פורסם 2015 במאי 2010 שנים שלום לכולם , גם אני רוצה להשתחרר מהכבלים של קומבינות התשתית והספקים בארץ וללכת על באנדל.לכבוד זה ולכבוד מעבר דירה אני רוצה לקנות איזשהו מודם ראוטר (מעדיף מכשיר אחד) פצצה במחיר של איזור ה 200$ (אם זה מאמזון אירופה למינהם אז כולל משלוח ומיסים).מה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה?תודה רבה.
פורסם 2015 במאי 2110 שנים לדעתי (מקריאת ביקורות) המודם ראוטר הטוב ביותר כיום הוא Asus DSL-AC68U AC1900 שניתן למצוא אותו ב amazon.de ב 179€.מידי פעם זה במבצע אז אפשר להשיג אותו בכמה יורו פחות.אופציה נוספת (שכנראה טיפה פחות טובה) היא ה FritzBox 3490 שעולה 152€ (שים לב שאתה בוחר את המהדורה הבינלאומית).תיהנה. נערך 2015 במאי 2110 שנים על-ידי cdrw1024
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר לדעתי (מקריאת ביקורות) המודם ראוטר הטוב ביותר כיום הוא Asus DSL-AC68U AC1900 שניתן למצוא אותו ב amazon.de ב 179€.מידי פעם זה במבצע אז אפשר להשיג אותו בכמה יורו פחות. אופציה נוספת (שכנראה טיפה פחות טובה) היא ה FritzBox 3490 שעולה 152€ (שים לב שאתה בוחר את המהדורה הבינלאומית). תיהנה. אמזון גרמניה לא מוכנים לשלוח את האסוס לארץ... יש לך מושג למה?
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר תבדוקComputeruniverse.netתוודא שאתה בוחר ישראל כדי שירד מע"מ מקומי.האם הם כמו אמזון? נותנים לך מחיר סופי כולל מיסים מקומיים וכו'?אני לא רוצה לקנות משהו שמגיע למכס ואז צריך ללכת לשחרר אותו.
פורסם 2015 במאי 2110 שנים אם אתה צריך נתב טוב, אז עדיף לקנות מודם VDSL2, ואז יש לך המון אופציות עבור נתב ללא מודם. מספר האפשריות של מודם משולב נתב VDSL2 הוא מועט.Chief פרסם רשימה של נתבים כאלה, תבדוק באתר שלו.
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר אם אתה צריך נתב טוב, אז עדיף לקנות מודם VDSL2, ואז יש לך המון אופציות עבור נתב ללא מודם. מספר האפשריות של מודם משולב נתב VDSL2 הוא מועט.Chief פרסם רשימה של נתבים כאלה, תבדוק באתר שלו.דווקא נראה לי שהאסוס הזה למשל הוא אחלה מכשיר משולב. לא? אם יש מכשירים טובים שמשולבים אז למה לקנות כל אחד בנפרד? אני מכיר את הרשימה באתר של chief אבל ברשימה הזו חסרים 2 דברים משמעותיים מאד והם מחיר והכי חשוב ציון , בלי זה הרשימה הזו לא נותנת לי כלום.
פורסם 2015 במאי 2210 שנים המחיר לא כולל מיסים בארץ, אני הזמנתי שואב הגיע לסניף דואר המקומי שילמתי מיסים וזהו.
פורסם 2015 במאי 2210 שנים מחבר המחיר לא כולל מיסים בארץ, אני הזמנתי שואב הגיע לסניף דואר המקומי שילמתי מיסים וזהו.אני חושש שעם ראוטר זה יהיה הרבה יותר מסובך מכיוון שצריך לעבור אישור של משרד התקשורת. בדיוק אתמול הגיע לי לארץ עכבר אלחוטי שלוגיטק שלחו לי, התקשרו אליי מיופיאס ואמרו לי שצריך להעביר אישור משרד תקשורת שלוקח 10 ימים. באמזון הזמנתי שואב והגיע אלי עד לסלון
פורסם 2015 במאי 2310 שנים דווקא נראה לי שהאסוס הזה למשל הוא אחלה מכשיר משולב. לא? אם יש מכשירים טובים שמשולבים אז למה לקנות כל אחד בנפרד? אני מכיר את הרשימה באתר של chief אבל ברשימה הזו חסרים 2 דברים משמעותיים מאד והם מחיר והכי חשוב ציון , בלי זה הרשימה הזו לא נותנת לי כלום.כן, אבל אמאזון לא שולחת דגם זה לארץ. אם יש לך אפשרות של משלוח אז כן, בחירה טובה מאוד.גם אני רציתי בהתחלה את הנתב הזה אבל בגלל שאמאזון לא שולחת אותו לארץ הסתפקתי ב- tp-link 9980
פורסם 2015 במאי 2310 שנים מחבר כן, אבל אמאזון לא שולחת דגם זה לארץ. אם יש לך אפשרות של משלוח אז כן, בחירה טובה מאוד.גם אני רציתי בהתחלה את הנתב הזה אבל בגלל שאמאזון לא שולחת אותו לארץ הסתפקתי ב- tp-link 9980גם את זה אמזון גרמניה לא שולחת לארץ.אמזון ספרד כן שולחת אותו .האם זה זה?ואם כן , איך הוא? מומלץ?אני צריך גם סוויץ' , של 8 פורטים , אפשר המלצה גם על כזה אחד אם כבר אני עושה הזמנה?תודה
פורסם 2015 במאי 2310 שנים אמאזון גרמניה כן שולחת:http://www.amazon.de/TP-Link-TD-W9980-Wireless-Gigabit-Router/dp/B00IOIJ0TM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429198082&sr=8-1&keywords=tp-link+9980אני משתמש בו כבר חודשיים בערך, עובד 24\7 ללא בעיות, חלק. כל הפורטים הם 1GBPS אז העברת קבצים בתוך הרשת מהירה מאוד. נערך 2015 במאי 2310 שנים על-ידי Sharks
פורסם 2015 במאי 2510 שנים מחבר אמאזון גרמניה כן שולחת:http://www.amazon.de/TP-Link-TD-W9980-Wireless-Gigabit-Router/dp/B00IOIJ0TM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429198082&sr=8-1&keywords=tp-link+9980אני משתמש בו כבר חודשיים בערך, עובד 24\7 ללא בעיות, חלק. כל הפורטים הם 1GBPS אז העברת קבצים בתוך הרשת מהירה מאוד.תודה רבה על הלינק.אז אקנה את הראוטר הזה.מה לגבי סוויץ'? יש לך המלצה או שאולי אפתח דיון נפרד?
פורסם 2015 במאי 2510 שנים יש מלא אופציות של סוויצים, הם סיפור לא יקר ורובם מספקים את המשתמש הביתי בצורה טובה.אפשר להסתכל פה: http://www.amazon.com/b/ref=dp_bc_4?ie=UTF8&node=281414
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.