עבור לתוכן

כרטיס חדש ל-GTA V, Witcher 3, Batman

Featured Replies

פורסם
היתכן שגדל דור של משתמשים שכנראה צריכים שבכח יגבילו להם הגדרות מסויימות, כדי שלא יחשבו שהרמה של כל בר למקסימום וכל פילטר למכפלות הזויות זאת פעולה לגיטימית.

האופטימיזציה של GTA V היא סוכר, וחוויית השימוש ב-1080P בין משתמש HD 7950 לבין משתמש R9 290 או GTX 970 צריכה להרגיש זהה.

ועל זה נאמר "זונות גרפיקה".

פורסם

לא חושב. ההגדרה למונח שכתבת תופסת בעיקר לאנשים שאכפת להם להוסיף צללים יותר עמוקים, טקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר ושאר דברים שבאמת יגרמו לתחושת הבדל. ולא רינדור של עוד פח זבל שאי אפשר לראות מאחורי בניין במרחק 200 מטר ממך.

את GTAV ממש כמו כל משחק אחר צריך לדעת להגדיר בהתאם לחומרה. ברגע שמשתמשים בחומרה כמו HD 7950, יש מספיק כח גרפי לנצל כדי להביא את איכות התמונה למצב שבו אם אני מחליף למשתמש R9 290X או GTX 970 בלילה את הכרטיס ומשנה לו את ההגדרות, יש אחלה סיכוי שלעולם לא ידע שמשהו בכלל ישתנה. זה בדיוק האפקט שצריכים לשאוף אליו.

פורסם
לא חושב. ההגדרה למונח שכתבת תופסת בעיקר לאנשים שאכפת להם להוסיף צללים יותר עמוקים, טקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר ושאר דברים שבאמת יגרמו לתחושת הבדל. ולא רינדור של עוד פח זבל שאי אפשר לראות מאחורי בניין במרחק 200 מטר ממך.

את GTAV ממש כמו כל משחק אחר צריך לדעת להגדיר בהתאם לחומרה. ברגע שמשתמשים בחומרה כמו HD 7950, יש מספיק כח גרפי לנצל כדי להביא את איכות התמונה למצב שבו אם אני מחליף למשתמש R9 290X או GTX 970 בלילה את הכרטיס ומשנה לו את ההגדרות, יש אחלה סיכוי שלעולם לא ידע שמשהו בכלל ישתנה. זה בדיוק האפקט שצריכים לשאוף אליו.

ומה יקרה אם ינצלו את מלוא הכוח של ה970?

פורסם

אפשר לנצל את מלוא הכח של GTX 980 ושל טיטאן ושל שלושה טיטאנים ושל ארבעה פסקלים מ2016. אם ממשיכים להעמיס פילטרים במכפלות מטופשות זאת לא יגמר.

פורסם
אפשר לנצל את מלוא הכח של GTX 980 ושל טיטאן ושל שלושה טיטאנים ושל ארבעה פסקלים מ2016. אם ממשיכים להעמיס פילטרים במכפלות מטופשות זאת לא יגמר.

דיברתי על אופטימיזציה...

פורסם

כשכדי לקבל איכות תמונה טובה נדרש GTX 970, כבר ישלטו בשוק כרטיסים חזקים ממנו כפליים ויותר

פורסם
GTA 5 ממש כמו כל משחק אחר צריך לדעת להגדיר בהתאם לחומרה.

מסכים בהחלט!!

אני נהנה מאוד מ- dragon age 2, bio-shock infinity , FEAR3 והכל נראה ממש סבבה ב-FHD.

אין לי שום שאיפה "למקסם" הגדרות כדי ליהנות מהמשחק ומאידך הן על high +/- עם 2*AA

ורץ ב- 50-60FPS

איכות המשחק נקבעת רק בחלקה הקטן ע"פ ההגדרות הגרפיות- זה משהו שחלקנו כנראה לא למדו מעולם ואחרים שכחו.

נכון שאלו משחקים "ישנים" ולמרות זאת הם עושים את העבודה כמו שצריך וזאת על ידי כרטיס מסך בן 4 ששווה ~250 ש"ח ביד2 (יצא בתחילת 2011)

אין שום גבול עליון שתוכל להשיג וגם לא יהיה- "הקונץ" הוא למצוא את האיזון שמתאים לך ופשוט ליהנות מכל השאר.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי ללכת על ה-970 (מתנת יומולדת מוקדמת).

עכשיו השאלה הגדולה - על איזה תת דגם ללכת? ראיתי שהמועדפים בפורום הם ה-G1 וה-STRIX.

מזכיר שמאוד חשוב לי השקט של הכרטיס ושהספק שלי הוא לא הכי חזק שיש (FSP 500W), חשוב לי יכולת OC להמשך החיים של הכרטיס.

פורסם

שיחקתי עם 970 g1 על 1080p ב gtav, unity, farcry4, ועוד... וחשוב לי לומר לך שקודם כל תשכח מפילטרים, נקודה. אתה רוצה 60fps קבוע עזוב את הפילטרים..

בקשר לgta, אני אישית שיחקתי על הגדרות high וכל ה advanced graphics כבוי, כדי לקבל משחקיות חלקה, וfps גבוה, אני משחק על 144hz.

מה שאני רוצה לומר בתמצית זה, שאל תשקיע מיטב כספך בתקווה שאתה הולך לקבל כרטיס שיריץ לך את המשחקים החדשים על ultra עם פילטרים כי זה לא יקרה.. (אלא אם אתה הולך על 980ti, קניתי אותו השבוע. אין מה לדבר על באטמן כי הוא שבור... אבל gta ו wicher עובדים הכל על ultra יפה מאוד, ואני מכבה פילטרים)

וגם להוריד לhigh זה בסדר גמור-תאמין לי לא תרגיש שום הבדל. תכבה לרגע את התוכנה שמודדת לך fps ותראה שאתה לגמרי נהנה מהמשחק בלי שום בעיה

פורסם

עוד לא היה משחק אחד שלא עבד לי על הגדרות מקסימליות מלבד צל. כמובן שאין מה לצפות מאף כרטיס מסך שיריץ MSAA X8 וכדו'.

פורסם
  • מחבר

במחיר כזה אני כן מצפה שהכרטיס יריץ לי חלק מהפילטרים בלי בעיות (הבנתי שGTA הוא מקרה אבוד מבחינת אופטמיזציה), מה שמנחה אותי זה איכות גרפית מהנה.

מה שיש לי עכשיו זה או לשחק ב1080P עם כל ההגדרות נמוכות (נראה כמו תחת) או לשחק ב1600*900 בהגדרות טיפה יותר גבוהות אבל עדיין נראה כמו תחת.

ורק להבהיר, מבחינתכם reflections, texture, particles וכו' נכנסים להגדרות של פילטרים? כי הם אלו שאני חייב לשים על נמוך בשביל שהמשחק יהיה שחיק.

פורסם

התכוונתי לAA למינהם. איזה משחק עושה לך בעיות? אני כרגע משחק WITCHER 3 שנחשב תובעני מאוד מבחינת גרפיקה עם הכל על מקסימום מלבד צל וHAIRWORKS ומקבל קבוע 55-60 FPS.

פורסם
  • מחבר

נשמע מספק מבחינתי...

מה אתם אומרים - G1 או STRIX?

קחו בחשבון שG1 יש ב1800 בעוד הSTRIX עולה 1900

פורסם
הבנתי שGTA הוא מקרה אבוד מבחינת אופטמיזציה

WTF?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים