עבור לתוכן

AMD זועמת, וכולנו מרוויחים

Featured Replies

פורסם
ה360 ממש לא קרוב לביצועים של ה960. המתחרה של ה360 זה ה380 (R9 285) ו400 יהיה קצת גבולי ..

אתה יכול להסביר קצת יותר?

מה יותר חזק לגימינג 960 או 360

באתר של גיגהבייט שמכן אקנה כניראה את ה960 אם אחליט ללכת עליו כתוב שצריך ספק 400 ככה שאני בסדר לא?

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר בין 960 ל-360?

חכה קצת, תן למחירים להתייצב ולכרטיסים להגיע כי כרגע הם לא קיימים פיזית בשום חנות

ממילא, ואז תביט במבחני הביצועים שיתחילו לצוץ ותחליט. או שתבקש המלצה במועד הנכון

שיהיה מספיק מידע.

לא יודע אם ה-960 יהיה החלטה מבריקה כי עושה רושם שבמחיר שלו כרגע הוא יפול בין הכיסאות

שכן יש כבר את ה-380 בפחות מ-1100 שקלים (לא קיים פיזית כמובן) ואני משער שהמחיר ירד בזמן הקרוב.

אני לא בטוח ואולי אני טועה, אבל כמו שאמרתי תמתין לא מדובר על זמן רב.

פורסם
מה הקשר בין 960 ל-360?

חכה קצת, תן למחירים להתייצב ולכרטיסים להגיע כי כרגע הם לא קיימים פיזית בשום חנות

ממילא, ואז תביט במבחני הביצועים שיתחילו לצוץ ותחליט. או שתבקש המלצה במועד הנכון

שיהיה מספיק מידע.

לא יודע אם ה-960 יהיה החלטה מבריקה כי עושה רושם שבמחיר שלו כרגע הוא יפול בין הכיסאות

שכן יש כבר את ה-380 בפחות מ-1100 שקלים (לא קיים פיזית כמובן) ואני משער שהמחיר ירד בזמן הקרוב.

אני לא בטוח ואולי אני טועה, אבל כמו שאמרתי תמתין לא מדובר על זמן רב.

חשוב לציין שאני אקנה את הכרטיס מהונקונג

פורסם

איזו אכזבה AMD פשוט חפרו לעצמם סופית את הקבר..

הם עשו זאת שוב ובלי בושה, לוקחים כרטיס קיים שמים לו עוד זיכרון ומעלים מהירויות שעון, והנה יש לנו כרטיס חדש...

כל כך קיוויתי שיהיה פה איזה שינוי מעניין ומרענן אבל טעיתי.

אני את ה"רומן" שלי עם AMD סיימתי, נמאס כבר לגונן עליהם ולא אכפת לי מהמחירים שלהם.

פורסם

באמת... איזה דרמה קווין. מזיז למישהו ב-amd.

חכה לכרטיסים החדשים לפני שאתה נותן לאיפור שלך להמרח.

פורסם

AMD בחרו ב "4PLAY" הכי גרוע שאפשר עבור סדרת "זעם" שלטעמי היא הדבר היחיד שהיה צריך להשקיע בו.

שכל השאר (2XX) ימשיכו לרדת במחיר כמו שקורה בשנה האחרונה ויתנו לכולם להתמקד במה שחשוב.

AMD יוצרים לעצמם מסך עשן דווקא בזמן שהם צריכים הכי לבלוט, לא ממש ברור. מצד שני "אין דבר כזה פרסום שלילי..."

יותר מעניינים הם הבנצ'ים של ה 980TI המותאמים, יופי של OC הם הביאו שם.

פורסם
באמת... איזה דרמה קווין. מזיז למישהו ב-amd.

חכה לכרטיסים החדשים לפני שאתה נותן לאיפור שלך להמרח.

כשמאות אלפי לקוחות יחשבו כמוני, זה יזיז להם.

קראתי מספר ביקורות ועושה רושם שהכרטיס הזה הוא בלוף .

ולא, אני לא אזיל דמעה גם אם החברה הזאת תישרף עד היסוד. אני אפילו אלך ואשתין על האפר :D

פורסם

אם היית טורח להיות מעודכן, היית יודע שה-3xx הם rehash, של ה-2xx, ואז לא היית מופתע כל כך. זה ידוע כבר הרבה מאוד זמן...

פורסם

מופתע או לא, אני מאוכזב שחרר אותי בסדר?

פורסם

שחרר אותנו מדרמות, שריפות והשתנות על אפר.

פורסם

אותנו? נראה לי שהבעיה היא רק אצלך, אל תדבר בשם אחרים.

אתה עלוב נפש מתחסד ולא שווה תגובה נוספת ממני .

פורסם

נכון זה רימייק מאכזב למדי, אבל אתה לא לוקח בחשבון דבר חשוב - מרבית האנשים

לא עוקבים כמוך בדריכות על כל פיפס חדש בעולם החומרה, ולדוגמה אם לא מתחשק למישהו לשלם 1700 שקל על 970 ומחפש את האלטרטיבה הבאה כלפי מטה נאמר ב1000-1200 שקלים, האופציות העומדות לרשותו הם ה-960 ומקבילו ה-380 (חוץ מדילים/מבצעים על כרטיסים קודמים), אז אם ה380 זול יותר ואולי גם חזק במעט איזה סיבה תיהיה לא לקנות אותו? בגלל שהוא רימייק? את הבנאדם זה לא מעניין אם קוראים לכרטיס 380 או 280 או זיבי 80 הוא רוצה את התמורה הכי טובה לכסף בתקציב הנתון.

פורסם

מה האלטרנטיבה של amd ל980ti ובאיזה מחיר?

פורסם

כנראה שזה ה fury-x (באותו מחיר). אבל עד ל-24 סביר שלא נדע בדיוק.

פורסם

הדבר היחיד שלט הבנתי בהקשר של תכנון כרטיסי מסך, זה ךמה לוסכים בצריכת חשמל.. מי שמשלם על כרטיס high end גם יקנה ספק איכותי. ובטח שלא לוקח בחשבון את תוספת השקלים הבודדים בסוף החודש.. אז למה לא למקסם ביצועים על חשבון צריכת חשמל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים