עבור לתוכן

לא תצטרכו יותר מזה: ה-GeForce GTX 980 Ti נוחת בחנויות

Featured Replies

פורסם

1K$ בארץ הקודש זבת החלב והדבש.

ביצועי 980TI במחיר של TX - פנטסטי!

• תגובות 38
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום, אני מעוניין לשדרג ל980 ti בתמורה ל980 ACX 2.0 שלי, דרך תכנית SETP UP של EVGA, אך המחיר של המשלוח והמכס בשמיים, מישהו מכיר אתר שליחויות אמין עם כתובת באירופה? או כל דרך להפחית מן המחיר (174 אירו!)?

פורסם

רק 174 אירו תוספת בשביל כרטיס כל כך חזק באופן משמעותי? הלוואי עלי. זה גם בערך הפרש המחירים בין ה-980 ל-980ti בארץ. הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.

אני תקוע עם Gigabyte, אז no step up for me.

פורסם
רק 174 אירו תוספת בשביל כרטיס כל כך חזק באופן משמעותי? הלוואי עלי. זה גם בערך הפרש המחירים בין ה-980 ל-980ti בארץ. הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.

אני תקוע עם Gigabyte, אז no step up for me.

כן אבל אני משחק על 1080P למרות שלא היה מזיק לי למקסם לגמרי כל משחק, ובכל זאת יש דרך שבה אני יכול להוזיל את המחיר?

פורסם

יואל, יש לך שלוחה של SHIPITO באוסטריה. לא יודע עליהם מבחינת האמינות, אבל ממה שזכור לי הם מציעים ביטוח כלשהו למשלוחים

פורסם

הזמנתי את ה 980Ti מהאתר של נוידיה

שילמתי 650$ על כרטיס

60$ שמשלוח DHL דרך שיפיטו

130$ מיסים

פורסם

GTX 980 TI רפרנס הוא גרוע. יכולות האוברקלוק שלו בינוניות, הוא יחסית רועש, הוא מאוד חם.

אבל למי אכפת, העיקר להזמין כמה שיותר מהר לפני שהעולם מתפוצץ

פורסם

לא הייתי מגזים ב"גרוע", הביקורות רובן ככולן אוהדות מאוד והקירור הוא אכן הצד החלש אבל לא גרוע (זה הכל תלוי מה הרפרנס לרפרנס ;) שלך- 970-NV או 290X-AMD). בעיקר תלוי מה הכרטיס הנוכחי שלו ומה הרגישות לרעש.

אם הבחור (שיתחדש) משדרג מרפרנס כלשהו של AMD הוא לא יתאכזב ויהנה משיפור מכל העולמות.

אני מסכים לחלוטין שאם כבר משלמים 3250 שח בהזמנה מחול שווה לחכות עוד שבוע ולהוציא עוד 200-300 שח לכרטיס עם קירור שנותן כבוד לביצועים.

פורסם

temp.gif

Idle temperatures are fine; idle-fan-off would have certainly been possible. Under load, the card reaches its thermal limit of 84°C after a minute of gaming or so, which will cause it to lower Boost clocks, and, as such, performance.

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_980_Ti/images/fannoise_load.gif

During full-on gaming, the GTX 980 Ti is very audible as its noise output slightly exceeds that of the Titan X

I also noticed some slight coil noise at high FPS, but it's not noticeable enough to be disturbing.

Our GPU overclock does not translate into that much additional real-life performance because the card's power limit and temperature limit (84°C) hold it back; NVIDIA Boost will dial down the clocks, down to 1000 MHz if it has to, once the card reaches 84°C, which nullifies some of the potential performance gains from the manual overclock. The same happens with power; the power limit, once reached, reduces the clocks and, thus, performance.

זה קירור - פרופר - גרוע. אין מה לנסות לפזר אבקת סוכר על זה. מגיע בקלות לטמפרטורה קריטית, רועש, מסרס אוברקלוק.

פורסם

זה כמעט כלל אצבע... קירורי רפרנס\מפוח על כרטיסים של 250W (ולא מדבר על מעל שזה כבר בכלל :screwy:) זה "לא מספיק שמיכה להתכסות בלילה" - תמיד הרגליים יוצאות החוצה וקר.. במקרה הזה חם!

פורסם
יואל, יש לך שלוחה של SHIPITO באוסטריה. לא יודע עליהם מבחינת האמינות, אבל ממה שזכור לי הם מציעים ביטוח כלשהו למשלוחים

תודה רבה :-) אבדוק את זה, ידוע לך האם הם עובדים עם EVGA? וכמה המשלוח עולה כולל מכס?

פורסם

אם כבר אז רק קירורי צד שלישי (כלומר לא רפרנס של אנווידיה)

אני רק מקווה שזה יהיה זמין בחודש הבא בניו יורק (אני שם באמצע יולי) ושהמחיר לא יהיה "הרבה" מעבר ל650$...

(*גילוי נאות - אני סתם משתעשע ברעיון של שדרוג כ.מסך/ אולי SLI של 970 :-) )

פורסם

מישהו יודע כיצד לתקשר עם shipto? ומה המחירים שלהם?

פורסם

מעצבן, אין עדיין שום מלאי בחנויות בטייוואן.

פורסם

איפה רשום רוחב פס של כרטיס מסך ?

10.2 GBPS או 18 GBPS

זה שהכרטיס מכיל HDMI 2.0 לא אומר שהכרטיס עובד ב- 18 GBPS ויש בו ציפ מתאים .

שאלתי את NVIDIA לא עונים , בחנות וברשת לא יודעים .

למשהו יש חומר אריזה שרשום רוחב פס ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

GTX 980 TI רפרנס הוא גרוע. יכולות האוברקלוק שלו בינוניות, הוא יחסית רועש, הוא מאוד חם.

אבל למי אכפת, העיקר להזמין כמה שיותר מהר לפני שהעולם מתפוצץ

זה נכון , גם שבוע הבא יש השקה של AMD שיוריד מחירים

אולי יתן לך כרטיס טוב יותר ?

מה המהירות ?

יש הרבה שאלות פתוחות לגבי הכרטיס , בסה"כ 28NM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים