עבור לתוכן

אז איזה מודם VDSL2 + ראוטר הכי כדאי לקנות במחיר של 200$?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

גם אני רוצה להשתחרר מהכבלים של קומבינות התשתית והספקים בארץ וללכת על באנדל.

לכבוד זה ולכבוד מעבר דירה אני רוצה לקנות איזשהו מודם ראוטר (מעדיף מכשיר אחד) פצצה במחיר של איזור ה 200$ (אם זה מאמזון אירופה למינהם אז כולל משלוח ומיסים).

מה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה?

תודה רבה.

• תגובות 45
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי (מקריאת ביקורות) המודם ראוטר הטוב ביותר כיום הוא Asus DSL-AC68U AC1900 שניתן למצוא אותו ב amazon.de ב 179€.

מידי פעם זה במבצע אז אפשר להשיג אותו בכמה יורו פחות.

אופציה נוספת (שכנראה טיפה פחות טובה) היא ה FritzBox 3490 שעולה 152€ (שים לב שאתה בוחר את המהדורה הבינלאומית).

תיהנה.

פורסם
  • מחבר
לדעתי (מקריאת ביקורות) המודם ראוטר הטוב ביותר כיום הוא Asus DSL-AC68U AC1900 שניתן למצוא אותו ב amazon.de ב 179€.

מידי פעם זה במבצע אז אפשר להשיג אותו בכמה יורו פחות.

אופציה נוספת (שכנראה טיפה פחות טובה) היא ה FritzBox 3490 שעולה 152€ (שים לב שאתה בוחר את המהדורה הבינלאומית).

תיהנה.

אמזון גרמניה לא מוכנים לשלוח את האסוס לארץ... יש לך מושג למה?:angryfire:

פורסם

תבדוק

Computeruniverse.net

תוודא שאתה בוחר ישראל כדי שירד מע"מ מקומי.

פורסם
  • מחבר
תבדוק

Computeruniverse.net

תוודא שאתה בוחר ישראל כדי שירד מע"מ מקומי.

האם הם כמו אמזון? נותנים לך מחיר סופי כולל מיסים מקומיים וכו'?

אני לא רוצה לקנות משהו שמגיע למכס ואז צריך ללכת לשחרר אותו.

פורסם

אם אתה צריך נתב טוב, אז עדיף לקנות מודם VDSL2, ואז יש לך המון אופציות עבור נתב ללא מודם. מספר האפשריות של מודם משולב נתב VDSL2 הוא מועט.

Chief פרסם רשימה של נתבים כאלה, תבדוק באתר שלו.

פורסם
  • מחבר
אם אתה צריך נתב טוב, אז עדיף לקנות מודם VDSL2, ואז יש לך המון אופציות עבור נתב ללא מודם. מספר האפשריות של מודם משולב נתב VDSL2 הוא מועט.

Chief פרסם רשימה של נתבים כאלה, תבדוק באתר שלו.

דווקא נראה לי שהאסוס הזה למשל הוא אחלה מכשיר משולב. לא?

אם יש מכשירים טובים שמשולבים אז למה לקנות כל אחד בנפרד?

אני מכיר את הרשימה באתר של chief אבל ברשימה הזו חסרים 2 דברים משמעותיים מאד והם מחיר והכי חשוב ציון , בלי זה הרשימה הזו לא נותנת לי כלום.

פורסם

המחיר לא כולל מיסים בארץ, אני הזמנתי שואב הגיע לסניף דואר המקומי שילמתי מיסים וזהו.

פורסם
  • מחבר
המחיר לא כולל מיסים בארץ, אני הזמנתי שואב הגיע לסניף דואר המקומי שילמתי מיסים וזהו.

אני חושש שעם ראוטר זה יהיה הרבה יותר מסובך מכיוון שצריך לעבור אישור של משרד התקשורת. בדיוק אתמול הגיע לי לארץ עכבר אלחוטי שלוגיטק שלחו לי, התקשרו אליי מיופיאס ואמרו לי שצריך להעביר אישור משרד תקשורת שלוקח 10 ימים.

באמזון הזמנתי שואב והגיע אלי עד לסלון

פורסם
דווקא נראה לי שהאסוס הזה למשל הוא אחלה מכשיר משולב. לא?

אם יש מכשירים טובים שמשולבים אז למה לקנות כל אחד בנפרד?

אני מכיר את הרשימה באתר של chief אבל ברשימה הזו חסרים 2 דברים משמעותיים מאד והם מחיר והכי חשוב ציון , בלי זה הרשימה הזו לא נותנת לי כלום.

כן, אבל אמאזון לא שולחת דגם זה לארץ. אם יש לך אפשרות של משלוח אז כן, בחירה טובה מאוד.

גם אני רציתי בהתחלה את הנתב הזה אבל בגלל שאמאזון לא שולחת אותו לארץ הסתפקתי ב- tp-link 9980

פורסם
  • מחבר
כן, אבל אמאזון לא שולחת דגם זה לארץ. אם יש לך אפשרות של משלוח אז כן, בחירה טובה מאוד.

גם אני רציתי בהתחלה את הנתב הזה אבל בגלל שאמאזון לא שולחת אותו לארץ הסתפקתי ב- tp-link 9980

גם את זה אמזון גרמניה לא שולחת לארץ.

אמזון ספרד כן שולחת אותו .

האם זה זה?

ואם כן , איך הוא? מומלץ?

אני צריך גם סוויץ' , של 8 פורטים , אפשר המלצה גם על כזה אחד אם כבר אני עושה הזמנה?

תודה

פורסם
  • מחבר
אמאזון גרמניה כן שולחת:

http://www.amazon.de/TP-Link-TD-W9980-Wireless-Gigabit-Router/dp/B00IOIJ0TM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429198082&sr=8-1&keywords=tp-link+9980

אני משתמש בו כבר חודשיים בערך, עובד 24\7 ללא בעיות, חלק. כל הפורטים הם 1GBPS אז העברת קבצים בתוך הרשת מהירה מאוד.

תודה רבה על הלינק.

אז אקנה את הראוטר הזה.

מה לגבי סוויץ'? יש לך המלצה או שאולי אפתח דיון נפרד?

פורסם

תודה על המידע . גם אני הזמנתי אותו כרגע.

אשמח לדעץ בנוסף גם על סוויץ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים