פורסם 2004 במרץ 2721 שנים פיסיקה של כיתה י"א מספיקה בשביל להסביר לך שעצמים לא זזים מכוח האלוהים או הסיאנס או וואטאבר.על ניוטון שמעת?
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אז רגע אם אתה לא מאמין במשהו אומר שהוא לא קיים? לא !ולא שלא תנסה מה שאמרתי? בעצם למה שכל מי שדיבר כמוהו לא תנסו?מי אמר ששאם אני לא מאמין זה לא קיים. אני הסברתי במה אני מאמין וזהו. תאמין במה שעושה לך טוב.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים פיסיקה של כיתה י"א מספיקה בשביל להסביר לך שעצמים לא זזים מכוח האלוהים או הסיאנס או וואטאבר.על ניוטון שמעת?כשתלמד קצת פיסיקה של אוניברסיטה תראה שניוטון הוא חובבן.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים ואפילו חובבן כזה יודע שעצמים לא זזים בגלל "סיאנס" אלא בגלל חוקים פיסיקליים.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אז מה? זה לא סותר את העובדה שחוקים פיסיקליים אחרים מסבירים תופעות טבע, ולא כל מיני כוחות-על או ידו של אלוהים...אתה חוזר על עצמך בלי להגיד כלום, ומכריח גם אותי לחזור על עצמי...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים בלי מכניקה קלאסית לא היית מכניקה קוונטית ולא פיזיקה מודרנית אז תן קצת כבוד.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים יש לי כמה דברים להגיד בנושאראשית אי אפשר להטיל ספק באמיתו של התנ"ך כספר היסטוריה כי להרבה סיפורים שם מצאו אדויות בחפירות ארכאולוגיות וכ'ו וזו עובדה.ניתן להטיל ספק בקיומו של האל למרות שאי אפשר לקבוע בוודאות שהוא לא קיים, נשמע לי מוזר שעם שלם הלך אחרי אל שלא היה אבל זו דעתי האישית (ואני לא דתי).אני רוצה להגיד שההתיחסות שלכם לאיש היא לא תרבותית הוא פנה לפורום תרבות ואקטואליה שזה פורום שכול אדם יכול להביע בו את דעתו אינכם יכולים לשפוןט אותו בשליחות מי הוא פועל ואם הוא מרוויח על זה כסף אותו דבר אני יכול להגיד על מישהו שממליץ לי על חנות מחשבים, אני יכול לשאול אותו תגיד כמה אחוזים אתה מקבל?.ההתיחסות של כמה אנשים פה למסורת היהודית היא מחליאה, לכול עם יש שפה הסטוריה ומסורת אם נשכח את המסורת הרי שאיבדנו חלק מייחודנו כעם, עם ישראל.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים המכניקה הקלאסית לא שווה כלום. כל מה שלמדת זה בולשיט.אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.המכניקה הקלאסית נכונה, אבל לא בכל מקרה.הוא נכונה בגופים גדולים.היא נשברת בגופים חסרי משקל (כמו פוטונים), וכאן באה תורת הקוונטים להשלים אותה.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אתה יודע מה הכי טוב: איש איש באמונתו תחיה. אתה מאמין באלוהים? אחלה, אל תכפה את האמונה שלך או דרךארץ שלך על אנשים אחרים. אתה מאמין במדע? שתהיה בריא, ושוב אל תנסה לכפות את זה על אנשים אחרים, מאמינים.למה? כי סביר להניח שממילא לא תשכנע אותם אלא תוביל לויכוח אינסופי כאין זה. אי לכך, ובהתאם לזאת אני מכריז שלושהימי אבל על 12 עמודים מבוזבזים ומתים של ת'רד מיותר. אמן.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים חחחחחח אני מסכים אם מי שמעליי כול אחד צריך להאמין במה שהוא רוצה אם זה באלוהים או בחתול שלו (אני לא משווה בין חתול לאלוהים חס וחלילה).הוויכוח הזה סתם יוצר שינאה בין יהודים ליהודים לכן צריך להפסיק אותו.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מה רע בויכוח בריא? 3 ימי אבל??? אתה קצת נסחף! ויכוח על אלוהים זה אף פעם לא בריא. ו3 ימי אבל זה בדיחה.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.