עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

מה שיותר מפריע לי מהעובדה שמקבלים את זה בהתחלה היא העובדה שיש צורך ב POWER CORE המחורבנים הללו שנגמרים ממש מהר, אפילו מהליכה, והבנתי שיש ממש ממש מעט כאלו במשחק.

מה שכן אהבתי היא העובדה שלא צריך יותר לתקן כלי נשק ושיריונות ושאפשר לראות מה יש במיכלים בלי לפתוח אותם.

• תגובות 242
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שיותר מפריע לי מהעובדה שמקבלים את זה בהתחלה היא העובדה שיש צורך ב POWER CORE המחורבנים הללו שנגמרים ממש מהר, אפילו מהליכה, והבנתי שיש ממש ממש מעט כאלו במשחק.

Modding to the rescue!

תצפה לאיזה fusion power core שלא נגמר או שמחזיק משמעותית יותר זמן

יש סוחרים שמוכרים אותם וטיפ קטן למכור אותם לפני שהם מתרוקנים לגמרי ואז הם שווים פי כמה יותר.

עוד טיפים ב- https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3shl9i/fallout_4_tips_everyone_should_know/

*לא יודע כמה זה נחשב ספויילר אז הסתרתי בכל מקרה

נערך על-ידי IlanF

פורסם

המשחק הזה דומה יותר לסקיירים מאשר לכל המשחקים הקודמים בסדרה, על הטוב והרע. בעיקר, לצערי הרב, הרע. את כל מה שלא אהבתי בסקיירים (ואל תבינו לא נכון, מאוד אהבתי את סקיירים באופן כללי) הם ייבאו לפה.

פורסם

IlanF - יש כ"כ מט מהן, למה שתרצה למכור אותן?! :cwm3:

פורסם

כאלה שנשארו להם ספרות בודדות של charge. אתה לא ממש יכול להשתמש בהם כשהם מגיעים לרמה הזאת והם שווים הרבה יותר מאשר ריקים לגמרי.

פורסם

היי חברים.

קודם כל המשחק מצויין ואני נהנה מכל רגע, אני משחק בגירסת הPS4 של המשחק והוא עובד יפה ולמזלי לא נתקלתי בכל הסיפורים על באגים וירידות FPS עד עכשיו, המשחק עובד מצויין.

יש לי רק בעיה אחת שאני פשוט לא מצליח להתמודד איתה, בתור אחד שמשחק קבוע משחקי יריות גוף ראשון ושלישי כגון: GTA, THE LAST OF US, BORDERLANDS, BATTLEFIELD ועוד. אני פשוט לא מצליח לכוון בFO4, אני מת כל הזמן עשרות פעמים ובלי הVATS אני פשוט לא יכול להרוג כלום, ברמה שגם חרקים פשוטים הורגים אותי.

זה המשחק היחיד שאני באמת צריך בו AIM ASSIST והוא פשוט לא קיים וזה לגמריי הורס לי את החוויה, מאז 2008 אני מחכה למשחק הזה (יסלח לי NV).

יש צפי אולי באיזה עידכון או משהו שיוסיפו AA לקונסולות? אני לא מוצא שום מידע על זה וניראה שזה לא מפריע לאף אחד חוץ ממני הקטע הזה שאני טוחן פי 15 יותר תחמושת מאשר היתי מבזבז בPC ובנוסף לא מפסיק למות.

סורי על החפירה אני עצוב.

פורסם

משחק משעמם, משעמם ברמות ומה הקטע של גרפיקה מתקופת ה-DX9.

ניתן עוד כמה שעות מקווה שיהיה שיפור ומעניין יותר.

פורסם

זה רק אני או שהמשחק הזה יותר קשה פי 100 מ3??

ב3, הקושי נבנה בהדרגה, כאן פשוט זורקים אותך למים ותתמודד.

פורסם

בקודמים האוייבים עלו רמות איתך ופה הבנתי שלא. אז יהיה אזורים שאתה תוכל להרוג את כל האוייבים בקלות ויהיה אזורים שאתה תמות עשרות פעמים. האזורים ליד ההתחלה אמורים להיות קלים יותר.

פורסם

אנשים שמתלוננים על הגרפיקה, מה אתם מעשנים? המשחק נראה מדהים

אלה צילומי מסך מאצלי:

F9413C07D70AD0A6CE20CFA548B206E3B9704EDA

3DFDD3ADF39DE9913275469A21830B73373493FA

פורסם

גרפיקה זה לא רק תמונות אווירה, אנימציה דמויות, ריג לא מוצלח סנכרון לקוי מול הסאונד, מראה בכללי קרטוני.

בכל מקרה נקווה לפאצ' ראשון שיפתור את הבעיות האלו.

פורסם

לא ראיתי שמשהו שאל קודם,אז איפה יש אפשרות לקבל הנחה ברכישת המשחק?

פורסם

GMG

http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/fallout-4/

יש כרגע קופון של 15% הנחה, אבל אם אתה רוצה לחכות תוך כמה ימים בטח יהיה אחד של 20% או 23%

15PERC-WTHGMG-NVMBER

יש לי גם את זה של 23% הנחה ל season pass בלבד אבל אני לא יודע אם תופס יותר מפעם אחת אז הראשון שתופס מרוויח

GKXI08-DVFN5N-735LM4

פורסם

תודה.

אני אמתין כמה ימים. גם ככה אין לי כוח להתחיל משחק חדש הסופש... אני חושב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים