עבור לתוכן

gtx 970 vs r9 290

Featured Replies

פורסם

לא בתוך חמישה החודשים מרגע יציאת הכרטיס

• תגובות 47
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על הAMD

פורסם
לך על הAMD

למה?

פורסם

אין פה בכלל שאלה

ברור ש NVIDIA

מוצר יותר איכותי, ביצועים הכי טובים.

אתה מקבל דריברים יותר טובים מ AMD וגם יש לך פיזיקס.

כבר שנים ש NVIDIA היא החברה המובילה בכרטיסי מסך אין מה לעשות

AMD כבר לא עומדים בקצב : )

תתחדש

פורסם

יותר איכותי? איך בדיוק קבעת זאת? בדקת עם מיקרוסקופ את כל הרכיבים והגעת למסקנה? כל הכבוד!

ולגבי הדרייברים, מגניב, עכשיו אתה גם מהנדס תוכנה שעבר על כל שורות הקוד של הדרייברים .

הכישרון שגלום במשתמשים פה זה לא יאומן אני אכול קנאה עכשיו :D

אגב, חכה כמה שבועות ותראה איך AMD סופר עומדים בקצב וגם נותנים bitch slap לnvidia עם הכרטיסים החדשים שלהם.

פורסם

AMD נכשלו מול אינטל

הם נכשלים מול NVIDIA

AMD זו חברה נכשלת שאין לה את הכישרון הנחוץ כדי ליצור מוצרים HIGH END .

שהם הבינו שהם לא מוצלחים הם חשבו שיוכלו להשתלט על השוק עם מחירים נמוכום ו4 ספרות בכרטיסי מסך, כדי ליצור עשרות דגמים ולבלבל את הקונים.

בסופו של דבר איך שלא תסובב את זה, AMD זו חברה ללא טכנולוגיה. ללא דריברים טובים.

כישלון.

קונה חכם יקנה NVIDIA, כי הוא מקבל את הטכנולוגיות הכי חדשות בשוק.

פורסם

כמו שאמרתי, עוד כמה שבועות המבוכה של nvidia לא תהיה נמנעת.. וטוב שכך.

ועם הכישלון כמו שאתה אומר, הם עדיין מוכרים ובכמויות וחזק מתמיד בתמונה. גם מול Intel וגם מול Nvidia.

בכל אופן, AMD לא חייבים להתחרות עם INTEL או NVIDIA על פסגת הביצועים או הטכנולוגיות, מספיק שיש להם מוצרי ביניים תחרותיים במחיר אטרקטיבי הם ימכרו ובכמויות.

AMD עושים בית ספר לאינטל בכל הנוגע לכרטיסי מסך מובנים במעבד, הם תפסו משבצת יפה בעולם הקונסולות, הם מציעים (לא בארץ) מעבדים מתומני ליבה מעולים במחירים סופר תחרותיים, ויש להם אופק ושאיפות עתידיות וסביר להניח שהם כאן בשביל להשאר..

התחרות טובה למשתמשים, ושלא ישמע כאילו אני איזה Fanboy לא אכפת לי אם שתי החברות יפשטו רגל מחר, ותצוץ אחת אחרת.

קונה חכם, יקנה מה שהכי טוב לכיס שלו, ומה שמתאים לצרכים שלו ולא יקנה NVIDIA או Intel בגלל טכנולוגיות ש90 אחוז מהן זה גימיק או משהו שיכול לעבוד גם עם AMD .

פורסם

אני גם רוצה ש-AMD תשרוד. לא רק בגלל תחרות, אני כמעט תמיד בעד ה-underdog וחבל לי עליהם. אבל גם אם AMD תוציא מחרתיים את הכרטיס הכי טוב שיש, ורוב השמועות אומרות שאפילו זה לא המצב, זה בחזקת "מעט מדי, מאוחר מדי".

גם אני רציתי שהמעבדים שלהם יהיו מצויינים ויהוו תחרות, בייחוד ארכיטקטורת ה-Bulldozer שהם עשו לה הייפ גבוה אבל התגלתה כחסרת ביצועים בפועל. לאחר שקראתי לא מעט בנושא נראה שהם על-הפנים מבחינת עלות-תועלת גם לאחר מכן, בטח ובטח מול מעבדי אינטל. כיום מעבדי AMD אולי רלוונטיים לעסקים, אבל אף גיימר שמכבד את עצמו לא נוגע בהם.

הם אולי מחזיקים מעמד בזכות הקונסולות, אבל לא סוני ובטח לא מיקרוסופט הן "נשמות טובות" שירחמו על מי שכבר לא מסוגל לספק להן את מה שהן צריכות. בשניה שהן יקבלו הצעה טובה יותר מחברה אחרת שתספק להן את רמת הביצועים שהן צריכות לקונסולות הבאות, הן יזרקו את AMD לכל הרוחות בלי להניד עפעף.

אני לא יודע עד כמה אתה מודע לזה, אבל AMD גם פישלו משמעותית בתחום כרטיסי המסך הניידים עם ה-7970M - הם ניסו לחקות את טכנולוגיית ה-Optimus של nVIDIA ללא הצלחה. הטכנולוגיה הזו אמורה לכבות אוטומטית את הכרטיס הגרפי הייעודי בנייד ברגע שהמשחק לא זקוק לו יותר ולעבור לכרטיס המובנה כשיוצאים מהמשחק, שזה תורם כמובן לצריכה נמוכה יותר של חשמל, פחות חום, יותר חיי סוללה וכו'. מה שקרה בפועל זה שהמשחקים באמצע עבודה היו מכבים אוטומטית את הכרטיס הייעודי ועוברים לכרטיס המובנה, דבר שכמובן גרם להתרסקות ביצועים מוחלטת. החזרת ה-7970M הייתה המונית. גם אנשים שנתקעו עם הכרטיס הזה וגם אלה שהצליחו להחזיר אותו בזמן נשבעו לא לגעת יותר במוצרי AMD כתוצאה מהבלאגן הזה, הצעקות היו עד השמיים.

מכל כיוון שאני רואה את זה, AMD מפשלת קשות ולא מצליחה להתמודד עם התחרות, שכנראה פשוט חזקה מדי. הבעיה העיקרית ללכת על AMD כרגע היא שכש-AMD תצלול, ובקצב הזה אני לא רואה סיבה שלא, אנשים ישארו תקועים עם משקולות נייר יקרות בתוך המחשבים שלהם כתוצאה מחוסר בתמיכה ודרייברים. אני לא הייתי מתקרב אליהם לפחות עד שהם יצליחו לאזן את עצמם עם הכרטיסים החדשים ולהוכיח שהם שחקן פעיל בתחום.

פורסם

רק ימים יגידו אם הכרטיסים החדשים שווים משהו או לא, אני מקווה שזאת לא סתם סערה בכוס מים ושהכרטיסים באמת יהיו תחרותיים ויגרמו לnvidia להזיע קצת ולהוריד מחירים :D

לגבי המעבדים, אני לא חושב שמתומני הליבה הם כל כך רעים לגיימרים, אדרבה. זה שהם העלו ציפיות ויצאו בהצהרות יומרניות זה משהו אחר, פשוט שיווק גרוע.

ברור שAMD איפה שהוא משתרכת מאחור וגם לא חפה מטעויות ופשלות אבל גם לדג בים מלא בכרישים יש זכות קיום, והדג הזה לא פראייר בכלל.

החברה צריכה להתמקד בשיפור התדמית שלה, שנפגע לפי מה שאני רואה אנושות. המוצרים שלהם לא כאלה גרועים, ומה שהופך אותם לכאלה בעיני רבים זה בעיקר התדמית (למעט העניין עם ה7970M שלא שמעתי עליו) .

בתור אחד שמשתמש בכרטיסי מסך של AMD או ATI קרוב לעשור והשתמש במעבדי AMD כמעט 7 שנים לא רואה שום סיבה לא לקנות שוב מהחברה הזאת בעתיד אם יצא מוצר טוב שמתאים לצרכיי, אם לא אז יש חברות מתחרות.

פורסם

המוצרים שלהם לא גרועים בכלל, הם פשוט לא טובים כמו המתחרים. אלא שבעולם האכזר שלנו זה אותו הדבר, לצערי.

גם לגבי ה-7970M, אף אחד לא היה שם לב לנפילת הביצועים אם nVIDIA לא הייתה עושה את זה טוב יותר עם ה-680M שלה.

פורסם

OvO

AMD יש בכל קונסולה בגלל שהם נתנו דיל טוב יותר ברמה הסיטונאית. ל NVIDIA לא חסר לקוחות והיא יודעת שהיא חלוצה בתחום, היא לא לקחת עסקה שבה היא מוכרת מוצרים שלה בזול.

למה NVIDIA פיתחה את CUDA ו AMD לא?

למה NVIDIA פיתחה את PHYSICS ו AMD לא?

למה NVIDIA חלוצה בהרבה דברים אחרים ו AMD לא? (ואת תיתן לי עכשיו כל מיני טכנולוגיות זוטרות של AMD שמאפשרות כמה מסכים במקביל וכאלה, כי ברמה הזו גם NVIDIA פיתחה).

כי NVIDIA זו חברה ש*מתמחה* במוצרי רינדור, שבבים, תלת מימד, GPU וחווית גיימינה., בעוד ש AMD זו פשוט עוד חברה גדולה שמייצרת כרטיסי מסך לגיימינג.

זה תמיד היה ותמיד יהיה ההבדל בינייהם.

ATI, לא הייתה AMD. היא הייתה מה ש NVIDIA היום. *הייתה*.

שנדבר על CPU ?

AMD כישלון.

מאז סדרת ה I של AMD , INTEL לא הצליחו להוציא אפילו לא מעבד אחד שמשתווה בביצועים בפליטת חום ובצריכת חשמל.

לא רצו ?

AMD זו חברת ענק, היא יכולה להכפיל או לשלש את מחלקת המחקר ופיתוח מעבדים שלה כדי למצוא דרך לבות ארכיטקטורה חכמה יותר לליבות שבסופו של דבר תיתן מוצר איכותי כמו אינטל. ההבדל בין מעבדי I למעבדי הבולדוזר היה כל כך גדול שAMD פשוט יצאו מה שהם באמת - חברה שקרנית עם איכות מוצרים נמוכה.

אגב דיברת על קונסולות, אני יזכיר לך כמה בעיות היו לכל הקונסולות, וכולן מבוססות חומרה של AMD.

פעם כל המחשבים שלי היו AMD. גם המעבד וגם הכרטיס מסך.

עד סדרת ה 4870. שהיה מעולה. (שכבר הותקן על מעבד אינטל).

המצב היחידי שבו הייתי קונה AMD זה לחוות רינדור,

הם מספקים מעבדים מרובי ליבות במחיר הרבה יותר טוב מאינטל. COST per Rendering time טוב יותר. (ליבה אחת של אופטרון לא שווה לליבה של קסאון מהסדרה האחרונה אבל המחיר הוא פחות מחצי אז בחישוב הסופי זה שווה).

פורסם

בוא לא נהפוך את AMD לאויב הציבור מספר 1, כן?

בסך הכל חברה שעשתה טעות אחר טעות ועכשיו קוצרת את הפירות הבאושים שהיא הביאה על עצמה. אני מרחם עליהם, לא כועס. שזה בעצם אולי אפילו יותר גרוע.

פורסם

למה NVIDIA פיתחה את CUDA ו AMD לא?

למה NVIDIA פיתחה את PHYSICS ו AMD לא?

אתה אמיתי?

קשה לי להתייחס לכל התגובה שלך אחרי השאלות המטופשות האלה..

אגב, Nvidia לא פיתחה את Physics, היא רכשה את החברה שרכשה את החברה שפיתחה את הטכנולוגיה .. (לא טעיתי במשפט)

פורסם

תקשיבו כל מה שאתם אומרים פה טיפשי לחלוטין! אין שום הצדקה לקנות את 970 ולהוסיף 400 שקל בשביל עוד 2FPS בודדים בנוסף, AMD נותנת לצרכנים יותר לעומת הכסף שלהם ומה שהם באמת צריכים לא חרא שהם לא משתמשים בהם כמו NVIDIA.

בנוסף, NVIDIA משלמת למפתחי משחקים כדי שהמשחקים ירוצו על AMD פחות טוב. AMD כלל וכלל לא כישלון! זו טעות חמורה שאנשים שומעים מאנשים אחרים שלא מבינים מהחיים שלהם.

יתר על כן, ה"חום" הנוסף שיש לכרטיסים של AMD נובע מגאונות של המהנדסים של AMD כך שהכרטיס יגיע ל95 מעלות (ניתן לשינוי!!!!!!!!!) ורק אז המאוורר יתחיל לעבוד ו/או להתאמץ.

לסיכום: כולכם, כל מי ש"שונא" את AMD ו"FANBOY" של NVIDIA תתביישו לכם! אתם לא יודעים את כל האמת ואתם לא יודעים על כל הקונספירציות וכל הפרופגנדות שמכניסים לכם לראש.

אז בבקשה, בפעם הבאה שאתם פותחים את הפה שלכם תבדקו מה אתם אומרים.

פורסם

אני... אתן לדיון הזה להמשיך לרוץ. בואו נראה לאן זה מתקדם. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים