עבור לתוכן

עזרה בנוגע ל-FPS DROPS, LAGS.

Featured Replies

פורסם

שלום, שמתי לב שאני חווה סוג של FPS DROPS, LAGS כשאני משחק במשחקים עם עולם פתוח. הדבר קורה בעיקר כשאני נכנס לרכב ומתחיל להתקדם במפה, בהתחלה תיארתי לעצמי שאולי זה ההארדיסק שפשוט איטי ולא מצליח לעמוד בקצב של הכרטיס בטעינה של המפה וכו'. למישהו יש רעיונות? שמתי לב שזה לא רק במשחק אחד, זה בכל משחק.

GTA V, FAR CRY 4, WATCHDOGS, בכל משחק זה קורה. רעיונות?

לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני באמת אשמח להבין מה הבעיה.

פירוט המפרט בקיצור:

GTX 970

16GB RAM

SSD 256GB

i7-4790

2TB Seagate

ניסיתי גם על ה-SSD, וגם על ה-HDD. לא עוזר או משפר משהו.

פורסם

תנטר עומס על המעבד והכרטיס, זכרון כרטיס, פריימים זכרון רגיל בטוח לא חסר אבל תנטר גם, תעלה לוג של msi afterburning. בלי זה לדעתי סתם נטחון מים. תציין רזולוציה, ספק והגדרות משחק.

פורסם
  • מחבר

להעלות אותו לכאן בלינק בתור קובץ HML? כי אני לא רואה אופציה לקובץ TXT או משהו אחר.

פורסם

אפשר, או צילום מסך.

פורסם

המחשב שלי לא נגיש.....

נחכה שמישהו יסתכל, תבדוק איפה שיש ירידת fps מה ניצול הכרטיס, זכרון כרטיס, ניצול מעבד וזכרון כדי למצוא את צוואר הבקבוק, אם הניצול לא גבוהה צריך לראות איך לנצל יותר את החומרה.

פורסם
  • מחבר

ניצול המעבד הגראפי יורד דרסטית בקפיצות מהירות ועולה, שאר החלקים לא נראה כאילו יש משהו לא סביר. טמפרטורת הכרטיס 66. FB גם קפיצות מהירות מטה ומעלה. המעבדים גם אבל המעבדים מאוד דינאמיים והקפיצות והירידות לא כאלה גדולות. ה-PAGEFILE בדרך כלל תמיד למעלה. רוב הקפיצות המהירות האלה קורות בדיוק מתי שהמשחק מתחיל לגמגם והלתקע תקיעות מהירות כאלה שבסופם כאילו הכרטיס מריץ את המשחק כרגיל על FPS מאוד גבוה.

זה גם לא משנה ההגדרות, עם הגדרות גבוהות, בלי הגדרות גבוהות. אותה התוצאה.

יכול להיות שהכרטיס תקול או אחד החלקים? החשדות שלי היו כלפיי ההארדיסק אבל לא בטוח כבר לגביי זה.

פורסם

צוואר בקבוק במעבד אין, שזה מה שרצוי למשחקים כי ככה הכרטיס יכול להגיע לניצול מקסימלי, במשחק הראשון נראה שיש vsync או הגבלה ל60fps כי אתה לא עובר אותם והכרטיס לא מנוצל במקס, רואים את הירידה מ23:21:30 באחוזי ניצול וירידה בfps תבדוק אם יש את ההגבלות שהצאתי.

**מהframerate אפשר ללמוד הרבה, אני לא מספיק בקיא בזה לכן לא רוצה להגיד דברים מוטעים לגבי המערכת שלך, בתאוריה יש קשר ישיר בין fps פריימים לשנייה, לft כמה זמן לוקח לרנדר פריים, ב60 fps בתאוריה הft הוא 1000/60=16.7 תראה אצלך שיש קפיצות גדולות בft ולא תמיד יש קשר ישיר לfps. לא יודע כמה זה רגיל או לא ולהסיק סתם מסקנות, זה קשור גם לדרייברים ולאופטימזיה של המשחק עצמו, סיכוי שגם להגדרות תראה בקישור (ממליץ לא לעשות מה שאמרו אלה פשוט לבטל vsync)

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=917899

הסבר

http://www.techspot.com/review/655-bioshock-infinite-performance/page6.html

פורסם

מה הרזולוציה של המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

1920X1080

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

somebody? גם לחבר שלי יש אותה הבעיה, יש לנו את אותו כרטיס... מוזר קצת לא?

פורסם

ניסית לראות אם מוגדר vsync במשחק או בדרייבר?

פורסם
  • מחבר

כן, כיביתי הדלקתי שיניתי, SAME. נשאר אותו דבר בלי שום שינוי.

פורסם

איזה דגם של כרטיס מסך יש לך?

הצצתי לשניה בלוג ... הכרטיס מגיע ל 90 מעלות?

עשה בדיקת מאמץ עם התוכנה OCCT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים