פורסם 2015 במאי 510 שנים שלום רב,האם מע' ההפעלה WIN 10 תהיה שדרוג כמו WIN 7 ,או שתהיה מע' הפעלה בפני עצמה ?והאם ניתן יהיה לרכוש את הדיסק המקורי מבלי לרכוש מחשב כלשהו ?במידה ותשובתכם תהיה שלילית לגבי שאלתי ,ניתן יהיה לשנות לשפה העברית בדיסק שכולו באנגלית,כלומר רכישה בחו"ל תהיה התשובה ל"בעייתי" ?כמו כן , אתם מסכימים לכך שהמע' הנ"ל תהיה המע' הכי טובה בכל הזמנים?תודה לעוזרים,דרור.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אפשר יהיה לשדרג מWin7 או מWin8.1 וכמובן אפשר יהיה להתקין מאפס.לרכוש דיסק מקורי retail תמיד היה אפשר ותמיד יהיה אפשר. זה רק יעלה יותר מלשדרג. השדרוג יהיה חינם לבעלי Win7/8.1."האם משהו הולך להיות המשהו הטוב ביותר בכל הזמנים" היא שאלה טיפשית שאין שום אפשרות לתת לה תשובה מדויקת.
פורסם 2015 במאי 510 שנים מחבר תודה לך על תגובתך, כמו כן לא הייתי אומר על שאלתי שהיאטיפשית מאחר והתכוונתי לכך שאם מע' ההפעלה הנ"ל יותר טובה מכל מערכות ההפעלה עד היום.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אם המערכת לא יצאה איך ניתן לענות על השאלה שלך?בלי קשר "הכי טוב" זה עניין סובייקטיבי.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אני כרגע על 10 Build 10074 שהוא הנוכחי והיציב(עדכונים איטיים). המערכת משתפרת ויציבה יחסית אבל ממש לא כמו גרסה רשמית ונדיר שיש לי איזה מסך כחול, וצריכת הזיכרון גבוהה יותר מ8.1 וכרגע עם ההתחל יש בעיות לפחות לי ולחבר שגם על 10 בBuild הנוכחי שלפעמים לוחצים והוא יגיב באיחור גדול מאוד ורק אחר כך מגיב רגיל אבל לאחר זמן מה זה שוב חוזר על זה מצד שני החיפוש השתפר ומרגיש הרבה יותר מהיר.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אתה לא יכול לתת חוות דעת על המערכת הסופית לפי המצב הנוכחי, שלא מהווה אינדיקטור למצב הסופי.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אתה מראה לי שאתה לא יודע לקרוא כל הכבוד. בכל מקרה אני יכול לחוות את דעתי בלי אישור ממך אז שחרר.
פורסם 2015 במאי 510 שנים סתם שיתף את מחשבותיו על הגרסא כרגע, לא חושב שצריך לעשות מזה כזה סיפור...דווקא אותי זה עיניין לשמוע.
פורסם 2015 במאי 610 שנים ניסיתי את הבילד הנוכחי. למעט שדרוגים קוסמטיים כמו תפריט ההתחל האידיוטי (אני רוצה התחל. פשוט התחל. לא מיני מסך אפליקציות. אגב, התחושה מהשיפורים הקוסמטיים ומאופיס 2016 פריוויו היא שלאט אבל בטוח אנחנו חוזרים לעיצוב של ווינדוס 95) והוספת פונקציות נפרדות שלא אשתמש בהן (שילוב אפליקציות מובייל, Cortana, Continuum), כמעט לא שינו כלום. ההפרש בין 8 ל10 זה ההפרש הקטן ביותר שהיה במערכת הפעלה חדשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.