פורסם 2015 ביוני 2410 שנים היאני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים:1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית)2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון).3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית)4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות6. אמין ויציב.בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר)נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב)תודה,גבריאל
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים ראוטר עם מודם מובנה לא יכול לעבוד על תשתית הוט. אפשר לעקוף את הראוטר ולהשתמש בציוד רק כמודם אבל לא להיפך.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים זה לא מדוייק. יש נתבים (בודדים) שלמרות שיש להם מודם VDSL מובנה, ניתן להפוך בהם את אחת מיציאות ה-LAN לכניסת WAN. התכונה הזו נקראת ETHERNET WAN. דוגמא לנתב שתומך בכך הןא ה-9980 של טפלינק.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים תכונה חדשה בציוד ביתי? אני מכיר את האפשרות הזאת בהרבה ציודים, אבל כולם מיועדים לעסקים.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים אכן בציוד עסקי זו תכונה ידועה - בציוד בייתי היא מתחילה להופיע רק בזמן האחרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.