עבור לתוכן

** בזק: "חבילות של יותר מ-100M רק בשנה באה"

Featured Replies

פורסם

digitalseeker היקר, אולי אתה לא מבין, אבל תירוצים מסוג זה נשמעים רק בארץ. פה בארה"ב מי שמתחבר לאופטימום מקבל את מלא רוחב הפס. נכון, אין אפשרות לספק את מלוא רוחב הפס בו זמנית לכולם. אבל אלו שכן בוחרים לנצל את כולו יכולים, מה שבארץ לא קיים בכלל.

avi30, הטענות החצופות שכיוונתי אליהן אלו שטוענות שאי אפשר לקבל רוחב פס מלא משום שיש כאלו שחונקים את הפס. טענות כאלו אי אפשר לשמוע בשום מקום. בכל מקום אתה משלם על מה שאתה מקבל.

• תגובות 70
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזק והוט משקרים ומרמים את הציבור.

לפרסם חבילות 100, ובפועל לתת תשתית של 40 או 50 או 60 ולקחת תשלום על 100 זה שקר!!! זו הטעיה!!! זו הונאה!!!! וגניבה!!!!

חד וחלק!!!!!!

פורסם

המדינה מרמה את הציבור! לוקחת מיסים כדי לסלול כבישים מהירים ויש בהם פקקים! זו הונאה וגניבה!

פורסם

מדוע במדינות תקינות אין פקקים באינטרנט?

רק בישראל יש כאלו שחושבים שאם הם שלמו על אינטרנט מותר להם להתשמש בו?

פורסם

Nachum, אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את המידע שלך, אבל אתה מוזמן לספק הוכחות.

פורסם

אני אפילו לא מדבר על אינטרנט, אני מדבר על תשתית בסיסית פנים ארצית.

אם הרשת שלכם עמוסה ואתם מורידים את נפח הקו לכל המשתמשים באותה המרכזיה, זה לא אמור להיות חוקי לשקר להם ולתת להם 50% פחות באותו המחיר תחת אותה הגדרת חבילה מבחינה שיווקית.

זו הונאה.

וזה לא RATE ADAPTIVE שיורד בעומסים, זאת מהירות קבועה!!! של קו MAX 100 על 80 או 60.

ובאותה המרכזיה לקוחות עם 100 TOP(שאין להם מושג מה ההונאה שנעשית עליהם מבלי לבדוק בעצמם לאחר מעשה) יקבלו 40 או 60.

קבוע!!!!!!!!!!!!!!

למה שחברה תשדרג את הקווים כשיש עומסים, אם הם פשוט יכולים לדלל אותם מבלי להודיע ללקוח בשום אופן ומבלי לגבות פחות?

אם בסופר חברה היתה ממשיכה למכור קופסת שימורים של 1KG עליה כתוב 1KG, אך היא מוקטנת ב50% ומכילה רק חצי KG, זאת לא היתה הונאה?

הם לא היו עומדים לדין?

כחלק מה"רפורמת" האינטרנט האחרונה, ספקים מציעים למכירה קווים שנקראים 100 TOP, ושלא כמו 100 MAX(שגם שם הלקוח יכול לקבל הרבה פחות) ב100 TOP הלקוח יקבל בוודאות!!! איזה 20-30MBIT פחות!!!!!! מ100 MAX.

זאת הונאה של ממש.

שבכל מדינה מתוקנת, עם פיקוח תקין, לא היתה יכולה להתקיים ללא תביעות וקנסות ענק.

תארו לעצמכם בסופר קופסת שימורים בשם 1KG MAX, ו1KG TOP.

אחד מכיל בין 60% ל100% תלוי בפלוץ של היצרן, והשני מכיל תמיד פחות ב20-30% באופן יחסי לשני.

איך??!?!!!!!

איך יכול כאן מישהו לשבת ולהגן ולהצדיק את ההונאה הברורה הזאת?

ואנחנו קוראים כמו מפגרים פראיירים את הכתבות שלהם.

בשנה הבאה הם יציאו חבילות 200 MAX ו200 TOP, שיספקו בין 40 ל100% ובין 20 ל80% ממה שכתוב על המוצר.

איך אפשר לעבור על זה בשתיקה?

תסבירו לי.

פורסם

captaincaveman, אני לא יכול לספק הוכחות לכל מקום ומקום.

אבל אני יכול לספק איזה סוג של בדיקה שתבחר מהיכן שאני נמצא כרגע - ניו יורק, ומהספק שאני מחובר אליו - אופטימום.

אמנם ניו יורק ממש לא מדגם מייצג בקשר לאיכות התקשורת... אבל כדוגמה למקום בו מקבלים את מה שמשלמים זה מספיק. במקומות שהם לא יכולים לספק את החבילות המהירות הם לא מוכרים.

פורסם

אבל אתה לא באמת יודע מה קורה סביבך. כמה אנשים מחוברים. מי מהם גולש ברגע נתון. בכמה רוחב פס משתמש כל אחד מהגולשים ברגע נתון.

בנוסף, כמה אתה משלם ועל איזו מהירות?

פורסם

אני אכן לא יודע בוודאות, אבל יכול לשער. אני מחובר ברחוב גדול שיש בו כמה בנייני משרדים, בחלקם חברות שמחזיקות אתרי אינטרנט או שירותי שיחות וידאו, ובשאר בנייני מגורים שבחלקם צעירים רבים, שמידיעה סוחטים את רוחב הפס ככל יכולתם. אני יכול להעיד שכל מי שמחובר קווית מקבל פחות או יותר את רוחב הפס שלו.

לא אני משלם על החבילה. אני חושב שאני יודע באיזו חבילה מדובר, אבל אברר לפני שאני כותב.

פורסם
אבל אתה לא באמת יודע מה קורה סביבך. כמה אנשים מחוברים. מי מהם גולש ברגע נתון. בכמה רוחב פס משתמש כל אחד מהגולשים ברגע נתון.

בנוסף, כמה אתה משלם ועל איזו מהירות?

אם יצרנים היו מסתירים מידע ומשקרים, ומשנים את המחיר/תכולה לכל מוצר באופן שרירותי לכל לקוח בקופה, היית יכול לומר בדיוק את אותו הדבר על הסופרמרקט.

אתה אומר את הדברים כאילו הם ההצדקה למציאות קלוקלת, בעוד שהם בדיוק הסיבה לה.

הסתרות.

הטעיות.

שקרים.

גניבות.

הונאה.

פורסם
digitalseeker היקר, אולי אתה לא מבין, אבל תירוצים מסוג זה נשמעים רק בארץ. פה בארה"ב מי שמתחבר לאופטימום מקבל את מלא רוחב הפס. נכון, אין אפשרות לספק את מלוא רוחב הפס בו זמנית לכולם. אבל אלו שכן בוחרים לנצל את כולו יכולים, מה שבארץ לא קיים בכלל.

אל תשכח שבאצות הברית באיזורים נידחים אין אינטרנט סביר בכלל, הולכים לפתרונות של WiMAX ולוויינים בשביל לקבל משהו.

אם אתה גר בעיר גדולה - כיף לך, גולש על 50-100 מגה, אם אתה גר בעיירה נידחת אולי תקבל 1 מגה ביום טוב עם delay ענק.

פורסם

נכון, אבל במקומות כאלו הם לא מתיימרים למכור חבילות שהם לא יכולים לספק. במקומות שכן אתה מקבל בצורה יציבה את המהירות המובטחת.

פורסם

ומה זה קשור למדינת ישראל הקטנה והצפופה, שרובה נמצא על קו החוף?

כמעט ואין מדינה יותר אידיאלית בכל העולם כולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לרישות תשתית אינטרנט פנימית מהירה.

וזה רק מטעה וחסר הגיון לתת דוגמאות של מקומות בהם התנאים שונים, או מקומות בהם יש מערכת גרועה!!! וקלוקלת!!! ומושחתת!!!

זה מה שלימדו אותכם בפסיכומטרי?

יש עבדות ילדים בקונגו, אז גם זה מוצדק שגם בארץ יהיה.

לא!!! זה לא!!!!

לא איכפת לי אם יש עשרות מדינות בהם יש עבדות ילדים.

זה לא!!! ראוי!!!

פורסם

אגב, יוצאת מהכלל היא רשת ה-LTE בתדרים הראשונים שנכנסו כאן לשימוש (כגון אלו שבשימוש באייפון 5) שעמוסה פה בטירוף כיוון שכבר שנים מוכרים כאן מודמים סלולריים ומכשירים שתומכים ברשת הזו (יצאה גרסה של גלקסי SII עם תמיכה בתדרים הללו).

אם יש לך מכשיר ישן אתה יכול לקבל מהירות זהה או פחותה מ-HSPA.

פורסם

רשת LTE בארץ זה בדיחה גרועה, הקצו 5MHZ רוחב פס ועשו שיווק אגרסיבי.

בשביל להרים רשת LTE טובה צריך להקצות 60MHZ לכל מפעיל לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים