עבור לתוכן

לא תצטרכו יותר מזה: ה-GeForce GTX 980 Ti נוחת בחנויות

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם מקל לא הייתי נוגע בדגם הזה

פורסם

צריך סטיקר כזה.

"רפרנס, מגעיל אותי". מי מכיר בית דפוס ומרים את הכפפה?

פורסם

יש יתרון אחד לקירור רפרנס / blower - פולט את האוויר החם אל חוץ המארז. רלוונטי יותר למארזים קטנים או שאינם מאווררים כראוי. בסופו של יום עדיף שיהיו קיימים לרפרנס מאשר לא קיימים כלל. ואלו המודרניים של אנוידיה בכלל לא רעים יחסית לגרסאות ישנות או של המתחרה.

פורסם

רפרנס זה ראש קטן

פורסם

ואף אוסיף עוד יתרונות לקירור רפרנס:

- בדרך כלל זול יותר.

- רפרנס PCB עבור קירור מים.

- דחיסת מערכים של 3 או 4 כרטיסים על קירור אוויר.

יש לנו כבר 4 יתרונות לקירור רפרנס, לכן אחזור ואומר טוב שהם קיימים. בניגוד אליך, ישנם אנשים שצריכים אותם.

פורסם

- אסוס, EVGA, MSI ו-GB מצאו פתרון לבעיה הראשונה עם השקת גרסאות מתקדמות עוד בהשקה.

- EK, אלפאקול וקולאנס לשניה

- ראה א' וב'. מערך של 3 או 4 רפרנסים זה חריקירי לעומת וינדפורס, סטריקס או ACX.

אותו אוויר חם שיכול בשניה לצאת מהמארז הרבה פחות חשוב מאשר שמירה על הרכיב החם ביותר במארז. למעבד קירור משלו וכשבב שצורך רבע או חמישית מהליבה הגרפית, דאגה לקירור בשבילו זה עניין זול ופשוט.

פורסם

לצורך העניין נכנסתי לאתר של koolance לקירורי כ.מסך ובפירוש רשום על מוצרים "מבוסס על לוח רפרנס, לא יתאים לכרטיסים החורגים מהספסיפיקציות המקוריות של NVIDIA / AMD"

לא טרחתי לחקור את האחרים שהזכרת. עם זאת אני יודע שלוחות רפרנס לא בהכרח מותנים בקירור רפרנס, זה פשוט התעסקות נלווית שצריך לקחת בחשבון.

לגבי מערך של 3 או 4, לפי מה שקראתי לא חסרים דיווחים ברשת על בעיות חום עם קירורים צד שלישי, מלווים בין היתר בהמלצות לקירורי blower.

זכור שלא מדובר בעמדת בדיקה חשופה של אתר סיקורים, אלא מארזים מכל הסוגים, שלא תמיד מאווררים במידה מספקת, לא תמיד ניתן להוסיף מאוורר צד, לפרק כלוב קשיחים וכו'...

כשאני מתייחס לאוויר חם כלוא במארז אני לא בהכרח דואג למעבד, אלא דווקא לכרטיסים עצמם.

אבל כן, נראה שכרטיסי רפרנס לא ממש זולים יותר בימינו.

פורסם

אם כבר נפתח פה דיון על קירורי צד ג' מול רפרנס - מה דעתכם על גירסת ההייבריד של EVGA לעומת רפרנס ולעומת קירורים צד ג'?

מבלי להתייחס כרגע לאנשים עם מערכות קירור מים מקוסטמות (שעבורם יש גם הידרו קופר של EVGA או את האפשרות לשלב את הכרטיס עם בלוקים מתאימים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים