פורסם 2015 במאי 1510 שנים האחד CRUCIAL MX 256 GB ( עליו יושבת מערכת ההפעלה WIN 7 64 ותוכנות הכרחיות ביותר: עיבוד ווידאו ותמונה)והשני SAMSUNG 850 EVO 500 GB ( משחקים - סימולטורים)1. האם יש תפעול מיוחד לכוננים אלו ? ממה עלי להשמר ? 2. המלצות 3. נהלי עבודה קבועים בפרקי זמן מסויימים 4. האם מותר/כדאי לפרמט כוננים כאלו 5. האם מותר להשתמש בכוננים אלו באפשרות "נקודת שיחזור" של מערכת ההפעלה.אם קיים מדריך כל שהוא אשמח לקישור. תודה .
פורסם 2015 במאי 1510 שנים 1. לא2. להנות.3. להריץ פעם ב את התוכנות אופטימיזציה של הייצרן (אם יש).4. איך בדיוק תשתמש בהם מבלי לפרמט ?5. למה לא ?
פורסם 2015 במאי 1510 שנים המדריכים השונים, אם היו נכונים, התאימו לתקופה בה SSD היה דבר חדש ומערכות ההפעלה לא הגיעו מוכנות 'מהקופסה'.
פורסם 2015 במאי 1610 שנים 1. כן. אף פעם לא לעשות איחוי ל-SSD. כאילו בחיים. EVER NEVER.2. להשוויץ3. אם אתה עדיין עם XP אז תריץ מדי פעם פקודת TRIM.4. כן.5. כן
פורסם 2015 במאי 1610 שנים מחבר תודה לכל המסייעים יחד עם זאת אני מבקש סיוע או מדריך כיצד מעבירים תיקיות השייכות למערכת הפעלה לכונן אחר (שאינו SSD) על מנת לשמור שהכונן לא יתמלא במהירות
פורסם 2015 במאי 1610 שנים מחבר הכל, כל מה שבד"כ מערכת ההפעלה "זורקת" לכונן הראשי (סרטים, מסמכים וכו') אבל מכיוון שהכונן הראשי הוא SSD קטן בכמות ויקר, אני מעוניין שרק המינימום הנדרש יהיה עליו וכל השאר יעבור או יועבר אוטומטית לכונן אחר שאינו SSD כבר בעת ההתקנה האם ניתן לעשות זאת ?מערכת ההפעלה שברשותי היא WIN 7 64 דבר נוסף אני יודע שגם אם אני מתקין תוכנה/משחק בכונן אחר פיזית או בפרטישן אחר תמיד ישנם רכיבים מאותה התקנה שמותקנים בכונן הראשי עליו יושבת מערכת ההפעלה האם ניתן למנוע זאת ?תודה
פורסם 2015 במאי 1610 שנים תיקיות פרופיל אפשר להעביר בלי בעיות ישירות מחלונית המאפיינים של התיקיה - http://www.techsupportalert.com/content/how-move-windows-7-personal-folders-my-documents-another-drive.htmתיקיות אחרות אפשר להעביר עם symlinkדבר נוסף אני יודע שגם אם אני מתקין תוכנה/משחק בכונן אחר פיזית או בפרטישן אחר תמיד ישנם רכיבים מאותה התקנה שמותקנים בכונן הראשי עליו יושבת מערכת ההפעלה האם ניתן למנוע זאת ?אי אפשר למנוע את זה. יש דברים שחייבים להיות מותקנים בתיקית מערכת כלשהי (סתם דוגמה קבצי DLL בתיקית system32, קבצים בתיקית appdata וכו')אם יש תיקיות ספציפיות לתוכנה/משחק מסויים אפשר אולי להעביר עם symlink אבל כל מקרה צריך לבדוק באופן פרטני
פורסם 2015 במאי 1610 שנים לא הייתי מתעסק עם דברים של התקנה של חלונות. אתה גם ככה קונה מעל 80 גיגה, אז זה לא קריטי. אחרי ההתקנה אתה יכול להתקין את שאר הדברים שאתה לא צריך לכוננים אחרים.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים תתקין הפוךאת ה-500 בתור כונן Cואת ה-250 בתור Dככה אני התקנתי ועובד מצויןמצטרף להמלצה - אני גם אוסיף שכונני SSD גדולים יותר גם מהירים יותר (בצורה שהיא לדעתי שולית אבל עדיין - מהירים יותר)כמו כן -אם תשאל לדעתי - תמכור את ה-250 ותרכוש בכסף איזה כונן מכני גדול לאפסון ככה שתוכל להנותאנו לאט לאט עדים לכך שכונני ה-SSD הופכים להיות יותר ויותר mainstream זוהי מגמה ברוכה - הדרך עוד ארוכה עד שיהפכו לקיימים בכל מחשב אבל הכיוון הוא ברור.שיהיה לך בהצלחה והרבה הנאהגבריאל
פורסם 2015 במאי 1710 שנים הממ מעבר למהירות יש עוד איזה סיבה למה לשים כונן גדול יותר למערכת ההפעלה? כי עד לא מזמן היה לי כונן 1 טרה למערכת ההפעלה ולא השתמשתי ביותר מ 300 גיגה. לא מזמן ״גילחתי״ קצת מהקבצים בכונן והשתדרגתי לכונן ssd 250 ג'יגה שכרגע נראה מספיק בהחלט גם מבחינת מהירות וגם מבחינת שטח האחסון הפנוי שנשאר לי
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מאחר וברירת המחדל להתקנות הוא הכונן של מערכת ההפעלה כדאי שיהיה שם מספיק מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.