עבור לתוכן

לא יכול להריץ וידאו בווינדוס מדיה פלייר אחרי התקנה מחדש של הרג'יסטרי

Featured Replies

פורסם

אהלן

הייתה לי בעיה במחשב שבגללה הווינדוס מחק לגמרי והתקין מחדש את הרג'יסטרי. רק הרג'יסטרי, לא פירמוט והתקנה מחדש.

מאז כשאני מנסה לנגן וידאו בווינדוס מדיה פלייר קופצת לי הודעת שגיאה של ''windows encountered a prblem while playing this file"

וכשאני לוחץ על עזרה ברשת זה מוביל אותי להודעת שגיאה ''C00D11B1'' שאחרי חיפושים זה שגיאה דווקא בקבצי אודיו.

ניסיתי להתקין מחדש קודקים (השגיאה גם על WMP X64 וX86), להסיר ולהתקין מחדש דרך turn windows features on and off ללא הצלחה.

המדיה פלייר מזהה את הקובץ ואפילו מריצה אותו רק בלי וידאו, ''כאילו'' זה בעיה של קודקים.

תודה.

פורסם

אין לי מושג מה זה להתקין מחדש את הרג'יסטרי. הרג'יסטרי זה לב ליבו של הווינדווס.

אם איזה כלי אוטומטי התעסק לך שם, המלצתי החמה היא להתקין מחדש ולא לגעת שם יותר.

פורסם

אם אתה מדבר על מה שהיה לך בדיון הקודם, אז אני לא רואה שום קשר בין הדברים.

מה לגבי תוכנות אחרות?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בשביל לעשות את זה פשוט-

ההמחשב נכשל בהעלאת הווינדוס וזיהה שגיאה של קבעי רג'יסטרי פגומים.

הרצתי את התיקון האוטומטי של ווינדוס והמחשב אתחל את עצמו סבבה.

אגב, אחרי שהוא עלה בחזרה הייתי צריך להתקין מחדש את כל הדרייברים שהיו לי,ככה שאם הוא לא התקין מחדש את הרג'יסטרי הוא לפחות עשה משהו שם.

תוכנות אחרות רץ סבבה.

פורסם

נסה להסיר את כל הנגנים והקודקים שלך, עשה ריסטרט, תתקין איזה נגן שתמיד עובד, VLC או MPC-HC ותמשיר משם.

פורסם

התקנת תיקון לא מתקינה רג'יסטרי. היא רק מביא אותו למצב יציב.

אם הרג'יסטרי היה מתאפס למצב התחלתי, המון דברים היו קורסים לך.

פורסם
  • מחבר
נסה להסיר את כל הנגנים והקודקים שלך, עשה ריסטרט, תתקין איזה נגן שתמיד עובד, VLC או MPC-HC ותמשיר משם.

עשיתי. מחקתי הכל כולל קודקים וכולל פופקורן טיים והתקנתי מחדש.

BSPLAYER VLC MPC הכל עובד חוץ מWMP.

ושוב, הכל קרה בריבוט הראשון אחרי שהווינדוס תיקן את עצמו.

פורסם

ראשית, מה כל כך נורא?... יש נגנים טובים לא פחות.

כמה אפשרויות:

1. תריץ בשורת הפקודה עם הרשאות ניהול sfc /scannow

2. תעלה את המחשב ממדית התקנה של הגרסה המדוייקת של הווינדוס שאתה משתמש בו כעת ותעשה Reapir.

זה מה עולה לי בראש.

פורסם

מה הקשר ל Popcorn Time? :)

זאת בעיה ספציפית עם WMP. באמת לא ברור למה אתה מתעקש להשתמש בתוכנה הזאת, אבל לפחות תמקד את המאמצים איפה שצריך.

פורסם
  • מחבר
ראשית, מה כל כך נורא?... יש נגנים טובים לא פחות.

כמה אפשרויות:

1. תריץ בשורת הפקודה עם הרשאות ניהול sfc /scannow

2. תעלה את המחשב ממדית התקנה של הגרסה המדוייקת של הווינדוס שאתה משתמש בו כעת ותעשה Reapir.

זה מה עולה לי בראש.

1. ''windows resource protection found corrupt files but was unable to fix some of them". יכול להיות אלף דברים אחרים. הפנה אותי ללוג של בערך 12000 שורות. אני יכול להעלות אותו אם יעזור.

2. עשיתי. זו הבעיה מלכתחילה. אחרי הwindows repair הבעיה התחילה כמו שציינתי.

לגבי PT- העלתי את זה רק כי זה עוד נגן מדיה, ובתור נגן מדיה הוא יכול להריץ וידאו כמו הנגנים האחרים.

אני יודע שאתם לא מעריצים של WMP אבל אצלי זה הפוך- זה הנגן עם האיכות הכי טובה ושלא נתקע אפילו למאית שניה כשמעבירים לחלקים שונים בסרט.

אז כן, אני די נעול עליו.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים