עבור לתוכן

איפה הכרטיסים הכי זולים של היום עומדים מול כרטיסים ישנים?

Featured Replies

פורסם

יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200.

לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd.

אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו...

אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל?

או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD).

הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנים כלום מעבר לכרטיס מסך מובנה סטנדרטי?

פורסם

המדדים של PASSMARK לפי דעתי די מדויקים , לעיתים יש להם דירוגים תמוהים אבל על פי רוב מדוייקים .

http://www.videocardbenchmark.net

הכרטיסים החלשים אני משער די קרובים לשל המובנים . באזור ה 300-500 שח אפשר כבר לעקוף את המובנים על ידי כרטיס מסך יעודי .

פורסם

זה לא נתמך במקרן?

פורסם
  • מחבר

ברוב המקרנים בתקציב הסביר יש keystone ורטירלי בלבד, לא הוריזונטלי.

בכל אופן הבנתי שזה פיצ'ר ישן שכבר לא קיים גם לא ב-nvidia, אז ירדתי מהרעיון ופתרתי את מיקום ההתקנה בדרך אחרת.

את שדרוג כרטיס המסך במקום ה-radeon hd 3200 המובנה, אם יקרה מתישהו, אני אעשה ברגע שיהיה לי משחק שידרוש את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים