עבור לתוכן

ההשקה והאכזבה: סדרת ה-Radeon 300 מותירה את כולם חלוקי דעות

Featured Replies

פורסם

אגב...אתה מודע לזה שזה סדרה 3XX , ולא 3XXX...

אין סיבה נורמלית שבאטמן האחרון יצריך חומרה מיפלצתית ,רק לרוץ בהגדרות PS4 ,אבל זה המצב ,לפחות עד שיתקנו אותו

הPS4 והXONE מריצים את המשחקים על API שדומה לDX12/Mantle בזה שהוא Low level, ככה שDX11 משפיע הרבה על הביצועים. בעיקר כשהמשחק לא נכתב לזה במקור.

• תגובות 51
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא בנוי על אנריל 3 ,ככה שאין לזה סיבה נורמלית

אפילו דיווחו שהתלאי הראשון מתקן חלק מהבעיות בPC

פורסם

ה550TI שלי מיזדקן ,ה2 גיגה במקום 1 גיגה נותנים לו לסחוב יותר זמן

אבל זיכרון גרפי זה דבר שחשוב במשחקים מסוימים ,ולא חשוב כל כך באחרים

יש מפתחות שממש מגבילות משחקים בגלל חומרה מסוימת ,גם שמורידים רזולוציה והגדרות

עדיף כבר לקנות יד שניה ,עד שיצאו כרטיסים בעלות תועלת טובה

ה3800 4 גיגה ,הכי מישתלם כרגע מהחדשים ,לא כי זה כרטיס טוב במיוחד ,התמחור שלו פשוט יותר נורמלי

מסכים. עם 560TI-1GB אני מוגבל בעיקר ע"י הזיכרון. זיכרון כפול היה פותר לי FPS drop מעצבנים פה ושם.

בכרטיס הבא אני לוקח גרסה מוגדלת זיכרון.

לא סדרת 900 ולא 200 הביאו כרטיס ראוי במחיר ראוי לשוק הבינוני של 1000 שח, לפחות לא בארץ.

NV עשו את המכה עם 970 ונראה שהשוק מתחת לא ממש עניין אותם, אחרת היו מוציאים כרטיס מגשר בפער העצום בין 200-230$ ל 330$

AMD עשו ניסיון די כושל עם 285 ולצמד חמד 960-380 אין מספיק מיץ לדחוף כותרים חדשים ביחס למחיר.

נראה לי מתבקש בשלב זה שיהיה 960TI או 970SE. אפילו שמועות אין עליהם.

מחכה בעיקר ל NANO- כנראה יהיה יקר מדי אבל הוא זה שיכול לשנות את תמונה השוק הבינוני. הבעיה העיקרית היא שהוא יצא רק עוד כמה חודשים טובים ואז ריח 16/14nm יהיה חזק באוויר.

פורסם
[/

NV עשו את המכה עם 970 ונראה שהשוק מתחת לא ממש עניין אותם, אחרת היו מוציאים כרטיס מגשר בפער העצום בין 200-230$ ל 330$

AMD עשו ניסיון די כושל עם 285 ולצמד חמד 960-380 אין מספיק מיץ לדחוף כותרים חדשים ביחס למחיר.

QUOTE]

שמע ה970 ירד במחיר יום אחד ,נקווה שיוציאו גירסאות שיפתרו את בעית הזיכרון

960 ו3800 ,היו הרבה יותר אטרקטיבים ב1000 שקל ,לגרסאות ה4 גיגה ,ה3800 רחוק מזה ב200 שקל סך הכל בדגם הזול ביותר שלו

פורסם

אפרופו מחירים - ה-r9 390 (בלי הX) באמזון בסביבות ה-400 דולר כולל משלוח ומיסים לארץ מה שהופך את המחיר שלו ליותר ריאלי לעומת המחיר בארץ. לצורך העניין המחיר של ה-970 בארץ הרבה יותר מאוזן וההפרש מהמחיר באמזון יהיה לא משמעותי בניגוד ל-390 שמחירו בארץ

כנראה מנופח מידי.

פורסם

א. לי אין שום בעיה עם עניין הזיכרון של 970, חוץ מהשקר בנתונים בהשקה (אבל כולם משקרים אז אני לא לוקח את זה אישית).

הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות לדעתי הוא לשחרר 970TI עם 5GB+1 עבור 430$, עם אותו תכנון מעולה\"בעיה" רק לדווח באופן מלא על זה מראש. זה יבטל את 980 ויוריד מחירי 970 ב 50$.

ב. כדי שמחיר ירד בטווח זמן סביר חייבים כרטיס חדש שינענע את השטח. העובדות הן שלא מספיק שכרטיס מתחרה ירד במחיר כי זה כבר קרה. 290X בחו"ל עולה $300-330 לגרסאות צד-שלישי מצוינות עדיפות על 970 כמעט מכל בחינה והמחיר שלו לא יורד.

בארץ אנחנו בדליי של 3-2 חודשים אבל לא רואה שזה ישנה משהו.

AMD מראים 0 חדשנות לשוק הבינוני, במחיר של 960 NV כאילו אומרים: אנחנו לא באמת מתכוונים שתקנה אותו, תוסיף 130$ וקח 970.

שוק בינוני רדום, אז מחכים.

פורסם

אני חולק אליך ,בעניין שצריך כרטיס בינים חזק יותר

אני כן מסכים על המחיר

GTX 960 וR380 ,בגרסאות 4 גיגה ,מספיקים בהחלט מבחינת כוח ,לדרג בינוני ,שים לב אני מדבר על 1080P ,ולא מעבר לזה

היתי מעדיף להוסיף עוד 200-300 שקל ולקנות 960 או 380 דימיונים עם 8 גיגה ,אבל זה לא חובה

הבעיה במחיר ,הכרטיסים האלו צריכים להיות 1000 שקל ומטה להיות מישתלמים ,ולא 1200 שקל ומעלה

ה960 4 גיגה בכלל מגוכח במחיר בארץ ,הוא מיתקרב מאוד ל970 ,שחזק מימנו בהרבה

זה בלי לדבר על למה מוכרים היום או בכלל מיצרים כרטיסי 2 גיגה היום ,לדרג בינים ?

זה צריך להיות דרג נמוך ,כמו ה550TI שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים