עבור לתוכן

למישהו פה יש את המחשב lenovo flex 2?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. זו שאלה ממש פשוטה ואפשר לעזור לי תוך שנייה.

יש לי כרגע מחשב גם כן לנובו דגם s206, ושם יש לי בעיה: הוא הגיע עם ווינדוס 8 אבל

כשאני מעדכן אותו לווינדוס 8.1 משטח המגע לא עובד טוב. מה שקורה זה שהוא לא תומך

בפתיחת תפריט עם לחיצה בשתי אצבעות על משטח המגע (מבינים למה אני מתכוון?) ואני חייב

ללחוץ על הלחצנים בתחתית המשטח.

עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחשבתי על הפלקס 2. מה שחשוב לי לוודא זה שאין

שם את אותה בעיה כי אם זה ככה אני לא אקנה. אז אני מחפש מישהו שיש לו אותו רק שיגיד לי

אם משטח המגע תומך בכל המחוות.

תודה.

פורסם

תומך בהחלט. אין לי כעת את המחשב תחת ידי ואני לא זוכר אם רק גלילה בשתי אצבעות או גם תפריט אבל כמדומני שכן.

נ.ב.

גם בלנובו הישן שלך אם תעדכן את הדרייבר מחדש ותגדיר בו תמיכה בגלילה וכדומה עם שתי אצבעות זה כנראה יחזור לעבוד, אם כי בדגמים מסויימים לנובו מחווטים את העכבר שונה מהדיפולט של Synaptics ולכן הדרייבר מהאתר שלהם לא עובד וצריך להשתמש בדרייבר של לנובו, שלפעמים לא מעודכן מספיק.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
תומך בהחלט. אין לי כעת את המחשב תחת ידי ואני לא זוכר אם רק גלילה בשתי אצבעות או גם תפריט אבל כמדומני שכן. נ.ב. גם בלנובו הישן שלך אם תעדכן את הדרייבר מחדש ותגדיר בו תמיכה בגלילה וכדומה עם שתי אצבעות זה כנראה יחזור לעבוד, אם כי בדגמים מסויימים לנובו מחווטים את העכבר שונה מהדיפולט של Synaptics ולכן הדרייבר מהאתר שלהם לא עובד וצריך להשתמש בדרייבר של לנובו, שלפעמים לא מעודכן מספיק.

ראשית תודה! אני קצת מבולבל: הוא תומך בהחלט או שאתה לא זוכר?...

לגבי המחשב הקודם: ניסיתי את כל סוגי הדרייברים וכלום לא עוזר. לא משנה כבר התייאשתי. רק חשוב לי

שבמחשב החדש זה לא יהיה.

פורסם

ברור לי שהדרייבר עובד בווינדוס 8.1 ותכונות המולטי טאצ' פועלות.

מה שלא זכור לי האם מלכתחילה פתיחת תפריט בנגיעה עם שתי אצבעות נכללת בדרייבר הזה. שאר יכולות המולטי טאצ עובדות.

פורסם
  • מחבר
ברור לי שהדרייבר עובד בווינדוס 8.1 ותכונות המולטי טאצ' פועלות.

מה שלא זכור לי האם מלכתחילה פתיחת תפריט בנגיעה עם שתי אצבעות נכללת בדרייבר הזה. שאר יכולות המולטי טאצ עובדות.

תודה. חשוב לי לדעת בוודאות אז אחכה לעוד תגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים