פורסם 2015 ביוני 2910 שנים שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .
פורסם 2015 ביולי 810 שנים הוא היה על OC הרבה זמן ורק לאחרונה עושה בעיות?בדקת טמפ' במאמץ עם ובלי OC?זה כרטיס ישן, תבדוק שאין אבק, שהמאוורר תקין.אולי המשחה הטרמית התייבשה (וטיפול בזה דורש התעסקות לא פשוטה).
פורסם 2015 ביולי 910 שנים מחבר תאמת שהוא לא היה עם oc כמעט בכלל וכל פעם שניסיתי הסתיים בכישלון חרוץ קצת מאכזבאני יבדוק טמפרטורות ויחליף משחה, המאוורר תקין ונקי
פורסם 2015 ביולי 910 שנים הצעה שלי- אל תנסה בכלל לעשות OC לכרטיס כה ישן.כל עוד הוא עובד תגיד תודה ותניח לו בשקט.לא תקבל שום שיפור במשחקים של היום (או מלפני 2-3 שנים או בכלל) ששווה את הסיכון.אם בא לך לשחק בלפרק ולהרכיב מתוך עניין ולימודי- לך על זה אך אל תבנה שזה יצליח.
פורסם 2015 ביולי 2610 שנים מחבר תאמת שאחרי החלפת המשחה וניקוי הקירור עם מים זורמים הכרטיס לא עושה לי בעיות בהמהרה אבל יש בעיה אחרת שהוא מוגבל בהמהרה 900/1300 זה הרף הכי גבוה השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח עוד או שזה לא אפשרי נערך 2015 ביולי 2610 שנים על-ידי YARONGT
פורסם 2015 ביולי 2710 שנים מחבר חחח אלקטריק ברצינות? יש תשובה לגבי החסימה שיש לי בכרטיס ? נערך 2015 ביולי 2710 שנים על-ידי YARONGT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.