עבור לתוכן

ההשקה והאכזבה: סדרת ה-Radeon 300 מותירה את כולם חלוקי דעות

Featured Replies

פורסם

סדרת כרטיסי המסך החדשה של AMD (לשוק הביניים?) הושקה, ונראה כי גם המבקרים השונים מתקשים להחליט האם מדובר כאן בעדכון ראוי או בנסיון מכוער לעשוק את השחקנים

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94%d7%90%d7%9b%d7%96%d7%91%d7%94-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-radeon-300-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%97/

• תגובות 51
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכזבה, שימו לב - R9 295 X2 עדיין המלך הבלתי מעורער, בין כרטיסי המסך (בדגש על רזולוציה גבהה)!

פורסם

לא שאני תומך במיתוג מחדש, אבל אני לא כל כך מבין את פשר ההתאכזבות ההיסטרית של חלק מהאנשים.

ידוע כבר זמן מה שה"דור החדש" לא יביא משהו חדש אלא יספק תוספת ביצועים מינורית מהדור הקודם,

ושם חדש על מנת "ליישר קו" עם הדור החדש של כרטיסי NV שהושקו לפני, המשחק הזה בין החברות

קיים כבר כל כך הרבהזמן שזה די אבסורדי להיות מופתע מהעניין כל פעם מחדש..

הריי ה-LINE UP מאוד ברור - 380 נותן פייט ל-960, ה-380X-390 הקרוב יתן פייט ל-970 או יהיה מעט

חלש ממנו אבל עם תג מחיר נמוך יותר מה שיהפוך אותו למשתלם ברמת העלות\תועלת, ה-390X יתן

פייט ל-980 שגם פה ישחק המשחק של הביצועים\מחיר, הפיורי ל-TI וכ' וכ' כו', שבדרך סביר שיצוצו

כרטיסים כמו 960TI או Whatever ומנגד 380 XT או בוסט או Whatever, וכך הכרטיסים

נשארים תקועים אחד בתחת של השני, עם יותר ביצועים באחד, ומחיר יותר משתלם בשני וכך

זה ממשיך וממשיך וממשיך.

מי שציפה לקבל תוספת ביצועים של 30%-40% אחוז מדור קודם, יחד עם תג מחיר דומה לדור

הקודם, קצת חי בסרט לדעתי, AMD לא תשלוף אסים שבוודאי תזדקק להם בדור הבא, כי לא

עושים שיקולים של שנה אחת, אלא מספר שנים קדימה, ואם למשל היה כך, אז גם אם AMD היו

עם ידם על העליונה בשנה הקרובה, לא היה לה מענה לתת בעתיד לצד השקת פסקל למשל, ופה

למעשה הבעיה מתחילה ונגמרת.

חוץ מזה שמי שחושב ש-AMD תוביל את השיירה ותשלוט בקצב לדעתי רחוק מהמציאות, כי היא לא

ממש לא שם.

פורסם

^ תגובה לעניין עם נימוק מצויין!

מי שציפה לקבל תוספת ביצועים של 30%-40% אחוז מדור קודם, יחד עם תג מחיר דומה לדור

הקודם, קצת חי בסרט לדעתי

^ כל מילה בסלע :xyxthumbs:

פורסם

אכזבה קשה

אין HDMI 2.0

מנכל AMD לפני שנה אמר שמאוכזב שאין להם HDMI 2.0

שנה עברה וכלום לא השתנה .

למי שיש X290 יכול להמשיך איתו .

שנתיים מחכה לכרטיס החדש ואין כלום חדש .

החיסכון בחשמל לא יכסה את העלות של כרטיס מסך לעוד שנה .

אני חייב לומר יותר מאכזב ש- AMD לא מייצרים CPU לשוק הגבוה ואין להם באמת מוצר חדש .

שנתיים מתכננים כרטיס שלא הביא כלום .

מה הם עושים שם ?

בקצב הזה AMD יפשטו רגל מהר יותר ממה שתוכנן להם , אז תשלמו מחירי NVIDIA X 2

כל היתרונות של HDMI 2.0 כמו טווח צבעים חדשים DCI-P3

רוחב פס נתונים 18GB

כרטיס עם HDCP2.2

לצפייה אולטרה בלו ריי החדש

אפילו לראות נפליקס 4K , לא ניתן כי אין פרוטוקול .

ועוד , אין להשיג

פורסם

אני חושב שמי שקונה כרטיס מסך כה חזק למשחקים, פחות מעניין אותו HDMI2. את המסכים מחברים ב- DP וסוגרים עניין.

פורסם
אני חושב שמי שקונה כרטיס מסך כה חזק למשחקים, פחות מעניין אותו HDMI2. את המסכים מחברים ב- DP וסוגרים עניין.

זאת הבעיה , חיברתי DP1.2a למסך פנסוניק AX802 65

בגלל שהמסך גדול רואים המון בעיות , צבעים דהויים , תנועה גם בקצב פריימים גבוה לא טוב

ממש אכזבה ,

אני זוכר לפני 6 שנים יצרני כרטיסים ציינו הכרטיס טוב עד גודל מסך 24" או 30 " היום זה לא רשום

פורסם

אין קשר בכלל בין גודל מסך לאיכות תמונה בחיבור דיגיטלי. הכרטיסים שאתה מדבר עליהם זה עם חיבור אנלוגי כנראה (VGA).

פורסם
הכזבה, שימו לב - R9 295 X2 עדיין המלך הבלתי מעורער, בין כרטיסי המסך (בדגש על רזולוציה גבהה)!

לא רק שהוא מעורער, הוא כבר נפל מהכס. גרסאות צד שלישי של GTX 980 TI עוקפות אותו בביצועים, צורכות כחצי, מציעות 50% יותר זיכרון גרפי, ו100% פחות שעות של תסכול מול דרייברים שלא קיימים לאי אלו משחקים חדשים.

פורסם
זאת הבעיה , חיברתי DP1.2a למסך פנסוניק AX802 65

בגלל שהמסך גדול רואים המון בעיות , צבעים דהויים , תנועה גם בקצב פריימים גבוה לא טוב

ממש אכזבה ,

אני זוכר לפני 6 שנים יצרני כרטיסים ציינו הכרטיס טוב עד גודל מסך 24" או 30 " היום זה לא רשום

DP1.2 מסוגל לדחוף 4K ב- 60 הרץ ב-30 ביט 4:4:4.

אולי המימוש של כניסת ה- DP בטלוויזיה לא משהו.

פורסם

חברים אכזבה, לא אכזבה העיקר שתהיה תחרות והמחירים ירדו.

אני עדיין חושב שכרטיס 980Ti המחיר שלו בארץ מוגזם, עושים לנו טובה דוחפים לנו את באטמן.

פורסם

באטמן זה מבצע בינלאומי , לא רק לישראל

פורסם

אוקי, אני מניח. כמו שאתה רואה את אף אחד בעולם זה לא מעניין (ראיתי כבר הודעות של מישהו אובססיבי לגבי הדברים האלה באתרים בחול, אבל זהיתי שזה אתה)

הרי שגם ככה במולטי מוניטור כולם משתמשים בכבלי DP ישירות מהכרטיסים למסכים. המסכים מגיעים עם DP, הכרטיסים יגיעו עם מספר יציאות DP וזה כל הסיפור.

אין טעם סתם לסבך את זה, אבל לפחות נחמד לדעת שיש מתאם ל0.001% שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים