עבור לתוכן

אני חדש כאן ומתנצל מראש אם השאלה שלי תהייה שאלה חוזרת...

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב נייד ללא מערכת הפעלה.

עכשיו ראיתי והסתכלתי שמערכת ווינדוס 7 יש לה 3 גרסאות: הום, פרופישיונאל ואוליטימט.

המחירים בארץ מטורפים ביחס למה שמצאתי באיביי או באמאזון במיוחד בגרסאות של הום ופרופישיונאל.

עכשיו אין לי בעיה שהממשק שלי יהיה באנגלית ולא בעברית אבל הייתי רוצה שתהייה לי כמובן האפשרות לכתוב בעברית,

כי הבנתי שבגרסאות של הום ופרופישיונאל אין אפשרות לתוסף או איך שקוראים לזה בכדי לשנות את שפת הממשק אלא רק בגרסאת האוליטמט, תקנו אותי אם אני טועה.

ואת האמת למה זה ככה? הרי בארץ מוכרים את הגרסאות האלה עם ממשק בעברית.

בקיצור רציתי לשאול אילו מהגרסאות עדיף? האם כדאי לי ומשתלם לי להזמין מחו"ל, ומה אני צריך לדעת ולקחת בחשבון כשאני מזמין מחו"ל?

תודה

• תגובות 85
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קנה ווינדוס 8. טובה יותר מ7 ואפשר להוסיף שפות חופשי בכל גרסה

פורסם
  • מחבר

שונא את ווינדוס 8 היא לא נוחה לי

פורסם

אל תהיה רומנטיקן. וינדווס 8 יותר טובה מ7 בכל אספקט.

יש מאה תוכנות שיחזירו את הStart לווינדווס 8 ולא יהיה לך שום הבדל משמעותי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לך ביטחון במאה אחוז שיש משהו שיכול להחזיר את תצוגת הווינדוס 8 ל-START. כי זה הדבר שהכי לא נוח בווינדוס 8 עם כל החלונות האלה של תפריט ההתחלה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יפה תודה.

עכשיו אם נגיד אני מזמין מחו"ל, לא תהייה לי בעיה להוריד דרייבר של שפת ממשק עברית?

והאם ישנם דברים שאני צריך לדעת ולבדוק לפני שאני מזמין מחו"ל?

פורסם

לא דרייבר. פשוט בהגדרות.

פורסם

כמעט בכל מקום אפשרי אומרים שווינדוס 8-8.1 לא הצליחה לשבור את ווינדוס 7 אז אני לא מבין איך אתם אומרים ש 8 יותר טובה!?

אם אתה לחוץ תוריד מהאינטרנט יש מלא , ותחכה ל 10 זו כנראה תהיה המערכת המושלמת.

פורסם

אתה סותר את עצמך.

שפת ממשק ז"א תפריטים יש באולטימייט.

לכתוב ולקרוא עברית יש בכל הגירסאות.

פורסם

אם אני מבין נכון חלונות 10 יהיה שדרוג חינם לחלונות 7 גם, לכן הייתי קונה חלונות 7. לגבי הגרסא כתיבה בעברית יש בכולם, רק לא אפשרות להתקין ממשק מלא בעברית. אני הייתי הולך על כל דבר שהוא לא הום.

פורסם

לא סותר את עצמי הכוונה שלי היתה שווינדוס 7 כ"כ טובה ש 8-8.1 לא יכולה עליה !!! (סורי אם לא הבנת אותי) , שאמרתי שהיא לא הצליחה לשבור התכוונתי שהרבה אנשים מעדיפים את ווינדוס 7 בהרבה.

פורסם

לא יכולה עליה?

שאפו. איזה גבר היא

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף חברה 8 או 7?

פורסם

"חבר'ה" לא יתנו לך תשובה אחת סופית, הפגישה של היום נדחתה.

אולי עדיף שתיקח את עצתם של אלא שנשמע לך שהם הכי מבינים, כאלה שלא משתמשים בביטויים כמו "לא יכולה עליה" לתיאור מערכת הפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים