עבור לתוכן

batman arkham knight דיון טכני

Featured Replies

פורסם

בושה, זה מראה בפירוש זלזול בשחקני הPC.

בטח עשו חוזה עם SONY.. מאוד ציפיתי למשחק הזה ..

• תגובות 78
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם הם יכולים להביא את המשחק הזה עם כמה פאצ'ים וחבילת טקסטורות לביצועים טובים או שזה אבוד מראש... אני מוטה להאמין שאפשר לסמוך עליהם.. בכל זאת הם לא יוביסופט

פורסם
PzycP1s.jpg
פורסם
השאלה היא אם הם יכולים להביא את המשחק הזה עם כמה פאצ'ים וחבילת טקסטורות לביצועים טובים או שזה אבוד מראש... אני מוטה להאמין שאפשר לסמוך עליהם.. בכל זאת הם לא יוביסופט

אני מאמין שכן אבל זה יקח זמן... לפחות חצי שנה להערכתי.

פורסם

וגם בטח יהיו עליו הנחות יפות ונוכל לקנות אותו בפחות ממאה שקל.

פורסם

אפשר לקנות אותו בסביבות 20 דולר עכשיו.

מלא מוכרים כי הם קיבלו אותו עם כרטיס מסך של נווידיה.

בטח עכשיו המחיר עוד יותר ירד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

PzycP1s.jpg

ענק!

פורסם

אם לסכם בכמה נקודות ממה שידוע עד כה:

- הפורט ל-PC התבצע ע"י סטודיו חיצוני בשם "Iron Galaxy", קבוצה של 12 איש העוסקים ב outsourcing לפרוייקטים בקונסולות בעיקר.

- ישנן דליפות זכרון רציניות ובעיות ביצועים. יש שמייחסים בעיות אלו ל Denuvo DRM שמוטמע במשחק (העיקר שלא יפרצו את המשחק ב-PC)

- FPS נעול עד 30. הסרת ההגבלה מקובץ ini משפיעה לרעה על יציבות.

- חוסר תמיכה (או תמיכה בעיתית) בריבוי ליבות CF / SLI.

- 4 הגדרות גראפיות בסיסיות מאוד, מתוכם AA יש רק כבוי\פעיל. GameWorks מוסיף עוד 4 הגדרות, אבל נראה שאין אפילו Ambient Occlusion ב-PC לעומת PS4/XBO שם יש בבירור.

פורסם
  • מחבר

מה כן עשו נורמלי בגירסה של המחשב? הם לא ראו את כל הביקורות באות עליהם שעה אחרי צאת המשחק?

פורסם
SRTjYI4.png?1
פורסם

אני כבר 5 שעות משחק ועדיין לא היו לי נפילות של פריימים או קריסות והמשחק רץ מצויין ואני נהנה ממנו עד כה

כמו כן היה היום איזה עידכון קטן אז אולי זה גם ישפר משהו לכל האנשים עם הבעיות.

פורסם

האם הם יסירו את הDRM? ויש לי בעיה batman arkham knight מסרב להיפתח או יותר נכון קורס אחר הלוגואים

הפעלתי מחדש את המחשב התקנתי מחדש את המשחק ובכל זאת הוא מסרב להיפתח ומציג את השגיאה הזו

http://prntscr.com/7kppa0

יכול להיות שמדובר בדליפת MEM? והאם דף כרום skype וSTEAM וMSI AB וRSS (התוכנה) מצדיקים שימוש ב2.9 RAM? או שיש לי גם דליפת RAM?

פורסם

1. באמת נראה לך שיסירו את ה drm?

2. תריץ תיקון למשחק זה נראה שחסרים קבצים או שהם פגומים

3. תקרא קודם כל מה זה דליפת זיכרון, אתה כנראה לא כל כך מבין ולכן השאלה שלך קצת מבולגנת. דליפת זיכרון מתאפיינת בכך שתוכנה עם הזמן משתמשת ביותר ויותר זיכרון בלי לשחרר את הזיכרון התפוס (ובהרבה מקרים גם לא משתחרר כשמכבדים את התוכנה) (הזיכרון משתחרר בכל מקרה כשמפעילים מחדש את המחשב)

ובאיזה יחידות מידה אתה מדבר? 2.9 ג'יגה תפוס כשיש לך תוכנות רצות ברקע זה בסדר גמור. אצלי במחשב הנוכחי ברגע זה תפוס 3.8 ג'יגה בלי יותר מידי תוכנות

פורסם
2

1 באמת נראה לך שיסירו את ה drm?

תריץ תיקון למשחק זה נראה שחסרים קבצים או שהם פגומים

3. תקרא קודם כל מה זה דליפת זיכרון, אתה כנראה לא כל כך מבין ולכן השאלה שלך קצת מבולגנת. דליפת זיכרון מתאפיינת בכך שתוכנה עם הזמן משתמשת ביותר ויותר זיכרון בלי לשחרר את הזיכרון התפוס (ובהרבה מקרים גם לא משתחרר כשמכבדים את התוכנה) (הזיכרון משתחרר בכל מקרה כשמפעילים מחדש את המחשב)

1) אז מה לעשות?

2)התקנתי מחדש זה לא אמור להוריד את כל הקבצים מחדש?

3)כן אני יודע פשוט הרבה מתמשים דיווחו על דליפת MEM

פורסם

לא התקנה מחדש, תיקון התקנה.

קליק ימני על המשחק בסטים - properties - local files - verify integrity of game cache

תריץ את זה כמה פעמים עד שזה יגיד לך שאין קבצים חסרים/פגומים

פורסם

אוקיי תודה ומה ניתן לעשות בנוגע לדליפת הMEM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים