עבור לתוכן

חייב עזרה דחוף !!!!! נפל לי כרטיס SD קטן בתיבה ההילוכים

Featured Replies

פורסם

יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?

פורסם

איך זה קרה?

הרי יש כיסוי מסביב..

גם לי קרה משו דומה לפני איזה יומיים - נפל לי לד לתוך הדשבורד lol

פורסם
  • מחבר

אתה רואה איפה ה M יש חריץ למטה נכנס לשם

לאן זה יכול להגיע אם זה נפל בפנים ? זה יכול לתקוע את הגיר ? זה כולה פלסטיק ממש קטן אבל אני מפחד שזה יתקע את ההילוכים או ידפוק את הגיר נסעתי כמה מטרים ולא הרגשתי בעיה אבל אני מפחד

mazda_mazda3_itouringvalue4door_2008_interior_gearshift_640x480.jpg

פורסם

גם אם יגיע לתבה (והוא לא) לא יגרום לשום נזק. הוא פשוט יתרסק ב 100 כוחות סוס שיש לך בתבה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הלחצת אותי עוד יותר , יש מצב שהוא יגיע לתיבה ?

פלסטיק פלסטיק אבל התיבה לא בנויה שפלסטיק יכנס בפנים הוא בטח יעשה שם בלאגן

אני מפחד שאם אני אקח את הרכב למוסך הם יעשו לי עוד יותר נזק לגיר יש מלא חובבנים

נערך על-ידי iveco

פורסם
פורסם
  • מחבר

מעניין לאן החלק יכול להגיע , מישהו אמר לי שהגיר מוגן ( גלגלית השיניים * ) אני חייב לבדוק את זה - לא נראה לי שכל חלק שנכנס לשם ישר מגיע לגיר הבעיה שאני מפחד שהוא יתקע לי את הידית הילוכים , איזה סרט

פורסם

הגיר סגור ואטום. הכרטיס בטח תקוע מתחת לכיסוי הדקורטיבי

פורסם

אתם ממש שרוטים. החיבור שלך לגיר הוא אלקטרוני או ע"י מנוף. בכל מקרה אין לכרטיס שום דרך להגיע לשום מקום פרט לאזור הידית.

מה לעזאזל אתם מעשנים?

פורסם

תכלס, אחד הנושאים היותר מצחיקים שקראתי כאן ..

לחבוב שפתח את הנושא, מיקום הגיר הוא בקדמת הרכב , מתחת למכסה מנוע.

הקשר בין הגיר לבין ידית ההילוכים הוא או חיווט או מנופים .

הכרטיס סים מתחת לכיסוי.

ולעניין עצמו, גם אם אני אכניס 5 כרטיסי סים לגיר . ואתניע את הרכב . רוב הסיכויים שהגיר יגרוס את חמשתם לשבבים קטנים.

הגיר עשוי מתכת ושוקל עשרות, אם לא מאות קילוגרמים .

לכרטיס המסכן אין סיכוי.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס SD יכול לתקוע את הידית הילוכים איפה שמשנים N D P וכו' ? אני מדבר על הידית הילוכים נטו

קראתי על מישהו שנכנס לו בפנים 2 שקל על אותו מאזדה כמו שלי זה באמת יכול לרסק את הגיר מטבע זה ברזל קשה .

נערך על-ידי iveco

פורסם

אה... על זה לא חשבתי.

תפרמט אותה .

פורסם
  • מחבר

רגע ברצינות את הידית הילוכים עצמה איפה שמעבירים ל D פרקינג והכול זה יכול לתקוע ? או שזה בטוח כבר נפל למטה איפשהו ?

פורסם

בדקת ביוטיוב כבר כמה קשה להוריד את הסיכוי לדגם שלך ?

פורסם

תניע. תלחץ על הברקס. תעביר לD . תלחץ על הולד. תחכה 25 שניות. תלחץ עוד פעם על הולד . תחזיר לפרקינג.

כבה את הרכב .

פרמטת את הגיר.

סע לשלום. כלום לא יקרה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים