עבור לתוכן

כרטיס מסך לGTA V ב-600 שח

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרגע GTX 560TI אבל הוא לא סוחב לי.

אני רק רוצה לשחק GTA V חלק בהגדרות נמוכות (לא מחפש עכשיו מקסימליות). העיקר שירוץ חלק.

I5 2320<br>4GB RAM אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי יש לי עוד דברים אבל אני רוצה לשחק חלק.

אם יש עוד פרט הכרחי תגידו.

תודה רבה מראש.

• תגובות 53
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.tms.co.il/product/13015

אני לא יודע כמה משמעותי יהיה השדרוג, אני מניח שצפונית ל-30%, אבל לא הרבה מעבר.

מכירת הכרטיס שלך ביד שניה ב-300 יהפוך את העסקה ליותר הגיונית, אבל אל תצפה לשיפור ביצועים מטורף.

פורסם
  • מחבר

איפה אני אמכור אותו עכשיו ב300. תביא עכשיו אני מוכר חחח

מה דעתך על gtx 650 ti ? הבנתי שהוא די בסדר. יש לי עוד דברים להשקיע בהם חוץ מכרטיס מסך לכן אני מעדיף להשקיע באיזור ה600 שח. אשמח לפתרונות רלוונטיים.

פורסם

GTX650Ti זה שנמוך מGTX560Ti אם כבר יש לך את HD7950 ב749/735ש"ח אצל TMS(קישור) שיאפשר יותר מהגדרות נמוכות ויהיה שדרוג מהכרטיס הנוכחי, לא יזיק גם להוסיף עוד 4GB.

פורסם
  • מחבר

סטיק זכרון ראם של 4gb ? מאיפה לקנות ומה יתאים לי ?

פורסם

אצל פלונטר רק תבחר צבע(קישור) ומשלוח בדואר רשום זה עוד 15ש"ח.

XZ82Ut9.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני פשוט אקנה את אחד מאלה? וזה יתאים למה שיש לי עכשיו?

ובנוגע לכרטיס מסך אני מעדיף אנוידיה, GTX 660 יהיה עסקה טובה יחסית ל-HD 7950 ?

פורסם

GTX 660 יספק ביצועים נמוכים יותר מ-HD 7950. אם אתה משלם על GTX 660 סכום של 500 שקלים או פחות, אני יכול להבין את השדרוג. אם לא, קשה מאוד לקרוא לזה שדרוג.

פורסם

שקול כרטיסים יד שנייה, תוכל לצאת בזול יותר ויש כרטיסים 280X באחריות (7970GHZ) ב-600.

ותמכור את שלך בכמה שתוכל, תפרסם ב-350 ואל תרד מ-200. או לחילופין שמור אותו למחשב אחר \ תן לחבר \ בן משפחה (בזכות השדרוגים שלי, בן דוד שלי מריץ 560TI SLI)

פורסם

מה קורה פה לאן כולם רצים?

לא שאלתם איזה ספק כוח, איזה סוג זיכרון יש לו, והצעתם לו הצעות על "עיוור", ופותח ההודעה, בתמימותו זורם אתכם..

פותח ההודעה, אנא ציין דגם מדויק של ספק הכוח שלך, ובנוסף, איזה תדר הזיכרונות שלך ואיזה חברה ,כדי להיות בטוחים שלא יהיו לך בעיות מיותרות.

פורסם

אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שיש לו ספק שכבר סוחב 560TI (כרטיס יחסית זללן חשמל במונחים של היום)

פורסם

לא כדאי לצאת מנקודת הנחה כזאת, ואם יש לו ספק גנרי מעאפן? שמריץ בחסדי האל את המערכת הזאת?

ההיגיון אומר שאתה צודק, אבל כדאי לוודא בכל מקרה, תמיד..

פורסם

אז הנה שאלת!

פורסם

אגב בלי קשר, השעה של פרסום ההודעה, לא מעודכנת רק אצלי? או שהמחשב שלי הוא בעצם מכונת זמן??

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק שהיה מתוכנן ל-SLI GTX560TI. המערכת כולה הייתה בנויה לזה, ברגע האחרון הורדתי כרטיס אחד.

איך אני בודק את הזכרונות, רק פיזי?

מה אתם מציעים שיעזור לי להריץ משחקים כמו שצריך? מה עם המעבד, סוחב או שכדאי כבר להחליף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים