עבור לתוכן

הארדיסק מתחמם

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!!

מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה?

דוגמא:

gzm3lzrlzjdj.pngattachment.php?attachmentid=8551&stc=1

פורסם

זה לא נורא בזמן עבודה מאומצת של ההארד דיסק.. אתה יכול לשפר את המצב בעזרת תכנון טוב של זרימת האויר במארז. תדאג למאורר שיכניס אויר למארז על ההארד דיסק ואם יש לך יותר מהארד אחד אל תצמיד אותם אחד לשני.

פורסם

השאלה היא האם זה בעבודה מאומצת או לא.

כבה את המחשב, תן לו להתקרר ותבדוק טמפרטורות כשהמחשב רק עלה והוא עדיין קר. אם אתה ממשך לראות הבדל משמעותי בטמפרטורות בין הקשיחים, תחליף אותם מקום בתוך המארז. אם הטמפרטורה הגבוהה "עוברת" לקשיח אחר - אז אתה יודע שיש לך בעיית אוורור של אזור מסוים, ועליך לפתור אותה. אם עדיין אותו קשיח ממשיך להציג טמפרטורה גבוהה, אז אתה יודע שכנראה יש משהו בעייתי בו.

פורסם

לפי התמונות שהוא מציג, נראה שהטמפרטורה גבוה תוך-כדי בדיקה של ההראד-דיסק.

פורסם

היה לי HITACHI ב 45 מעלות הוא החזיק את נשמתו לבורא כל הבידוד התפרק אבל זה היה מזמן SATA2

פורסם

מבלי לסתור את האמור לעיל

1. יכול להיות שהחיישן שמודד את הטמפרטורה תקול או שהתוכנה מזייפת בקריאה - כבר נתקלתי במקרים כאלו

2. מיקום הדיסק הקשיח אכן יכול לשפר את זרימת האוויר בצורה שישפיע על הטמפרטורה שלו

3. תשקול לרכוש מארז קירור לדיסק קשיח - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=20208&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

פורסם

גם אני חושב שהחיישן מזייף !

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה והוא הגיע עכשיו ל-52!!! :huh:

השאלה היא האם זה בעבודה מאומצת או לא.

כבה את המחשב, תן לו להתקרר ותבדוק טמפרטורות כשהמחשב רק עלה והוא עדיין קר. אם אתה ממשך לראות הבדל משמעותי בטמפרטורות בין הקשיחים, תחליף אותם מקום בתוך המארז. אם הטמפרטורה הגבוהה "עוברת" לקשיח אחר - אז אתה יודע שיש לך בעיית אוורור של אזור מסוים, ועליך לפתור אותה. אם עדיין אותו קשיח ממשיך להציג טמפרטורה גבוהה, אז אתה יודע שכנראה יש משהו בעייתי בו.

פורסם

אצלי יש שלוש הארדיסקים אחד על 37/9 שני על 41/3 שלישי 43/6 הם שורדים כבר כמה שנים, לא בטוח ש 45 מעלות זה גבוהה.

דרך אגב אני קורה נתונים דרך תוכנה שקוראת חיישנים בלוח אם, ואני מניח שגם כך לא ניתן לקבל תוצאות מדויקות.

נערך על-ידי duk4u

פורסם

בכל הקשיחים שאני בדקתי הטמפ המקסימלית לעבודה תקינה היא 55 מעלות.

הסנסור נמצא בתוך הכונן ולא על לוח האם. ומוצג בסמארט.

תחליף פיזית את המיקום שלו עם קשיח אחר ותבדוק

אם יש שנוי בחיווי.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

הסנסור נמצא בתוך הכונן ולא על לוח האם. ומוצג בסמארט.

נכון טעות שלי.

פורסם

נראה שפשוט אין מאוורר עליו בכלוב בו הוא מחובר.

ועל ה2 האחרים יש.

זה בדרך כלל המצב במארזים.

דבר ראשון שאני עושה ברגע שאני מתקין הרדיסק נוסף בכלוב השני זה להוסיף שם מאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים