עבור לתוכן

my project

Featured Replies

פורסם

6+8 pin pcie sleeving enjoy :P

פורסם

כל הכבוד :)

פורסם
  • מחבר

תודה

זה שובר את האצבעות אבל התוצאה שווה את זה

פורסם
תודה

זה שובר את האצבעות אבל התוצאה שווה את זה

אשמח אם תוכל לשתף קצת בפרטים של הפרויקט+עלויות ומקום קניה וכו'

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הזמנתי מחול את כל הציוד האמת אני רוצה להזמין עוד יש לי הרבה חברים שרוצים אני עושה מחיר טוב:)

יוצא לי סביבות 80$ בשביל סט

- - - תגובה אוחדה: - - -

סט זה 24+8+6+8 לוח +מעבד +כרטיס מסך

פורסם

שכחת מולקס וסאטא... או שאין דיסקים במחשב שלך? [emoji4]

פורסם
  • מחבר

לההה מולקס וסטה אצלי לא רואים ממילא אז לא משקיע על זה זמן בכלל

- - - תגובה אוחדה: - - -

רק עצוב לי שאת המוצר הראשון שלי נאלצתי למכור:(

יש מחירים שמשכנעים בנאדם חחחח

פורסם

בהצלחה. תרים איזה אתר קטן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

יכול להיות אם יהיה היענות גבוהה אני מוכר אותם באחלה מחיר ביחס לח"ול וזה גם בהזמנה אישית לפי צבעים ככה שלא נתקעים עם מה שלא רוצים או מתפשרים :)

פורסם

cablemod.com מספקים סטים צבעוניים כולל מולקס, סאטא וכו' בסביבות 90$ (עבור ה B-Series SP, כביכול הסטים הצנועים יותר).

אולי עדיף להזמין מהם רק כבלים ומחברים שצריך (מאוד פשוט להרכבה).

העניין פה הוא המשלוח שצריך להוסיף. אם אתה מוכר סט מוכן ב-80$ כולל משלוח אז כן זה חסכון נחמד, למרות שלא כולל סאטות \ מולקסים.

אולם אם 80$ זה רק המחיר שעלה לך, ז"א צריך לגבות על עבודה "שוברת אצבעות" ושילוח, אני לא יודע כמה זה ישתלם.

פורסם
  • מחבר

גם נכון אבל ממה שאני יודע הם משתמשים ב AWG 18 בעוד שאני משתמש ב 16 שהוא יותר עבה :) תופס יותר ל OC

בנוסף ב-80$ אני מכין שתי סטים כך שיותר משתלם לי אני יכול להכין יותר אם אני מכין הארכות של 25 סמ במקום 40

בנוסף המשלוח מהם הוא סביבות 35$ ככה שזה יוצא +- 480 שח להזמין מהם בעוד שלי יוצא לסט כ 200 שח :)

אני התחלתי כי רציתי לעצמי בסוף יש לי כבר 10 הזמנות מחברים לא תכננתי להפוך את זה למשהו:)

פורסם

עבודה יפה כל הכבוד על היוזמה P:

פעם הבאה תעשה ללא שרינק ... פה הקסם

פורסם
  • מחבר

האמת שהכנתי עם שרינק כי אני אוהב את הלוק אבל עשיתי כבר כמה בלי :) יותר קשה אבל אחרי 3-4 הבנתי את הטריק

פורסם
אשמח אם תוכל לשתף קצת בפרטים של הפרויקט+עלויות ומקום קניה וכו'

תודה רבה!

בנוסף רציתי לדעת מה ההדל בין AWG 16 ל-18 ומה בניהם טוב יותר?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

זה העובי של החוט ( חוטי החשמל הפנימיים יותר עבים) 16 AWG יותר עבה בכ- 1 מ"מ . מה טוב יותר?

אם אתה מכין לבד יותר קל לעבוד עם 18 AWG אבל אם אתה קונה אותם מוכנים קח את 16 AWG הם יותר עמידים לחום

אני הכנתי לבד עם 16 AWG. זה מצריך המון ניסויים אבל בסוף מצליחים ויוצא יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים