פורסם 2015 במאי 410 שנים שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:
פורסם 2015 במאי 510 שנים זה לא נורא בזמן עבודה מאומצת של ההארד דיסק.. אתה יכול לשפר את המצב בעזרת תכנון טוב של זרימת האויר במארז. תדאג למאורר שיכניס אויר למארז על ההארד דיסק ואם יש לך יותר מהארד אחד אל תצמיד אותם אחד לשני.
פורסם 2015 במאי 510 שנים השאלה היא האם זה בעבודה מאומצת או לא.כבה את המחשב, תן לו להתקרר ותבדוק טמפרטורות כשהמחשב רק עלה והוא עדיין קר. אם אתה ממשך לראות הבדל משמעותי בטמפרטורות בין הקשיחים, תחליף אותם מקום בתוך המארז. אם הטמפרטורה הגבוהה "עוברת" לקשיח אחר - אז אתה יודע שיש לך בעיית אוורור של אזור מסוים, ועליך לפתור אותה. אם עדיין אותו קשיח ממשיך להציג טמפרטורה גבוהה, אז אתה יודע שכנראה יש משהו בעייתי בו.
פורסם 2015 במאי 510 שנים היה לי HITACHI ב 45 מעלות הוא החזיק את נשמתו לבורא כל הבידוד התפרק אבל זה היה מזמן SATA2
פורסם 2015 במאי 510 שנים מבלי לסתור את האמור לעיל1. יכול להיות שהחיישן שמודד את הטמפרטורה תקול או שהתוכנה מזייפת בקריאה - כבר נתקלתי במקרים כאלו2. מיקום הדיסק הקשיח אכן יכול לשפר את זרימת האוויר בצורה שישפיע על הטמפרטורה שלו3. תשקול לרכוש מארז קירור לדיסק קשיח - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=20208&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
פורסם 2015 במאי 510 שנים מחבר עשיתי את זה והוא הגיע עכשיו ל-52!!! השאלה היא האם זה בעבודה מאומצת או לא.כבה את המחשב, תן לו להתקרר ותבדוק טמפרטורות כשהמחשב רק עלה והוא עדיין קר. אם אתה ממשך לראות הבדל משמעותי בטמפרטורות בין הקשיחים, תחליף אותם מקום בתוך המארז. אם הטמפרטורה הגבוהה "עוברת" לקשיח אחר - אז אתה יודע שיש לך בעיית אוורור של אזור מסוים, ועליך לפתור אותה. אם עדיין אותו קשיח ממשיך להציג טמפרטורה גבוהה, אז אתה יודע שכנראה יש משהו בעייתי בו.
פורסם 2015 במאי 510 שנים אצלי יש שלוש הארדיסקים אחד על 37/9 שני על 41/3 שלישי 43/6 הם שורדים כבר כמה שנים, לא בטוח ש 45 מעלות זה גבוהה.דרך אגב אני קורה נתונים דרך תוכנה שקוראת חיישנים בלוח אם, ואני מניח שגם כך לא ניתן לקבל תוצאות מדויקות. נערך 2015 במאי 510 שנים על-ידי duk4u
פורסם 2015 במאי 610 שנים בכל הקשיחים שאני בדקתי הטמפ המקסימלית לעבודה תקינה היא 55 מעלות.הסנסור נמצא בתוך הכונן ולא על לוח האם. ומוצג בסמארט.תחליף פיזית את המיקום שלו עם קשיח אחר ותבדוקאם יש שנוי בחיווי. נערך 2015 במאי 610 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2015 במאי 610 שנים נראה שפשוט אין מאוורר עליו בכלוב בו הוא מחובר.ועל ה2 האחרים יש.זה בדרך כלל המצב במארזים.דבר ראשון שאני עושה ברגע שאני מתקין הרדיסק נוסף בכלוב השני זה להוסיף שם מאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.