עבור לתוכן

בעיה עם אנטי וירוס ביטדיפנדר

Featured Replies

פורסם
הלוואי שהיינו יכולים להסתדר בלי אנטיוירוס ולגבי האנטיוירוס נוד32 הוא בכלל לא יקר כי 80 ש"ח לשלם ואתה רגוע למשך שנה ועוד חוקי ואתה עוד מקבל את הגירסא 8(הכי עדכנית שלהם) לפי דעתי זה משתלם, אני גם ניסיתי כל מיני חינמים עד שהבנתי מה זה "חינמי" הרי החברות האלה הם לא פראיירים- - - תגובה אוחדה: - - -קלעת בדיוק מה גם אני חושב, אגב פנדה אינטרנט סקיוריטי ב80 ש"ח

אם לא תעבוד בווינדוס לא תצטרך אנטי-ווירוס, בכל מקרה מצורפת תמונה שמראה שנוד32 ממש לא עולה 80 שקלים, ביטדיפנדר מציע אותה חבילה רק ל3 מחשבים במחיר של 20$ וזה הפרש מאוד משמעותי, במבצעים שמתקיימים כמעט כל שבוע לעומת זאת Eset כמעט ולא עושה מבצעים אלה אם כן אתה רוכש ל3 שנים אז נותנים לך איזה הנחה עלובה.

לא מכיר את Panda אבל נשמע שהוא מכביד מאוד על המערכת ופוגע בביצועים ולדעתי זה פקטור רציני, כי בראיה שלי אנטי-ווירוס צריך לעבוד בשקט מאחורי הקלעים ולא להפריע, רק ברגע שהוא מזהה איום לנטרל אותו ולהודיע לך.

ואנטי-ווירוסים קלילים שעושים את העבודה מראה ההפך ממה שאתה חושב, זה מראה שהם בנוים מעולים ומרכיבים אלגוריתמים חכמים שיודעים לנצל את המשאבים נכון ולא מבזבזים לך משאבים בגלל שימוש בקוד לא יעיל וההפך הוא מראה שכן החבר׳ה שכותבים את התוכנה יותר רצינים ויודעים מה הם עושים. (כל עוד התוכנה עושה את העבודה)

ודבר נוסף, כמעט כל האנטי-ווירוסים בשוק יגלו +- 98% מאיומים אז אל תיהיה כל כך פראנויד...

פורסם
  • מחבר

ובסופו של דבר ESET NOD32 תמיד באתרי בדיקות AV TEST וכו' מקבלת ציון בינוני ומטה

עם עובדות קשה להתווכח לא מצאתי אתר אחד שנתן להם ציון שמתקרב לקספרסקי או נורטון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים