עבור לתוכן

batman arkham knight דיון טכני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

משיהו יודע מה הולך עם המחשק אחרי העדכון? פתחו את הנעילת fps בצורה נורמלית?

• תגובות 78
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם הוציאו עידכון שבו הם ציינו שתיקנו את הFPS, אבל בכל מקרה המשחק עדיין לא זמין לרכישה.

פורסם
פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם הdlc של באטמן נדחה לכל הפלטפורמות או רק למחשב? מי שיש לו גרסת פרימיום לא יקבל את הdlc עד שהגרסה לpc תהיה מושלמת?

פורסם

יש לי את המשחק בסטים עוד לפני שהוא נחסם (קיבלתי עם קניית שני ה980). היום התקנתי וניסיתי פעם ראשונה. רזולוציה המסך שלי היא 2560X1440. בהתחלה ניסיתי עם DSR ל4K, הכל על מקסימום כולל GameWorks של nVidia וזה רץ סביר, בדיקת הביצועים מראה ממוצע של 41FPS וזה בעיקר תודות לכל מיני תקיעות קטנות (כנראה חורג מ4GB VRAM שיש לכרטיסים).

ללא DSR וברזולוציה הטבעית של המסך ישנם בממוצע 64FPS שזה שחיק לגמרי, גם אם נמוך למדי לשני 980... מבחינת איכות תמונה המשחק נראה נהדר, רק העשן מוגזם קצת (עם האפקטים של nVidia).

אני מקווה שהתיקון באוגוסט באמת ישפר משהו.

פורסם
  • מחבר

אז הורידו את הנעילת fps? שיפרו את הגרפיקה? אני קניתי אותו בקניה מוקדמת.. כשנכנסתי לאפשרויות הגרפיות הרחתי שמשהו מסריח, כשהתחלתי לשחק קיבלתי בחילה

פורסם

נעול על 30(מוזר, בסצנה הראשונה בדיינר זה לא היה נעול ל30) אבל המשחק נראה טוב.

פורסם

אני לא חושב ש-SLI עובד טוב במשחק עדיין. אפשר לבטל את נעילת ה FPS מקובץ ini.

הבנתי שעדיף לכבות SLI ולהגדיר את הכרטיס השני כיעודי ל PhysX מהדריבר, לפריימים יציבים יותר, לפחות בהנחה שאתה מפעיל Interactive smoke/fog/paper.

פורסם

כיוונתי את נעילת הFPS ל60.

הSLI עובד, אבל אכן יש תקיעות כשמתחילים לעשות עשן עם הרכב. אנסה את עצתך ונראה איך הולך. תודה!

פורסם
  • מחבר

אפשר יהיה לשחק עם העדכון החדש או שעדיף לחכות שהם ימכרו אותו רשמית בסטים?

פורסם

אני מניח שזה תלוי בחומרה שלך

פורסם
  • מחבר

מה קשור לחומרה? נראה לי שזה תלוי בהתאמה שלהם נטו...

פורסם

טוב. אני שמח שנראה לך. בטוח שהקוד שלהם לpc לא עבר אופטימיזציות ורואים את זה. אם יש לך חומרה ממוצעת + אתה גם תרגיש את זה טוב מאוד.

אצלי זה רץ טוב ונראה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים