עבור לתוכן

מפרט ב 12 אלף שקל (ללא מסך, אבל רוצה המלצה גם על מסך עדיפות ל 4k)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
כרטיס 1. 1440p ואתה מסודר.

כשיצא פסקל או הכרטיס הבא של AMD, מכור את שניהם ותתקדם ל4k

כרטיס מסך: GV-N98TG1 GAMING-6GD.

לוח אם: GA-X99-Gaming 5

מעבד: 5930K

ספק: HCP-1000 80+ Platinum modular

זיכרון : (KIT D4-2400 Viper Xtreme 16GB Quad Kit (4Gx4

מארז: P280

כונן: Western Digital 2TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM Caviar black

ssd: Samsung 850EVO 250GB

קירור מים למעבד: kuhler h20 950

צורב: SH-224DB/BEBE

מאווררים ללוח אם (2) : case fan ac f12 120mm

אתה חושב שהשינויים שעשינו למפרט באמת יעזרו?

על איזה כרטיס מסך אתה מדבר fury? או אחרים שעתידים לצאת?

על איזה מסך 1440 אתה ממליץ של 27+ בתקציב מקסימלי של 2500-2700 בלחץ.

תודה מראש!

• תגובות 53
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

980ti יעיף כמעט כל מה שתיתן לו ב-1440p.

לגבי מסך, לך על איזה קוריאני עם פאנל pls ותמהיר אותו. אין מה להוציא הרבה על מסך שאתה מתכוון למכור עוד שנה בערך.

פורסם
  • מחבר
980ti יעיף כמעט כל מה שתיתן לו ב-1440p.

לגבי מסך, לך על איזה קוריאני עם פאנל pls ותמהיר אותו. אין מה להוציא הרבה על מסך שאתה מתכוון למכור עוד שנה בערך.

1.ברשותך אשמח להמלצה לגבי מסך (אני חלש במסכים)

2.אתה חושב שיש צורך לקחת ספק של 1300? או אפשר להישאר רגוע עם ה 1000?

פורסם

למה 5930K ולא 5820K?

אתה לא עושה מערך של מעל 2 כרטיסים, זה בזבוז כסף.

אל תשקול אפילו 390X, זה סתם 290X עם מדבקה חדשה ויותר זיכרון (זיכרון זה לא הבעיה של הכרטיס הזה)

980Ti זה הכרטיס הכי חזק כרגע, שעוד זה הגיוני לקנות אותו. הFury חזק כמעט כמוהו, במקרים מסוימים משתווה אליו. ל-NVIDIA יש דרייברים עדיפים והם לא על סף פשיטת רגל, אז 980Ti יהיה הבחירה שלי.

ספק כוח: סיסוניק, קורסאיר ואולי אנטק (דגמים ספציפיים) לא שום דבר אחר. (P1000 של סיסוניק, HX1000i של קורסאיר וכד')

מארז: טעם אישי. תבחר משהו של Fractal Design, Antec, Silverstone, Corsair שנראה לך ומתאים לחומרה ולדרישות שלך מבחינת אוורור ושקט.

ממליץ יותר על קירורי מים של קורסאיר, אלה המבוססים על אזטק. עדיף משהו 2X140 מ"מ לביצועים מיטביים. אם לא זה כבר עדיף Noctua NF-D15 שהוא קירור האוויר הטוב בעולם.

הספק של ספק הכוח: 1000 זה כבר מוגזם, אל תלך מעבר.

זיכרון: קח הכי זול. גם ככה אוברקלוק לזיכרון בהאסוול הוא מיותר ומקשה על אוברקלוק למעבד (לעיתים תצטרך להוריד את תדר הזיכרון כדי לדחוף את המעבד)

צורב: למה....?

דיסק קשיח: קח כונן עם אחריות טובה ואל תוותר על גיבויים. RAID זה לא במקום גיבוי. לדעתי ה-WD Black כוננים ממש יקרים, ובעידן ה-SSD מיותרים. היתרון היחיד שלהם זו האחריות, אבל את זה יש גם ל-Red או Green (ירוק 3 שנים)

פורסם
  • מחבר
למה 5930K ולא 5820K?

אתה לא עושה מערך של מעל 2 כרטיסים, זה בזבוז כסף.

אל תשקול אפילו 390X, זה סתם 290X עם מדבקה חדשה ויותר זיכרון (זיכרון זה לא הבעיה של הכרטיס הזה)

980Ti זה הכרטיס הכי חזק כרגע, שעוד זה הגיוני לקנות אותו. הFury חזק כמעט כמוהו, במקרים מסוימים משתווה אליו. ל-NVIDIA יש דרייברים עדיפים והם לא על סף פשיטת רגל, אז 980Ti יהיה הבחירה שלי.

ספק כוח: סיסוניק, קורסאיר ואולי אנטק (דגמים ספציפיים) לא שום דבר אחר. (P1000 של סיסוניק, HX1000i של קורסאיר וכד')

מארז: טעם אישי. תבחר משהו של Fractal Design, Antec, Silverstone, Corsair שנראה לך ומתאים לחומרה ולדרישות שלך מבחינת אוורור ושקט.

ממליץ יותר על קירורי מים של קורסאיר, אלה המבוססים על אזטק. עדיף משהו 2X140 מ"מ לביצועים מיטביים. אם לא זה כבר עדיף Noctua NF-D15 שהוא קירור האוויר הטוב בעולם.

הספק של ספק הכוח: 1000 זה כבר מוגזם, אל תלך מעבר.

זיכרון: קח הכי זול. גם ככה אוברקלוק לזיכרון בהאסוול הוא מיותר ומקשה על אוברקלוק למעבד (לעיתים תצטרך להוריד את תדר הזיכרון כדי לדחוף את המעבד)

צורב: למה....?

דיסק קשיח: קח כונן עם אחריות טובה ואל תוותר על גיבויים. RAID זה לא במקום גיבוי. לדעתי ה-WD Black כוננים ממש יקרים, ובעידן ה-SSD מיותרים. היתרון היחיד שלהם זו האחריות, אבל את זה יש גם ל-Red או Green (ירוק 3 שנים)

דבר ראשון תודה על התגובה המושקעת והמקצועית!

1.לגבי המעבד, האמת שאין סיבה מיוחדת אפשרי לקחת את ה 5820k במידה ולא ארגיש הבדל עצום בביצועים.

2.לגבי הספק, הם לא עובדים עם החברות הללו, וע"פ הביקורות שראיתי הספק הזה בהחלט יעמוד במשימות שלו, כמו גם שהוא שקט.

3.מבחינת הזיכרון - האופציות הן:

א.KIT 16GB 4x4GB FURY Kingston

ב.BALLISTIX SPORT Crucial

ג.D4-2133 SL 8GB Single Patriot

ד.KIT D4-2400 Viper Xtreme 16GB Quad Kit (4Gx4) Patriot

ה. KIT 16GB 4x4gb xmp predator 2133/2400mhz Kingston

על מה אתה ממליץ? (האחרים כבר הרבה יותר יקרים, אבל אני מעדיף גם לא לחסוך יותר מידי היות וכל השינוי מתבסס על אופציה לשימוש ב ddr4)

4.לגבי הקירור, זה הקירור מים במלאי הכי טוב שיש להם. מבחינת מאוורר במקום מים יש CNPS 10X OPTIMA שהוא הכי חזק ממה שיש להם להציע.

5.מבחינת הכרטיס מסך, אני מסכים איתך לחלוטין וגם הגבתי על זה בתגובות הקודמות שלי, ואני לוקח GV-N98TG1 GAMING-6GD כנראה שאתחיל עם אחד, היות ולצערי אני פשוט לא מצליח למצוא 4k נורמלי, פלוס עם השדרוג החדש בשביל ה ddr4 אני חייב לחסוך אפישהו.

6.ע"פ חישוב גס שעשיתי, תוך כדי שאני לוקח בחשבון שאני רוצה עוד כרטיס מסך GV-N98TG1 GAMING-6GD בעתיד, אני יושב באזור ה 950, אתה בטוח שזה יהיה בסדר, והספק יחזיק?

7.מבחינת הכונן, אני יכול לחיות עם ההבדל במחיר, ואני רוצה לישון עם ראש שקט. פלוס אני כנראה ולא אקנה עוד ssd בזמן הקרוב. אז נחמד שהוא קצת יותר מהיר וכנראה שכבר בעתידאקנה איזה t1-2 ssd (והשחור ישמש נטו כמחסן לכל מיני דברים אחרי שאקנה את ה ssd הזה עוד שנתיים + ככה).

7א.מה אתה מתכוון בגיבויים ו raid?

8.צורב - סופר בסיסי, עדיף שיהיה מאשר שלא יהיה.

9.מבחינת מארז:

א. p280

ב. .URBAN S41

ג. . New Soprano Snow Edition

10. המלצה למסך 4k או 1440 במחיר נורמלי ואיכותי? מעדיף לא לקחת 1080 אבל אתפשר במידת הצורך.

11.תודה רבה :)

פורסם

צורב זה כל כך מיותר. כבר 5 שנים לפחות שאין לי. ולא היה חסר לי לרגע.

פורסם
  • מחבר
צורב זה כל כך מיותר. כבר 5 שנים לפחות שאין לי. ולא היה חסר לי לרגע.

חח הוא עולה פחות מ 100 שקל, אני צרוב מידי פעם לאוטו, וסרטים למשפחה. לא מזיק ולכן אני אשאיר אותו :)

פורסם

1. שני כרטיסים - קח 5820k.

3. הכי זול. 4 ערוצים רק כדי לא להרגיש שאתה לא מנצל את זה (למרות שההשפעה איפשהו בין לא מורגשת למינורית ביותר)

4. יכול להיות שקירור אוויר טוב עדיף עליו. לא מבין בזה... מקרר במים כבר כמה שנים.

5. אחד יספיק לך עבור מסך 1440p.

6. נראה לי שהגזמת קצת בחישוב הצריכה. מוזמן לשתף איך הגעת ל-950.

7. ה-black מיותר לגמרי עבורך. משחקים יהיו על ה-ssd. כל דבר אחר יכול להיות על מכני איטי בלי שישפיע עליך...

10. 4k מוגבלים היום ל-60hz למיטב ידיעתי. קנה איזה 1440p קוריאני עם פאנל pls. יעשה את העבודה כמו כל מסך יקר יותר, בלי קישוטים. סיכוי לא רע שתצליח להריץ אותו ב-100hz ואף יותר.

פורסם

בשביל מה שתיארת יש dok וסמארטפון. [emoji12]

פורסם

המשושים זוללים חשמל ויכולים להגיע ל350W ומעלה לאחר המהרה. עם זוג כרטיסים מומהרים הוא כבר יגיע ל950W. אבל שוב זה במאמץ מלא, וזה לא קורה בדרך כלל. בגיימינג הצריכה תהיה נמוכה יותר..

פורסם

תלוי איזה oc הוא עושה. אני לא רואה אותו מגיע ל-350 מחוץ ל-prime95 ודומיו. מצב בו הוא מאמץ גם את המעבד וגם את כרטיסי המסך במאה אחוז הוא לא סביר גם תחת בדיקות מאמץ.

אבל בכל מקרה, עם הכסף שהוא חוסך ממסך ה-4k, הוא בקלות יכול לעלות ל-1200-1300 ולהיות רגוע.

פורסם

המעבדים האלה לא כל כך חיות המהרה כמו SB-E, הם גם האסוול אז צריכת החשמל שלהם מצומצמת מראש.

צריכת חשמל של 980TI היא 275W כמדומני, נוסיף OC ותקרת בטיחות, עם שניים כאלה ו-5820K אני לא רואה איך ספק מעל 1000W מועיל במשהו. מה גם שהספקים האלה קופצים משמעותית במחיר ובגודל.

במנוחה המערכת הזאת תגרד את ה-150W וגם זה בקושי, ספק נמצא במקסימום היעילות שלו ב-40-70% מקיבולת ההספק שלו, לקחת משהו חזק מדי זה לא חכם.

דיסקים קשיחים, ניסיתי לתת מענה לסוגיית האמינות. WD Black מיותר בגלל שכמו שהקפטן כתב, הרוב יהיה על ה-SSD.

פורסם

לא חיות המהרה? מעבד 8 ליבות שבמקום 3000 רץ ב-4600נכנס אצלי תחת הקטגוריה של חיית המהרה :)

פורסם

לעומת דור ה-SB או אפילו לפניו, לא.

כדי להגיע למהירויות האלה צריך להוריד בתדר ותזמונים של זיכרון, זה לא רצוי ולא אופטימלי.

אני מסכים שאלה מעבדים מצויינים להמהרה.

פורסם

70% מקיבלת ההספק זה מה שיהיה בגיימינג, אבל אם הוא ירצה למשל לעשות בדיקות מאמץ לכל המערכת ל24 שעות לדוגמא, לא קצת מסוכן? אני שואל מתוך רצון לדעת ולא מפקפק במה שכתבת. למרות שהאנטק נראה מעולה לפי המפרט הטכני שלו, ויש לו הגנות מתח מאוד גבוהות. עדיין מעניין אותי לדעת.

מהביקורת הבאה אפשר לראות ש5820K שעבד בתדר של 4.3GHZ צרך קרוב ל350W. כבר ראיתי לפחות 3 אנשים מהפורום, ועוד כמה מפורומים אחרים שהצליחו להתייצב על 4.5-4.7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים