עבור לתוכן

הכינו מחשבכם לקיץ: כרטיס העל החדש של AMD יחשף ב-16 ביוני

Featured Replies

פורסם

היצרנית האדומה מעניקה לנו הצצה ראשונה לשבב ה-Fiji החדשני שלה, ומאשרת שהוא וכל דור המוצרים החדש שלה יוצגו רשמית, סוף כל סוף, בעוד קצת יותר משבוע

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%97/

פורסם

מאחל לAMD הרבה הצלחה, חייבים להצליח בשביל התחרות בשוק.

פורסם

אם הוא המתחרה של 980 TI אז למה הוא מגיע עם 4GB זיכרון בלבד?

פורסם

הם לא באמת מתחרים.. לamd יש את הנתח שלה, וקונסולות... לnividia יש את כל השאר

פורסם

+1

פורסם

יופי, כרטיס אחד חדש באיזה אלפיים דולר וכל השאר כרטיסי 7XXX במחירים של 7XXX.

שמחת זקנתי...

פורסם

הימורים: 980TI בגרסאות צד-שלישי יופיעו לפני, ביום או אחרי האירוע של AMD?

מעניין יהיה לראות כמה אגרסיבית NV תהייה

חודש בוער לפנינו

וזה עוד בלי הברז של עזה שהחל שוב לטפטף

:t3608:

פורסם

אותו דבר , גם מאחל להם הצלחה , כי אנחנו רק נזכה בתחרות טובה ביניהם , הם חייבים להצליח , גם בשבילנו , וגם בשבילם כי כבר זמן מה שהם איבדו את עצמם , לפחות שיתנו פייט טוב בכרטיסי מסך .

פורסם

חלאס עם הפסימיות

יש להם אחלה כרטיסים (חמים אני יודע) שמתומחרים בצורה אגרסיבית

הם לא טיפשים החברה של AMD

אל תדאגו : ה390X יהיה חזק כמו ה980TI (כמעט) ויעלה אותו דבר (פלוס קרור מים שיאפשר אוברקלוק מטורף ואחלה טמפ)

שלא נזכיר את יתרונות הHBM

הדבר המבאס זה צריכת החשמל אבל זה לא אכפת לי ולרוב האנשים שקונים כרטיסים במחיר הזה

פורסם
חלאס עם הפסימיות

אל תדאגו : ה390X יהיה חזק כמו ה980TI (כמעט) ויעלה אותו דבר (פלוס קרור מים שיאפשר אוברקלוק מטורף ואחלה טמפ)

הדבר המבאס זה צריכת החשמל אבל זה לא אכפת לי ולרוב האנשים שקונים כרטיסים במחיר הזה

קירור מים לא אומר כלום.

כבר ראינו את הקירור מים עלאק ב-R9 295X2 - הליבה הייתה די קרירה אבל מייצבי המתח פשוט עלו בלהבות עוד שנייה

פורסם

ב295X2 יש מאוורר שתפקידו לקרר את המייצבים. בFURY אין מאוורר, מכך אפשר להסיק שהוא יכיל בלוק מלא לקירור מייצבי מתח

פורסם
חלאס עם הפסימיות

מישהו אמר משהו ?, מישהו אמר שהחבר'ה ב-AMD טיפשים ? , פשוט רוצים להאמין שהם יציגו משהו שבאמת יתן להם קפיצה קדימה .

לעומת זאת אתה בא ואומר הרבה דברים... , על הקירור מים הנפלא שיאפשר אוברקלוק מטורף עם טמפ' טובות , על היתרונות של ה-HBM , כאילו והכרטיס כבר אצלך ובחנת אותו ועשית לו מבחנים כאלו ואחרים .

כל אחד יודע לקרוא את ''הפרסומות'' האלו לפני יציאת חומרה מסויימת , אך מה שנכון הוא המציאות , ברגע שמשחררים פיזית את החומרה לצרכנים , ולכל מיני מקורות שבודקים את החומרה , ואז כבר קובעים האם באמת הוציאו מה שהבטיחו בפרסומות או לא .

שוב , אני והרבה כמוני מקווים ש-AMD יוציאו סדרת כרטיסי מסך מעולה ומצליחה בכל הפרמטרים , אך עד שלא נראה את הכרטיסים על מערכות המבחנים , נשאר לנו בינתיים להמשיך ולקרוא את מה שהם מפרסמים לנו .

פורסם

לעומת, לא לאומת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים