פורסם 2015 במאי 510 שנים מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..)אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
פורסם 2015 במאי 510 שנים כל ביוס והסיפור שלו, צריך לוודא שזה מופעל.יש כאלה עושים ריסטרט אולי מכבים אצלי למשל הלוח עושה ציפצוף.
פורסם 2015 במאי 510 שנים מחבר עד כמה המנגנונים האלה יעילים? יש למחשב דרך לדעת את הטמפרטורה שלו בצורה אמינה ולכבות את עצמו ברגע אמת או שזה לא תמיד חייב לעבוד?
פורסם 2015 במאי 510 שנים יש חיישנים בלוח, מן הסתם הם יכולים להתקלקל\לזייף.באופן כללי זה אמין.כאמור לא בהכרח לכבות, בשביל לכבות ניתן להשתמש בתוכנות.
פורסם 2015 במאי 510 שנים מחבר נגיד שאחד המאווררים או שניהם מפסיקים לעבוד, לפני שהמחשב נשרף הוא אמור לכבות את עצמו לא?אגב עוד שאלה..75 מעלות ללפטופ במאמץ זה תקין?
פורסם 2015 במאי 610 שנים 75 מעלות איפה ? על איזה רכיב ?.אצלי למשל המעבד יכול להגיע ל85+ מעלות , הכרטיס מסך בכלל יכול לרתוח וזה עדיין טמפרטורה בטווח התקין ..לא הכי מומלץ , אבל תקין ..
פורסם 2015 במאי 610 שנים כמעט כל מעבד \ כרטיס מסך יש חיישן טמרפטורה ויש מנגנון שמוריד הפעילות\מכבה ברגע שזה יותר מדי חם.לא הייתי ממליץ לשחק בהגדרות האלה כמו כן אם תדאג לאוורור מספיק למחשב רב הסיכויים שלא יהיה חם מידייש גם משטחי קירור לניידים https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2648בהצלחה,גבריאל נערך 2015 במאי 610 שנים על-ידי gabriel6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.