עבור לתוכן

** סקירת נתב ה-VDSL דגם VMG1312 של חברת ZyXEL

Featured Replies

פורסם

ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring.

לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0.

כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור.

בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו.

http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm

פורסם

תודה על הסקירה.

אתה יכול לתת את חוות דעתך עליו לעומת ה9980 הנפוץ יותר?

פורסם
  • מחבר

על רגל אחת -

היתרונות של ה-9980: נתב DUAL BAND, יציאות LAN של 1G, תמיכה ביציאת WAN אוניברסלית, שתי כניסות USB

החסרונות של ה-9980: אינו תומך ב-Vectoring, אינו תומך במודם סלולרי לגיבוי החיבור הקווי, לוח מורכב יותר

בנוסף לעיל, כדאי לזכור שה-9980 יעלם תוך מספר שבועות מהמדפים ויוחלף ב-9970 שיהיה דומה בתכונותיו ל-VMG1312. זו גם הסיבה שאין לי כוונה לבצע סקירה מקיפה ל-9980.

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-15_TD-W9970.html#specifications

פורסם

ה9980 הרבה יותר איכותי ומוצלח מה9970, החיסרון היחיד שבאמת משמעותי זה אעדר התמיכה בווקטורינג - נקווה שיפתר בקרוב,

וגם אם לא יהיה ייבוא רשמי שלו, עדיין אפשר יהיה לרכוש בחו"ל.

ביחד עם הקופון של 018 זאת קנייה מאוד מוצלחת ולכן אולי כדאי בכל זאת לעשות סקירה שלו לטובת אלו שיתעניינו בדגם?

פורסם
  • מחבר

ל-9980 לא תהיה תמיכה בוקטורינג. הוא מבוסס על מעבד (SOC) שאינו תומך בכך. מטעמים ברורים, אני לא סוקר מוצרים שאינם זמינים לרכישה בארץ באופן מסודר.

פורסם

CenturyLink Actiontec C1000A מה בקשר למודם ראוטר הזה , איך הוא מתמודד מול שניהם?

פורסם

ציף - תודה!

למה לוח מורכב יותר הוא בעצם חסרון?

פורסם
  • מחבר
CenturyLink Actiontec C1000A מה בקשר למודם ראוטר הזה , איך הוא מתמודד מול שניהם?

ה-C1000A אינו דומה לאף אחד מהם - הוא אמנם כולל יציאות של 1G, אבל הוא עובד רק ב-2.4Ghz ויש לו רק יציאת USB אחת. הוא גם אינו נמכר באופן מסודר בארץ וצריך להזמין מ-EBAY.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ציף - תודה!

למה לוח מורכב יותר הוא בעצם חסרון?

לוח מורכב = יותר רכיבים, יותר חום, יותר תקלות פוטנציאליות לאורך זמן.

פורסם
ל-9980 לא תהיה תמיכה בוקטורינג. הוא מבוסס על מעבד (SOC) שאינו תומך בכך. מטעמים ברורים, אני לא סוקר מוצרים שאינם זמינים לרכישה בארץ באופן מסודר.

האם ויקטורינג כל כך קריטי גם לחיבור של 40 מגה? אני כרגע בחיבור של 20 מגה ואני מקבל את כל המהירות. הולך לשדרג ל40 בקרוב השאלה האם אני יקבל ב40 את כל המהירות כמו שאני מקבל ב20 את כל המהירות (גם בלי ויקטורינג)?

פורסם
  • מחבר

אתה תשדרג ל-40M ותראה שתקבל סביב 25M עד 30M. ה-VECTORING רלוונטי לכל מהירות ב-VDSL.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ציף מה לגבי הראוטר ומודם של asus מדגם DSL-AC68U האם הוא תומך ב VECTORING והאם הוא מומלץ.

האם יש לו תמיכה בכבלים וברשת unlimted?

תודה לך.

נערך על-ידי orenhazan

פורסם
אתה תשדרג ל-40M ותראה שתקבל סביב 25M עד 30M. ה-VECTORING רלוונטי לכל מהירות ב-VDSL.

בסוף שידרגתי ל100 ואני מקבל 45 מגה ואני עם w9980 שלא תומך בVectoring

נראלי Vectoring זה עוד מוקדם מדי בגלל שכמו שאמרת צריך גם שהמרכזייה של בזק תתמוך בזה והשאלה היא אם בכלל רוב המרכזיות בארץ של בזק תומכות בvectoring

נערך על-ידי Zadu

פורסם
  • מחבר
ציף מה לגבי הראוטר ומודם של asus מדגם DSL-AC68U האם הוא תומך ב VECTORING והאם הוא מומלץ.

האם יש לו תמיכה בכבלים וברשת unlimted?

תודה לך.

הוא תומך בכל מה ששאלת לגביו. אין לי ניסיון איתו אישי כך שאני לא יכול להמליץ. מהנתונים הטכניים נראה נתב טוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים