עבור לתוכן

AMD זועמת, וכולנו מרוויחים

Featured Replies

פורסם

יש גבול גם למה שספקים איכותיים יכולים לתת. חוץ מזה, חוק התמורה השולית הפוחתת, משחק גם פה. בשלב מסויים תוספת הכוח מתבטאת בתוספת ביצועים הולכת וקטנה. ונקודה נוספת היא היכולת שלנו לנדף את החום שמצטבר גם מוגבלת.

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
נכון זה רימייק מאכזב למדי, אבל אתה לא לוקח בחשבון דבר חשוב - מרבית האנשים

לא עוקבים כמוך בדריכות על כל פיפס חדש בעולם החומרה, ולדוגמה אם לא מתחשק למישהו לשלם 1700 שקל על 970 ומחפש את האלטרטיבה הבאה כלפי מטה נאמר ב1000-1200 שקלים, האופציות העומדות לרשותו הם ה-960 ומקבילו ה-380 (חוץ מדילים/מבצעים על כרטיסים קודמים), אז אם ה380 זול יותר ואולי גם חזק במעט איזה סיבה תיהיה לא לקנות אותו? בגלל שהוא רימייק? את הבנאדם זה לא מעניין אם קוראים לכרטיס 380 או 280 או זיבי 80 הוא רוצה את התמורה הכי טובה לכסף בתקציב הנתון.

ה-380 לא עדיף על ה-960, הוא נותן את אותם הביצועים בערך ועם AMD אתה מסתכן יותר עם חוסר תאימות למשחקים\התחממות\רעש וכו'.

בעקרון, אפילו 7950 מסריח יותר משתלם מה-380 ה"חדש" שנותן ביצועים דומים ב-500 ש"ח יותר.

7970 עולה 200 ש"ח פחות מה-380 ועושה רושם ששוב ל-380 אין איזשהו יתרון.

נראה, אולי המחירים בארץ עוד יתאזנו, אבל הסדרה הזאת לא מלהיבה במיוחד עבור שוק הביניים.

פורסם

בסדר, אתה החלטת שה380 לא עדיף על ה 960, הכרטיס עוד לא הגיע לחנויות ובמחיר התחלתי שבוודאי עוד ירד כבר זול יותר בממוצע מה-960, בנוסף לשתים וחצי השוואות שיש ברשת כרגע ששם הוא מעט עדיף במרבית המשחקים. אולי לפני שאתה משחרר הצהרות של פאנבויזם טהור תמתין שבוע שבועיים..

7950 זה לא כרטיס מסריח בכלל, ואני משתמש בכרטיסים של AMD כבר מספר דורות אחורה ואין לי שום בעיה של תאימות ולא נעליים, יש משחקים שעובדים טוב יותר אם כרטיסים של NV ויש ההפך, זה לא אומר שהם לא עובדים בסדר בשני המקרים.

פורסם

הנקודה היחידה שכנראה תגרום לי לעבור ל-nv בדור הבא זה חוסר תמיכה של amd ב-cf ב-windowed mode. כשיצא פסקל אני מניח שאשדרג לשניים/שלושה כרטיסים של nv לראשונה מזה שנים.

פורסם
בסדר, אתה החלטת שה380 לא עדיף על ה 960, הכרטיס עוד לא הגיע לחנויות ובמחיר התחלתי שבוודאי עוד ירד כבר זול יותר בממוצע מה-960, בנוסף לשתים וחצי השוואות שיש ברשת כרגע ששם הוא מעט עדיף במרבית המשחקים. אולי לפני שאתה משחרר הצהרות של פאנבויזם טהור תמתין שבוע שבועיים..

7950 זה לא כרטיס מסריח בכלל, ואני משתמש בכרטיסים של AMD כבר מספר דורות אחורה ואין לי שום בעיה של תאימות ולא נעליים, יש משחקים שעובדים טוב יותר אם כרטיסים של NV ויש ההפך, זה לא אומר שהם לא עובדים בסדר בשני המקרים.

כבר יש בנצ'ים, לא החלטתי דברים על סמך תחושת בטן או המילה המצחיקה השניה שהזכרת.

7950 הוא כבר כרטיס עתיק במונחים של חומרה וזה עצוב שהוא עדיין עדיף על כרטיסים ש-AMD שחררו הרגע.

פורסם
הנקודה היחידה שכנראה תגרום לי לעבור ל-nv בדור הבא זה חוסר תמיכה של amd ב-cf ב-windowed mode. כשיצא פסקל אני מניח שאשדרג לשניים/שלושה כרטיסים של nv לראשונה מזה שנים.

למה שלושה? ולמי אכפת אם gsync עובד בwindow mode? משחקים על מסך מלא

פורסם

קודם כל לא דיברת על gsync אלא על crossfire. אני לא תמיד משחק על מסך מלא. ושלושה כי זה מה שיש היום :)

פורסם

אתם פה הסברתם אלף פעם לכמה אנשים כולל אני שאין שום יתרון לשלושה כרטיסים, בזבוז כסף טהור.. ונראה לי מוזר מאוד לשחק לא במסך מלא.. פוגע בחוויה

פורסם

1. כשאתה משחק על שלושה מסכי 1440p יש הבדל ביצועים ניכר בין 2 ל-3.

2. חלק מהמשחקים עובדים אצלי במקביל (multiboxing) ואז הם עובדים ב-windowed mode.

פורסם

אהה... חשבתי מסך אחד. אני מת לראות משחק על 3 מסכי 1440 נראה הבדל כמו לראות סרט בבית לסרט בקולנוע

פורסם

עתיק או לא הוא עדיין מספק ביצועים מעולים לכן אין טעם לקרוא לו "מסריח".

אני לא מתווכח שהביצועים מאכזבים אבל זה לא רלוונטי כרגע, אתה ציטטת אותי וטענת שה-380 לא כדאי מול ה-960, ושאתה לוקח בחשבון שהוא כבר זול יותר ושמחירו עוד ירד, ושהוא כבר חזק יותר ולעיתים בהפרש מכובד לפי הביקורת האחרונה של Tom's hardware למשל, ושקבעת את זה עוד לפני שהכרטיס נחת כאן בכלל, זה קצת נשמע כמו "פאנבויזם"..

יכול להיות שבכלל שני הכרטיסים האלו לא כדאיים לקניה, ויהיה עדיף לחפש איזה דיל דור קודם או לשלם אקסטרה בשביל העלות\תועלת לדגם אחר, אבל שוב, זה לא רלוונטי למה שנאמר בין שני הכרטיסים הנ"ל.

פורסם

מה שמפתיע אותי זה שיש בכלל חתיכות מהם למכור.

כמה שנים כבר לא מייצרים את 7970/7950 והם עדין במלאי.

לא מכיר סיטואציה כזו בכרטיסי high end (לפחות בזמנו).

פורסם

חחח

פורסם
Project Quantum

brute force, כמו ש AMD אוהבים.

אם זה המקביל\תשובה שלהם ל SHILD של NV אני פחות מתרשם.

בתור מכשיר שמיועד לשבת בסלון ולהשתלב בו יפה, חסרה לו האלגנטיות והדקיקות של המגן, ולאחרון יש אפשרויות ייחודיות שבאמת הופכות אותו למעיין קונסולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים