עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

בדקתי את ההתנהלות שלו, אין לו שום דרישה מיחדת.

מהצד השני הכל נראה פשוט, אולי ישתפר בהמשך.

• תגובות 242
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיעשו מוד לנשיאת משקל ללא הגבלה זה תמיד הדבר שהכי מציק לי במשחקים מהסוג הזה.

סהכ משחק נחמד.

פורסם

זה בין המודים הראשונים שיוצאים. רק לשרוד את כל הפריסטים ל sweetfx/enb וכל השמירות למינהן ואז נתחיל לראות מודים אמיתיים

פורסם

הפעלתי את המשחק, הסרטון בהתחלה מקרטע כאילו רץ על איזה 10-15 FPS אבל אם אני פותח את ה- steam overlay הוא רץ חלק. הממ... :P

שכחתי גם להתקין את ה- game ready drivers אז נבדוק אם זה יסדר את זה עוד מעט...

פורסם

מישהו הצליח לחבר את ה PIP BOY APP בסלולרי למשחק? הגדרתי את זה ל ON במשחק, בדקתי שהתוכנה מאושרת ב FIREWALL - עדיין לא מתחבר. ביטלתי לחלוטין את הפיירוול - נאדא.

פורסם

ה- game ready driver סידר את הבעיה שציינתי קודם.

נראה גם שיש איזה mouse acceleration שצריך לבטל ב- ini

http://pcgamingwiki.com/wiki/Fallout_4#Mouse_acceleration

ועוד נראה שה- sensitivity שונה בין תזוזה אנכית ואופקית של העכבר למה זה טוב?!

נערך על-ידי IlanF

פורסם
מישהו הצליח לחבר את ה PIP BOY APP בסלולרי למשחק? הגדרתי את זה ל ON במשחק, בדקתי שהתוכנה מאושרת ב FIREWALL - עדיין לא מתחבר. ביטלתי לחלוטין את הפיירוול - נאדא.

עובד אצלי.

האפליקציה אומרת שצריך להפעיל במשחק את ההגדרה ואז להפעיל את המשחק מחדש אז אם לא עשית את זה תנסה.

וככל הנראה שכן, אבל בכל זאת, הסלולרי מחובר ל- wifi נכון? (כבר קרה לי שהייתי עם wifi כבוי בלי ששמתי לב)

פורסם

הפעלתי את האופציה במשחק ואיתחלתי אותו, כן. הסמארטפון אכן מחובר ל WIFI בראוטר שמחובר לאותו המחשב. מבאס.

פורסם

גם לי לא עובדת האפליקציה, עם חיבור לwifi.

אולי צריך לפתוח פורטים לדבר הזה ?

על כל פנים עושה רושם שהמשחק ממש מדהים, יצא לי לשחק כשעה וממש נהניתי :)

פורסם

בזבזתי אתמול יותר זמן ממה שאני מעוניין להודות במערכת בניית העיירה ועדיין אין לי מושג איך חצי מהדברים שם עובדים...

מיני ספויילר (לשעה +- הראשונה של המשחק):

ממש מעצבן אותי שישר בתחילת המשחק אתה כבר מקבל גישה ל- power armor סתם ככה והדמות שלך פשוט נכנסת לשם ומתחילה לחסל אוייבים כאילו כבר השתמשת ב power armor שנים. במשחקים הקודמים היית צריך לעבור 3/4 משחק בלי זה ואז זה הרגיש כמו משהו מיוחד שהיה צריך להשקיע משאבים כדי להשיג וגם אז היית צריך הכשרה מיוחדת.

פורסם

כל כך נכון מה שכתבת בספויילר!

הלכו סטייל god of war שאתה מתחיל חזק פיצוצים, ואז משהו קורה ונלקחים ממך כל הכוחות ומתחילים מאפס :D

פורסם

הבא שמספיילר כאן בלי תג יחטוף השתקה.

פורסם

משחק ממש טוב! אהבתי בינתיים את כל השינויים שהם הכניסו ואיך המשחק רץ על ה-R9 380 החדש שקניתי הכל על ultra פשוט כיף טוטאלי.

פורסם

אני על 4 שעות שינה מאז שהמשחק יצא. פשוט מעולה.

כן, יש באגים פה ושם אבל זה Bethesda, מה ציפיתם? מבחינת ביצועים רץ סבבה על ה280X הישן שלי.

הדבר היחיד שמציק לי קצת זה המערכת דיאלוגים. מי חשב שהגלגל הזה הוא רעיון טוב?? מקווה למוד בנושא ASAP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים