא ש-NVIDIA היא המובילה בין השתיים, וזו לא דעתי, זה המצב אובייקטיבית כרגע. זה לא אומר שכלל מוצריה של AMD מבוטלים. יש מקרים בהם למשתמש יתאים מוצר X או Y של AMD, וזה לגיטימי.

השאלה מה עדיף בכללי היא שאלת איש-קש ילדותית שמתעלמת לחלוטין במשתנים שתלויים באותו אדם ששואלים. כמו תקציב, העדפות וכו'. אני נלחם פה כבר 8 שנים בשאלות איש-קש שכאלו.

פורסם

קודם כל אין כל צורך לצאת על בנאדם שמביע את הדעה שלו. לגבי המוצרים של כל חברה יש כאלה מוצלחים ויש פחות ויש שממש גרועים. לי היו ויש את שתי החברות אצלי בבית AMD אומנם לא מספקים דרייברים ופיצרים כמו אנוידיה אבל יש להם את היתרונות שלהם כמו FREESYNC היא חברה שלא מונעת מהלקוחות שלה את סוג הבחירה ומאמינה במוצר שלה. אנוידיה לעומתה מתנהגת כמו מונופול וההוכחה היא שהיא לא מוכנה לתמוך ( נכון לעכשיו) בFREESYNC שזה כבר סטנדרט של VESA. עוד הוכחה זה כל הסיפור של הזיכרון ב 970 היא יצאה מזה בכל כך פשטות ואמרה זה טעות של יחסי ציבור. בפועל יש לאנוידיה פיצרים מדהימים אבל וזה אבל רציני לי לא יוצא להשתמש בהפ יותר מדי ואני משחק מגוון רחב של משחקים. היתרון היחידי שמבחינתי גרם לי לקחת 970 זה הדרייברים וזהו!.

לי פשוט היה נמאס לקבל דרייבר שבועיים אחרי צאת משחק וזה במקרה הטוב.

בכל אופן כל אחד יהיה מרוצה מ 290 במיוחד במחיר מבצע מצחיק של 1400 שח וחיסכון של 400+ ש"ח על אותם ביצועים אפילו 290 טיפה יותר חזק מה 970 לפחות בסטוק.

אל תיתן לאף אחד לגרום לך להרהר על הקנייה שלך ולפי דעתי אתה עשית את הבחירה הנכונה. אם לי היה את המבצע הזה בזמנו אולי הדברים היו נראים אחרת אצלי... מי יודע.

פורסם
מתכחש לאמת? לאן הלכת, חבר? אני אמרתי משהו בדיון הזה? קח נשימה. אל תגרור אותי לויכוחים עם אנשים אחרים שניהלת.

האמת היא ש-NVIDIA היא המובילה בין השתיים, וזו לא דעתי, זה המצב אובייקטיבית כרגע. זה לא אומר שכלל מוצריה של AMD מבוטלים. יש מקרים בהם למשתמש יתאים מוצר X או Y של AMD, וזה לגיטימי.

השאלה מה עדיף בכללי היא שאלת איש-קש ילדותית שמתעלמת לחלוטין במשתנים שתלויים באותו אדם ששואלים. כמו תקציב, העדפות וכו'. אני נלחם פה כבר 8 שנים בשאלות איש-קש שכאלו.

כל מה שאתה אומר ידוע.

תגיד את זה ל OvO שהופך אותי לפאנבוי כי אני אומר את זה.

פורסם

אומר מה? "אל תקנו AMD" זה ממש לא דעה נטרלית.

פורסם

לא השתמשתי אפילו פעם אחת במילה פאן בוי, לא בשרשור הזה ובאף שרשור, אבל מה שהדליק אותי זה שאתה פשוט מקיא על קנייה של בן אדם שהשקיע 1400 שקל. אתה יודע איזה רע זה יכול לגרום לבן אדם להרגיש?

אם זה היה לפני קניה, מילא.. אבל אם אין לך משהו מועיל לומר אחרי קנייה עדיף לא להגיב.

בנוסף, אתה יכול להכחיש אם אתה רוצה אבל סגנון הכתיבה הקיצוני שלך מלווה אותך בכל שרשור שמדבר על AMD ויש לא מעט כאלה, זה פשוט מטעה אנשים ואפילו עלול להטות את הכף לעתים שלא בצדק.

אם אתה רוצה להיות אינפורמטיבי ומועיל, תן את המידע בצורה מאוזנת ושקולה ולא בצורה ילדותית ואימפולסיבית. לא עושים את זה ע"י מניית רשימה של תקלות עבר של AMD (שחלקן אפילו לא תקלות) וסיכום עם קביעה נחרצת כגון "אין כמו nvidia" או "רק nvidia" .

לדעתי אם שואלים על מוצר ספציפי, עונים על מוצר ספציפי ולא נותנים חיים שכאלה על החברה וההיסטוריה שלה.

אם משהו כינה אותך פאן בוי (וזה לא אני!!) זה רק בגלל סגנון הכתיבה וההתבטאות החד צדדיים והלא רציניים שלך.

אני אישית גם קצת מאוכזב מAMD לאחרונה, וכן יצאתי עליהם באיזה שהוא שרשור לאחר ההשקות המאכזבות, אבל זה היה נקודתי לשחרור קיטור בלבד, ואני לא עושה את זה בצורה שיטתית שכזאת.

בכל אופן, אין לי כלום נגדך, וסליחה אם נפגעת, זאת ממש לא הייתה הכוונה :cry: .

פורסם
  • מחבר

אני שמח שאתם נהנים מהאשכול שלי :)

רק רציתי לציין שקיבלתי את הכרטיס אתמול, כרטיס מטורף... ומי שמדבר בלי להתנסות עדיף שלא ידבר... :)

כל מי שאמר שלא שווה לקחת את הכרטיס הזה ב1400 באמת שאין לו שום נייסיון :)

למנהלים אתם מוזמנים לסגור את האשכול מבחינתי אני את שלי עשיתי :)

הכרטיס במאמץ מגיע ל75 מעלות בערך. ככה שרותח כמו שנאמר פה.. לא כל כך מתאים :)

פורסם

תתחדש :) איזה כיף לשמוע.

פורסם

תתחדש אני בטוח שאתה תהנה מהכרטיס הזה !!!

- - - תגובה אוחדה: - - -

יאללה תריץ כמה משחקים כבדים ותוכיח לכולם פה ש AMD עדיין נלחמת בכל הכוח

פורסם

תתחדש ותהנה .

לגבי מה שרשם leahd3 , מסכים איתו בהחלט ואף אוסיף : תחשבו מה היה אם לא הייתה קיימת AMD , מה היינו מקבלים ובאיזה מחירים מאינטל ובמיוחד מאנוידיה , אז קודם כל תודה ל-AMD שהיא קיימת ונותנת לפחות איזשהו פייט ואיזושהי תחרות לשני הענקים האלו .

ולבוא ולהגיד חד משמעי שכל מה ש-AMD ייצרה אי פעם זה זבל , זה גם ממש אבל ממש לא נכון , בכל ההיסטוריה שלה דווקה היו ל-AMD גם מוצרים טובים , מעבדים וכרטיסי מסך , ועל זה יעידו כל האנשים ברחבי העולם , שהשתמשו , ועד היום משתמשים במוצרים של AMD והם עובדים פיקס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים