עבור לתוכן

רגע לפני החשיפה, הנה כל הפרטים על דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה, לאור ההדלפה של הביצועים, ורמז לכך שגם אלו מעט אופטימיים :undecided:, כבר הזמנתי את זה:

http://www.amazon.com/dp/B00YDAYOK0/?tag=nisa-20

680 דולר.

אספקה צפוייה בשני ליולי. מקסימום אפשר לבטל אם תהיה איזושהי הפתעה עוד יומיים.

• תגובות 140
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלינק מופיע 790 דולר. מאיפה הזמנת ב-680?

פורסם

וואו. לא הכרתי את זה. נכנס לפייבוריטס שלי. תודה רבה! :)

פורסם

כן, זה אתר אדיר. היה מאוד שימושי גם כשהיה קשה להשיג PS4. יש כרגע לאמאזון את הגרסה של PNY זמינה במלאי, אבל זה קירור רפרנס.

פורסם

אתר מעולה, תודה.

פורסם

אצלי הכל עובר טבילה גם ככה ;)

פורסם

http://oi57.tinypic.com/27wsoxt.jpg

MSI אומר 380, 390 and יהיה בהם HDMI 2.0

לפחות AMD מודה שיש להם כיום HDMI 2.0 בתקן רוחב פס HDMI 1.4

AMD אומרת בכתובים שעומד להגיע מחבר דרך DP 1.2a

המחבר אקטיבי כנראה להמיר 300MHZ ל- 600MHZ

המחבר מתאים לחיבור DP 1.2a שתומך רק AMD .

אין דבר כזה בשוק כיום .

הדבר הכי דפוק ש- AMD לא אומרת כלום ביום עיון שלהם , עושים לעצמם נזק .

Dear Dave,

Your service request : SR #{ticketno:[]} has been reviewed and updated.

Response and Service Request History:

Active DisplayPort 1.2a-to-HDMI 2.0 adapters are set to debut this summer. These adapters will enable any graphics cards with DP1.2a outputs to deliver4K@60Hz gaming on UHD televisions that support HDMI 2.0.

Fury X is an enthusiast graphics card designed to provide multi-display 4K gaming at 60Hz.

In order to update this service request, please respond, leaving the service request reference intact.

Best regards,

AMD Global Customer Care

פורסם

אם תגיד עוד כמה פעמים את המילה hdmi, יש מצב שהגוף שלך יתחיל בתהליך אבולוציוני ויהפוך את אחד האצבעות שלך ליציאת hdmi2.0 ובכך יפתור לך את הבעיה..

פורסם

יחי ה- HDMI!

פורסם

דיווח חדש רץ ברשת הנה ציטוט:

"Police provided protection for nvidia ceo after recieving a threat letter that Said: No real HDMI 2.0!! you liar!! Now

I kill you"

פורסם

אופס, אמאזון הקדימו ושלחו את הכרטיס שלי כבר היום. אני מקווה שלא יהיה הפתעות מחר עם AMD.

פורסם

יש סיבה שהמחיר של הfury-x הוא כמו של ה-ti. די בטוח שהתוצאות יראו שיוויון פחות או יותר בין הכרטיסים. בחלק מהמבחנים ה-ti יציג ביצועים עדיפים ובחלק ה-fx. אולי יהיה הבדל לטובת AMD כשנתחיל לראות כותרי dx12.

פורסם

כן, קשה לי להאמין שתהיה איזושהי הפתעה אחרי ההדלפות, אז לא נורא. אפילו שלחו את זה במשלוח אקספרס עם DHL, אז יש מצב שאפילו יגיע השבוע.

פורסם

אתה יכול לתת הסבר באיזו דרך אתה מזמין משם שכבר כל העלויות מחושבות מראש בלי שיהיו הפתעות אחר כך?

ניסיתי להזמין כרטיס שהיה במחיר ממש טוב שנמכר ע"י אמזון כולל אפשרות "גלובל אינטרנשיונל שיפינג" ובדף ההזמנה יש אפשרות לשלוח כמתנה\לעטוף כמתנה ולהסתיר את חשבונית (שזה כדאי דרך אגב?), ויש את דף הכתובת, וזהו. מעבר

לזה מבקשים את פרטי האשראי.

איפה חישוב המיסים? איפה עלות המשלוח, לא כל כך הבנתי איך זה עובד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים