עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך 970 ו- PNY Quadro

Featured Replies

פורסם

אז ככה , ניגשתי לאייבורי ולקיי אס פי ואני שואלת שוב כי רציתי לעדכן אתכם במה שאמרו לי ולשאול את דעתכם.

הלכתי לשניהם להצעות מחיר.

כבר דובר שאני מתלבטת רבות בין 960 ל- 970 .

לצורך העניין האיזכורים שאתם צריכים בקשה לעיין בהם שוב( שתוכלו להבין אותי ) :

כאן בפורם:

http://hwzone.co.il/community/threads/562607-כרטיסי-מסך-660-ו-670-לעומת-960-970#.VVD9epBxmUk

http://hwzone.co.il/community/threads/562452-המלצה-להעדפה-GTX770-מול-GTX960#.VVD9pJBxmUk

בפורם מפרטי מחשב:

http://hwzone.co.il/community/threads/562460-עזרההה-למפרט-של-מחשב-חזק-ואיכותי-רב-תכליתי-גרפיקה-וגיימינג-טוב-מאוד-פלוס-(לא-כבד)#.VVD-ZpBxmUk

השאלות:

1. בקיי אס פי שאלו אותי וביררו מה מטרות המחשב והשימושים שלי, ואמרו לי שכדאי ללכת על PNY Quadro

ולבדוק ולברר את האופציה הזו - למטרת הגרפיקה וכל התוכנות השימושיות שקשורות בזה

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..168.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24382&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

הבעיה היא שחלק נכבד משימושים שליהן HD צפייה והורדה בעתיד גם 4K , וקצת גיימינג וכמובן בראש בראשונה גרפיקה. אז אני שואלת הכרטיס זה גם מתאים לכל השימושים הנ"ל ?

2. כשניגשתי לאייבורי לא שאלו אותי בכלל מה מטרת השימוש במחשב , אז לא ציינתי כי גם ככה היו לי הרבה שאלות אחרות על דגמים וגם לא נראה שעניין אותם או שהיו מספיק סבלנים.

כפי שאתם יודעים או לא שם לא מוכרים כלל את 970 משום חברה. כשווידאתי את זה ,המוכר ציין מיוזמתו שהיו להם ב-970 על כל סוגיו, המון תקלות ובעיות , וזו הסיבה שהם לא מוכרים יותר. (לא של ג'יגה בייט ולא חברה אחרת).

זה תמוה לא? זה מוכר לכם העניין הזה? כי זה ערער את הכוונה שלי אולי לקנות את ה- 970 ולא יודעת כבר מה לעשות

מה אתם אומרים?

פורסם

אל דאגה ה970 כרטיס נהדר אייבורי מעט נרקסיסטיים ופראנואידים (זה נורמאלי הם חברה גדולה) בכל הנוגע לרווחים והם כנראה נבהלו מהשמועות על COIL WINE וה3.5 GB וכנראה גם כמה וכמה כרטיסים הוחזרו

פורסם

970 כרטיס מעולה. אם אתה לא משחקת והרינדורים באנימציה יעשו על ה CPU ולא על ה GPU אז בישביל מה QUADRO... אפילו כרטיס מסך ב 800 שקל יעשה את העבודה של להחזיק את כמות הפוליגונים ב VIEWORT בתוכנות. עדיף אז לשים את הכסף ב ב CPU או יותר ראם או SSD.

פורסם

אנלוגיה יפה שקראתי מתישהו (לא מוצא את זה עכשיו) לכרטיסי הקוואדרו-

דמייני את כרטיסי הקוואדרו כג'יפ והג'יפורס כמכונית רגילה.

בשטח יש לג'יפ יתרון מובהק עד כדי זה שמכונית לא יכולה לעיתים לנסוע שם בכלל.

אבל בכביש הג'יפ איטי מהמכונית, ואולי 'מסורבל' יותר.

ובקיצור, זה תלוי נטו בשימושים שלך, בעיקר בעבודה עם תוכנות מידול ועריכת תלת מימד. איך שאני רואה, אין שום סיבה שמישהו יקנה כרטיס כזה לשימושים אישיים, אלא רק לעסק.

פורסם

970 כרטיס אמין מניסיון. אין איתו שום בעיות טכניות מיוחדות שאין בכרטיסים אחרים של ניוידיה.

אני לא מבין באנימציה ,אבל כמו שליינוס אמר כשעושים איתו חישובים על מערכים גדולים של מספרים הוא מעט פחות מדויק ויותר פגיע מבחינת טעויות עיגול/חישוב מעבודה עם מעבד. זה תלוי בעד כמה חשוב לך הדיוק ,ממה שבדקתי בינתיים אלו לא היו הבדלים שנראה שניתן לשים אליהם לב בעיניים בתמונות שעברו כל מיני פרוצדורות...

פורסם
כן אבל זה תקף גם לדגם הזה http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..45.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25076&txt_search=&buy=&minprice=1775&maxprice=0 ?

חשוב לי לדעת בקשה מה לגבי מה ששאלתי על PNY Quadro

אני כבר יותר משנה עם כרטיס Q ומניסיון אישי ומקצועי זאת הדעה שלי:

אם את עובדת על התכנה סולידוורקס ואת צריכה לעבוד על view port עם טקסטורות בזמן אמת,

התשובה שפה כרטיס Q יעשה את העבודה טוב יותר, עם את מרנדרת בזמן אמת עם מנועי רינדור ל-GPU בלבד שפועלים על cuda אז גם פה כרטיס Q יותר טוב.

אבל... מעבר לזה כרטיס Q ממש לא משתלם! אני למשל כמעט ולא משתמש בו רוב המטלות ה-970 החדש מבצע טוב יותר.

ועוד פרט חשוב! כרטיס Q חזק לכל מה שציינתי הנ"ל, מדובר על כרטיסים שתג המחיר שלהם מתחיל 4000 ש"ח ומעלה, כרטיסי Q עם מחיר מתחת לרף זה לא שווים את השקל.

פורסם
  • מחבר

אז בשביל כרטיס מסך מסוג quadro, הדגם של quadro ששמתי לא טוב ממש ודי חלש למרות עלותו של 2000 ומשהו שקל ?

באשר לשאר השימושים החשובים לא פחות, הquadro טוב להורדות וצפייה ב1800p על כל קבציו ((כולל בלוריי מלא) ו 4k , בדיוק כמו 960 ו970 ? או פחות?

פורסם

אין פה פחות בקטעים האלה.

אני לא יודע איזה מערכת את מתכננת אבל כנראה המעבד בה יהיה מספיק טוב לבדו בשביל הריץ תכנים ב1080p או 4k.. אלו לא משימות שנופלות על הכרטיסי מסך בדרך כלל וגם אם את משתמשת בהאצת GPU עם פילטרים ולא יודע מה ,כל הכרטיסים שהזכרת יעשו את זה בלי מלח. השימושים האלה ה'רגילים' לא צריכים בכלל לעמוד מולך בהתלבטות בין הכרטיסי מסך האלה.

פורסם
אז בשביל כרטיס מסך מסוג quadro, הדגם של quadro ששמתי לא טוב ממש ודי חלש למרות עלותו של 2000 ומשהו שקל ?

באשר לשאר השימושים החשובים לא פחות, הquadro טוב להורדות וצפייה ב1800p על כל קבציו ((כולל בלוריי מלא) ו 4k , בדיוק כמו 960 ו970 ? או פחות?

בתקופה שלנו כרטיסים מקצועיים מיועדים בעיקר לתכנות פוסט ואנימציה בשילוב דרייברים והתאמה מול המפתחים.

למעשה רוב הכרטיסים המקצועיים יש GPU זהה שיש בכרטיס גיימינג, הדבר שמבדיל אותם הם התאמת דרייברים והסרת הגבלות בתכנות מקצועיות.

בנוסף, תמיכה של היצרניות בבתי הפוסט על זה הם משלמים מחיר יקר יותר.

לדעתי, השוק הצרכני הפרטי ממש לא זקוק לכרטיסים אלו בתקופה הזאת.

פורסם

ההבדל בין GTX ל QUADRO (במחירים הללו) זה נגד על הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת זה נגד על הכרטיס מסך? יש פה טעות בהקלדה, אז אם אפשר לתקן ולהבהיר את הנאמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים