עבור לתוכן

תזונה לבניית שריר כשבמקביל רוצים לרדת בשומן.

Featured Replies

פורסם

רץ חצי שעה שש קילומטרים שלוש פעמים בשבוע

• תגובות 63
  • צפיות 18.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה ממש לא הרבה מבחינת קלוריות. לא בסדר גודל שאתה מדבר עליו(6ק"ג בחודש).

חוץ מזה איך ממצב שאתה שמנמן ושוקל 87 ובטח לא בכושר הגעת לרוץ כל כך טוב בכזה זמן קצר?

נראה לי שאתה ממציא או מפרסם או מוכר את שמן הנחשים שלך.

פורסם

זה בסך הכל 5 קילו בחודש, קצת יותר מקילו בשבוע. זה לא כזה ביג דיל.

אתה כנראה לא מבין את מלוא המשמעות של העפת הפחמימות/סוכרים (אותו דבר..) מהתפריט. זה הבדל קיצוני.

אגב 87 זה ממש לא "שמנמן".

זה משקל תקין למישהו בגובה 1.80.

פורסם

לרוץ כ"כ טוב בזמן קצר?

ב-2009 הייתי בלי כושר בכלל, שקלתי קצת מעל 100 ק"ג ורצתי 6.7 ק"מ בפחות מ-25 דקות. לא מדובר במשהו חריג בכלל.

פורסם

אז היית בכושר הרבה יותר טוב ממה שנדמה לך. אולי עשית כושר אירובי בעבר. או שיש לך סיבולת לב-ריאה טבעית מצוינת. למישהו ממוצע בלי הסטוריית אירובי זה כן חריג.

והאמת היא - 6.7 ק"מ ב25 דקות (קצב של מעל 16 קמ"ש) למישהו שהוא לא אצן זה לא חריג - זה סופר חריג. או שאתה פנומן, או שפשוט טעית במספרים.

פורסם

לא יודע לגבי המספרים שגיל כתב, אבל פותח הדיון אמר שהוא רץ 6 ק"מ בחצי שעה. זה קצב 12 בסך הכל. גם אם נניח שהמספרים מדוייקים (ולא נמוכים יותר....), זה עדיין לגיטימי והגיוני לריצה. אומנם דיי מהירה אבל ריצה.

ושוב, אין שום דבר "שמנמן" ב-87 ק"ג, מה נסגר?

פורסם

12 קמ"ש זה קצב סביר בהחלט לריצה של חצי שעה - שעה. למישהו שבכלל לא בכושר זה מהיר, אבל אני מאמין שמי שרץ 3 פעמים בשבוע במשך 3 חודשים ואין לו מגבלות מיוחדות, יכול בקלות להגיע לזה.

87 ק"ג יכול להיות השמנת יתר קיצונית ויכול להיות גם תת-משקל. תלוי בגובה ובמבנה הכללי.

פורסם

מבנה גוף רחב, גובה 1.67 הייתי בכושר טוב מאוד בעבר וחזרתי לכושר. הריצה על הליכון, אז הנתונים מדויקים. כשאני רץ בשטח אני רץ יותר מ6 קילומטר, אבל הגיוני שהקצב לא אחיד

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא מנסה למכור כלום לאף אחד

פורסם
  • מחבר

יופי אתה רץ והכל והדיאטה שלך עבדה. אבל זה עדיין לא אומר שהתאורייה מאחוריי הדיאטה הזו נכונה. מאזן קלורי הוא עדיין תאורייה יותר מדויקת.

זה שאסטרולוגיה זה שקר זה לא אומר שהאסטרולוג לא יכול להיות לפעמים צודק.

פורסם

מאזן קלורי לא אומר כלום. זאת בדיוק הדוגמה שנתת על האסטרולוג (או השעון המקולקל) שמידי פעם יכול להיות במקרה צודק.

אם תאכל את המאכלים הנכונים, ותתרחק מהמאכלים הלא נכונים, הבריאות שלך תשתפר (אחוזי שומן מיותרים, כושר גופני, בריאות כללית ואפילו נפשית) גם אם "המאזן הקלורי" שלך יהיה חיובי.

פורסם

אגב שאלה... אכילת שקדים, קשיו, אגוזים טבעיים מזיקה? יש בהם איזה יתרון?

פורסם

https://www.kilogram.co.il/4802/%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%93%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8/

יש לי חלק עקיף בכתיבת המאמר הזה ,בכל אופן:

כלומר שהציידים לקטים היו שחיפים מתים שהיו רצים שעות אחרי איילות. לאכול כמוהם יהיה ממש לא אופטימלי למי שרוצה לפתח גוף. מה עוד שזו עובדה מדעית שבזמן הרמת משקולות אתה משתמש בעיקר בסוכר והכבד לא מסוגל לייצר דה נובו מספיק סוכר להרמת משקולות אלה רק את המעט שצריך למוח וליתרת הכליה ומי שיאכל ככה בשילוב עם אימוני כוח ייחלש בסופו של דבר או ייסבול בסופו של דבר מצניחות סוכר והתעלפויות בזמן אימון.

פורסם
  • מחבר

ברור, צריך לאכול סוכר לפני האימון וחלבון אחרי האימון. מישהוא אמר שלא?

פורסם

אני.

אלא אם אתה מאוד שונה מהנורמה של העולם המערבי, אתה כבר בסטנדרט אוכל הרבה הרבה הרבה יותר מדיי סוכר. בטח שאין שום סיבה בעולם שתעמיס על עצמך אפילו אקסטרה סוכר רק בגלל שנדמה לך ש"צריך סוכר לפני אימון".

פורסם

אני על דיאטה דלת פחמימות כבר חצי שנה. אמנם איני מנסה להיות בריון ממש, אך מעולם לא היתה לי בעיה כלשהי באימון לעומת המשקלים שהייתי מרים לפני הדיאטה. הפעם היחידה שהרגשתי רע מאוד היתה כשבלי לשים לב לא אכלתי 24 שעות כי הייתי עסוק, ואחר כך הלכתי לאימון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים