עבור לתוכן

הטריק שיעניק תוספת ביצועים לכרטיס ה-GeForce שלכם

Featured Replies

פורסם

אחלה כתבה, שירבו כתבות כאלו !

ומה זה Nvidia network service ?

אולי גם את זה אפשר לבטל? לחובבי הPING שבינינו...

• תגובות 31
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כיבוי ה- NVIDIA Streamer Service מונע שימוש ב-Shadowplay (ואתה משתמש בו מדי פעם) פשוט שים אותו על Manual במקום Disabled.

כך ה-Service ישאר כבוי עד שמשהו מבקש להשתמש בו, ז"א ידלק לבד כשתפעיל Shadowplay. אולם הוא ישאר דלוק עד האתחול הבא (או עצירה ידנית).

לגבי ה-Network Service, אני מניח שהוא בשימוש עבור עדכוני פרופילים ודריבר. אותו לא הייתי מכבה.

פורסם

אגב, גם אצלי זה ביטל את SHADOWPLAY (מפרט בצד, דרייברים עדכניים).

לא יודע אם הפתרון של סינדרום יעבוד - אבל ברגע שעוצרים ידנית את התהליך, רק הפעלה שלו מחדש מהSERVICES גורמת לSHADOWPLAY לעבוד.

פורסם

אני בדקתי וכשהוא כבוי על Manual, הפעלה של Shadowplay (מהמתג ב-GE) מדליקה אותו בהצלחה. כלומר בוודאות מבקשת להשתמש בו.

אם אתם משתמשים ב-Shadowplay לעיתים קרובות אך מעוניים לכבות את ה-Service לאחר מכן, תכינו איזה קיצור דרך שמריץ את הפקודה:

"net stop "NVIDIA Streamer Service

בכל אופן המידע מגיע ממקור בלתי מוסמך, עדיין לא בדקתי ביצועים בעצמי אבל הרבה אומרים שלא משפיע עבורם. אולי משפיע יותר על מחשבים איטיים \ מעבד חלש, אולי זה בכלל באג.

פעם הייתי תמיד דואג לכבות services שאני לא צריך, שרצים אוטומטית באתחול. Manual מבטיח זמינות במידה ותוכנה מבקשת אותו. אבל היום לא חסרים לי משאבים אז אני לא טורח.

פורסם

מישהו ממכם יכול לספר לי מה הערך המוסף בהתקנה של הדריברים המלאים של NVIDIA למשתמש הרגיל ? (חוץ מיותר עומס על המחשב וירידה בביצועים)

פורסם

מי הוא המשתמש הרגיל ? זה תלוי בצרכים שלו. אל תתקין מה שאתה לא צריך וזהו.

אם זה דריבר ל-3DVision, דריבר ל-HDAudio, ל-PhysX או Geforce Experience (עדכוני פרופילים \ דריבר, הגדרת משחקים, הקלטות, סטרימינג, FPS OSD ו-LED Visualizer).

פורסם

אני תמיד מתקין רק את הדריוור והPHYSX.

אפילו את הGEFORCE EXPERIENCE העפתי לכל הרוחות.

פורסם

גרם לי לקריסה ב GTA V.

פורסם

לא משתמש בSHADOWPLAY אז לא יכול לאשר אם עובד או לא.

Geforce 850M 2GB GDDR5

לא מורגש שיפור בGTA V

כמו שהיה 30-70 FPS ככה נשאר

פורסם

יכול להיות שמדובר בצוואר בקבוק עם הכונן הקשיח. ברגע שהעברתי את ה- temp של shadowplay לכונן SSD נראה שזה שיפר באותה רמה את הביצועים כמו לכבות אותו (אצלי לפחות זה לא כזה משמעותי, 3-4 FPS)

מה שעוד יותר מעניין זה שה- temp כבר היה מוגדר לכונן אחר מהכונן שבו GTA מותקן אצלי, אז מה היה קורה אם ה- temp היה מוגדר על אותו הכונן?

פורסם

נראה ש-NVIDIA תיקנו את זה עם עדכון ה-GE האחרון

פורסם

^ release notes לפרוטוקול:

Dey6omZ.png

אגב, בניגוד לגרסא קודמת נראה ש shadowplay לא מצליח להדלק מהמתג במידה וה-service כבוי במצב ידני\אוטומטי. מצד שני דווקא פתיחה של GE מדליקה את ה-service.

בנוסף, לאחר הפעלת shadowplay ניתן לכבות את ה-service ועדיין ללכוד וידאו (לפחות את שולחן העבודה). בכל אופן כבר אין ממש סיבה לריב עם ה-service, שישאר דלוק וזהו.

פורסם

סינדרום, איך זה שהלוגו שלך אדום?

פורסם

על מה אתה מדבר הלוגו כתום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים