פורסם 2015 ביוני 2210 שנים שלום! ברשותי לנובו y-70 הפאנל של המסך בצבע שחור ניקיתי אותו באמצעות מטלית לניקוי משקפיים האם ניקוי הפאנל יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?
פורסם 2015 ביוני 2310 שנים מחבר אז מה אתה מציע לי לעשות להשאר עם המחשב או לדבר עם השירות שיחליפו לי מחשב או מסך אבל אף אחד לא יכול להבטיח לי שאני יקבל מחשב במצב יותר טוב.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מחבר אם הפעלתי לחץ בעת הניקוי על הפאנל של המסך האם זה יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים לא. כל עוד לא שברת את המסך, כל לחץ שאתה מפעיל מתבטל ברגע שאתה מפסיק להפעיל אותו.
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מחבר דיברתי עם נציג של לנובו והוא אמר ששליח יבוא לאסוף את המחשב והוא יהיה במעבדה כחמישה ימי עסקים הטכנאי יפתח את המחשב ויבדוק אותו ויכול לקרות מצב שגם אם יחליפו לי מחשב או מסך ף אחד לא יבטיח לי שאני יקבל מחשב במצב יותר טוב ומחשב שניפתח במעבדה זה לא מחשב שיצא מהקופסא ולא ניפתח מה אתה מציע לי לעשות לקחת סיכון ולשלוח אותו או להישאר עם המחשב כמו שהוא מקריאות רבות ברשת יש להרבה אנשים תופעה של זליגות אור במסך מכיוון שהוא ips ובתאורה מקסימלית הזליגות אור בולטות וצריך להוריד מעט את הבהירות של המסך ואז זה ניראה פחות לעין במיוחד בחדר מואר ורוב הזמן אני עובד עם המחשב בתאורה ולא בחושך מה אתה מציע?
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים מה שאני מציע תמיד - אם זה לא מפריע, אל תתעסק אם זה. אם זה מציק לך בשימוש שוטף - אז תבקש להחליף.
פורסם 2015 ביוני 2610 שנים מעניין לראות כיצד לכל אורך הדיון הזה, פותח הדיון יודע בדיוק מה הוא רוצה ומה לעשות עם זה.למעשה על כל שאלת קיטבק שלו הוא מקבל תגובה מנציג מטעם צוות הפורום, אך כזו שמשאירה אותו באותו המקום ונותנת לו להחליט לבד...טוב שיש פורום, מקום טוב לחשוב עם עצמך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.