עבור לתוכן

DELL U2715H - קצוות שחורים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז התחדשתי במסך ^__^, הוא מחובר בHDMI, בגלל שבמחשב אין כניסת DP ויש משהו מציק בו...

הוא כאילו לא על כל המסך, משאיר קצוות שחורים

דוגמאות:

image.jpg

image.jpg

יש לזה פתרון ?

** המסך רץ על רזולוציה מקסימלית 2560x1440

פורסם

נראה שזו פשוט המסגרת הפנימית של המסך. מסתבר שהפאנל לא מגיע עד המסגרת החיצונית.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2715h.htm

Before people get too excited about the 1mm outer bezel, there is also a ~5.9mm wide border to the panel before the actual image starts.
פורסם
  • מחבר

איזה דיכי...

- - - תגובה אוחדה: - - -

*הולך להחזיר לחנות*

פורסם

זה נורמאלי, כל מסכי דל בסגנון הזה הם ככה. אין היום אף מסך שבאמת התמונה ממלאת אותו בלי קצוות בכלל.

פורסם

אם זה ככה אז מה כל הרעיון של המסגרת הדקה, הרי חוץ מהעניין של היופי זה נעשה גם למצב של ריבוי מסכים?

פורסם

יש לי U2414H וגם אצלי זה ככה.. נכון שהייתי מעדיף שזה יהיה על כל המסך אבל הבנתי שזה הנורמה שלו.. כנראה שאין ממש מה לעשות.

פורסם

עדיין ממש לא מובן לי הרעיון, dell התפארו במסכים האלה בגלל המסגרת הדקה שלהם שהיא יותר נוחה לריבוי מסכים

ואם יש את הקצוות השחורים במסכים שלהם אז מה שווה המסגרת הדקה.וזה בנוסף לקטע המעצבן שבזה.

פורסם

הבנתי שיש קצוות שחורים בכדי שהמסך עצמו יישמר או משהו כזה.. אם זה היה עד הגבול של המסך זה היה פגיע יותר או משהו בסגנון..

בכל מקרה, זה עדיין דק משמעותית יותר בהשוואה ל-P2414H..

פורסם

בדיוק, מה השאלה ? זה עדיין יחסית דק לדגמים ישנים שגם בהם עדיין היה מרווח שכזה (אם כי קטן יותר משמעותית), אבל הפלסטיק היה הרבה יותר גדול...

פורסם

זה שומר מפני 'זליגת אור' מהתאורה האחורית על גבי הפנל (תצוגה עצמה) .

פתרון אידיוטי בעיניי ומציק מאוד בעין .

פורסם

עד שלא דיברתם על זה לא שמתי לב לזה.

עכשיו אני לא מפסיק להסתכל על זה. לעזאזל.

פורסם
זה נורמאלי, כל מסכי דל בסגנון הזה הם ככה. אין היום אף מסך שבאמת התמונה ממלאת אותו בלי קצוות בכלל.

זה לא נכון. אצלי התמונה מלאה.

פורסם
עד שלא דיברתם על זה לא שמתי לב לזה.

עכשיו אני לא מפסיק להסתכל על זה. לעזאזל.

צרות של פורומיסתים . .

פורסם
זה לא נכון. אצלי התמונה מלאה.
אצלך בU2713HM? יש לו מסגרת פלסטיק סטנדרטית, אז מן הסתם שהתמונה מגיעה עד למסגרת. כאן מדברים על מסכים עם מסגרת דקה.
פורסם

גם שם אם מסתכלים ממש טוב יש עדיין כמה מ"מ של רווח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים