עבור לתוכן

איך אנשים טמבלים להשתמש בכל השרותים של גוגל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מילפורד, אל תכנס למושגים שאין לך מושג מהם. ולפני שאתה מחלק קומפלימנטים תקרא קודם את ה-DSM.

• תגובות 107
  • צפיות 24.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הפרנואידיות שלך אפשר לסווג לפי הפסקת פתיחה בוויקיפדיה

פורסם

סכיזופרניה:

סכיזופרניה (בעברית: שסעת, מיוונית: σχιζοφρενία schizophrenia) היא הפרעה נפשית כרונית מורכבת והטרוגנית בביטוייה, השייכת לקבוצת המחלות הפסיכוטיות. המחלה מתאפיינת באוסף של תופעות נפשיות והתנהגותיות כמו: הזיות, מחשבות שווא, הפרעות בארגון הדיבור והחשיבה, צמצום רגשי, פגיעה בהנאה ובכוח הרצון והיוזמה, בעיות קוגניטיביות (בזיכרון, קשב, פונקציות ניהוליות וכו'), התנהגויות מוזרות המוסברות על ידי החוויות הפנימיות החריגות (ההזיות, מחשבות השווא) ועל ידי שיבושי מערכות בקרה (קוגניטיביות), קשיים תפקודיים רבים בתחום התעסוקתי והחברתי.

פרנויה:

פָּרָנוֹיָה (בכתיב לועזי: Paranoia) היא מצב פסיכוטי, מלווה בפחד, חרדה ומחשבות שווא, שבו חש האדם כי הוא נרדף, אף על פי שאין לכך ביסוס במציאות. מקור המילה מיוונית, παράνοια - Paranoia, שמשמעותה שיגעון (para=ליד, nous=נפש).

המאפיין של התסמונת הוא מחשבות שווא פרנואידיות. מחשבות שווא אלו מאופיינות על ידי עיוות ותפיסת היחס על ידי האדם ובינו לבין אנשים אחרים. מאחר שמחשבות השווא הפרנוידאליות מבטאות לעתים קרובות נושאים של חיי היום יום, קשה לעתים להבחין ולהפריד אותן ממצבים נורמליים. אחד המאפיינים החשובים באבחנה הוא העדר חלופה בחשיבה או בפעולה המתחייבת ממנה.

פרנויה היא תופעה שכיחה בקרב חולי סכיזופרניה (סכיזופרניה פרנואידית) ובקרב בעלי סוגים מסוימים של הפרעות אישיות.

תחושת הרדיפה באה לידי ביטוי בחשדנות יתר. במצבים קיצוניים עלול האדם הפרנואיד לכלוא את עצמו בחדר אחד למשך שעות ארוכות מתוך חשש שעוקבים אחריו באמצעות מצלמות, ואף להרחיק לכת למחשבות של ריגול מהחלל, חשש שחייזרים או סוכנים חשאיים עלולים לחטוף אותו. במקרים של סכיזופרניה פרנואידית, הפרנואיד נוטה לחשוש שגורמים עוינים כלשהם מבקשים להשתלט על מוחו על ידי שידור מסרים שונים אליו, באמצעות השתלת שבבים שונים באיברי גופו, ואף עלול לסרב לפרוצדורות כירורגיות דחופות עקב כך.

אני לא יודע, זה נשמע לי דיי מתאים לסיטואציה.

פורסם

מזכיר לי את הבחור שהיה נוסע בוואן וגולש על רשתות WIFI ציבוריות כדי שלא יצליחו לעקוב אחריו

פורסם
  • מחבר

מילפורד, אל תצטט ויקיפדיה, תפתח את ה-DSM, ואם המח המעוות והמפגר שלך יקלוט מה כתוב שם תראה שהדרך להגדרת סכיזופרן או פרנואיד ארוכה מאד.

עד אז תמשיך להתבסס על חומר בלתי מקצועי כמו ויקיפדיה.

ודרך אגב, אם נראה לך שאני טועה בנושא, לך תברר מדוע האוניברסיטאות באירופה עצרו את גוגל מלהכניס את ותכן הספרים שלהן ל-GOOGLE BOOKS.

פורסם

אני לא חושב שאתה מבין את מה שהולך פה

פורסם
מילפורד, אל תצטט ויקיפדיה, תפתח את ה-DSM, ואם המח המעוות והמפגר שלך יקלוט מה כתוב שם תראה שהדרך להגדרת סכיזופרן או פרנואיד ארוכה מאד.

עד אז תמשיך להתבסס על חומר בלתי מקצועי כמו ויקיפדיה.

ודרך אגב, אם נראה לך שאני טועה בנושא, לך תברר מדוע האוניברסיטאות באירופה עצרו את גוגל מלהכניס את ותכן הספרים שלהן ל-GOOGLE BOOKS.

וואו, אתה חולה נפש אמיתי הא?

פורסם
  • מחבר

מילפורד יש לך תעודת זהות ביומטרית?

ד.א כנראה שטיעונים אמיתיים אין לך, אם אתה יורד לכאלה רמות

פורסם

בינתיים היחיד (אפילו לא "הראשון", אלא היחיד) שירד פה ברמה ("מח מעוות ומפגר") זה אתה.

כל מה שאני עשיתי זה להמליץ לך על פסיכולוג, מכיוון שעושה רושם שאתה עומד בכל ה"סימפטומים" הידועים לזיהוי של מחלות נפש מסויימות (סכיזופרניה ופרנויה).

פורסם

למה בכלל לצאת בכאלה הודעות סנסציוניות? אני היחיד שעושה פה טיפה מחקר? הנה לכם, כמה ימים אחרי שבכו על כמה גוגל רעה, החליטו להפוך את זה לאופציונלי (כלומר חייבים להוריד את זה ידנית, לא בלי ידיעתכם) http://www.theguardian.com/technology/2015/jun/25/google-pulls-listening-software-chromium

פורסם

ציינתי את זה כבר ..

ובכלל, בגרסה העברית (מה שיש לרובנו) אין את האופציה הזאת בכלל !.

נהיה אתר של טרולים .

פורסם

מה שבטוח שחוכמה רבה בדיון אין פה. מדובר על דפדפן אחר (גרסת הקוד פתוח של כרום) בשם chromium שאף אחד ממכם לא משתמש בו בחלונות.

פורסם

זה מצויין בכתבה ?. (לא קראתי..).

פורסם

יש אנשים שמצחיקים אותי... מה אכפת לי שלגוגל יש מידע עלי?

ואם היא תעביר אותו לשירותי ביטחון... אני פושע שדבר כזה צריך לעניין אותי?

להפך, מבחינתי אם קורה לי משהו ולגוגל יש את המיקום שלי יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי.

ואני מעדיף לקבל פרסומות שמתאימות לי מאשר פרסומות שלא קשורות לכלום.

אם הם ישמעו אותי מול המחשב, אפשר לחשוב מה כבר יכול לקרות... אולי אתם לא יודעים אבל גם בסמרטפון אפשר לשמוע אתכם.

המאה ה-21 היא מקום ללא פרטיות וניסיון האדם הפשוט לברוח מזה לא יועיל לו, ואף יכול לפגוע בו.

פורסם

^ בחברה/גוף יחיד, אסור שתהא ערמת מידע כ"כ גדולה על אדם זה או אחר..

איך אתה יכול לדעת שלגופים, שהיא מעבירה את המידע יש כוונות טובות ?.

אם קורה לך משהו, גוגל תהיה האחרונה שיהיה לה אכפת ממך. לזה יש אפליקציות ייעודיות.

אני לא רוצה לקבל פרסומות בכלל. מקצוע השיווק הוא חדש יחסית ומטרתו לדחוף לך זבל שאתה לא באמת צריך.

המאה ה21 היא מקום שמעט קשה להגיע בו לפרטיות, אבל אפשרי.

ובכלל, פרטיות היא פרט חשוב להתפתחות האדם.

למה אנשים בונים חומות וגדרות לבתים שלהם ?.

מדוע אנשים לובשים בגדים ?.

למה בני הנוער יותר פעילים ברשתות שהן לא פייסבוק ?.

פרטיות חשובה לאדם, כמו ששקט חשוב לו. אני מדבר מהבחינה המנטלית, לא הגופנית בהכרח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים