עבור לתוכן

כמה המחשב שלי שווה?

Featured Replies

פורסם

צביקה חיפוש מהיר בחנויות ברשת העלה לי מספר מחשבים חדשים בעלי מפרט חזק משלך במחיר של 700-800 שקל. בד"כ על חומרה לוקחים מחיר של חדש ומורידים 30% בכדי לראות את הערך היום(כלל אצבע, לא תופס ב100%).

לפי הכלל הזה המחשב שלך שווה במקסימום 500-550 שקל.

תוריד קצת על זה שאין כבר אחריות, תוריד על זה שהחומרה ישנה בהרבה מהחומרה במחשבים החדשים האלו. ותוריד על זה שאתה גם לא מוכר את זה עם הארד דיסק, דבר שגורם לכך שהמחשב לא שמיש ברגע הקניה ומחייב הוצאות נוספות. הגענו לבערך 400 שקל. וזה בהנחה שהמחשב שמור במצב מעולה.

אם אתה מוצע מישהו שמוכן לשלם יותר תמכור לו מהר, המחשב הזה כבר ישן מאוד ולא משתלם לקנות מחשב כזה במחיר גבוה.

נערך על-ידי MBoomer

פורסם

הכלל אצבע למחשב ישן זה 30-50% ממחשב חדש בעל ביצועים דומים.

מה ההגיון לשלם 70% על מחשב בין 5 בלי אחריות.

אם המחשב די חדש זה תופס.

זה לדעתי השווי, בפועל זה שוק חופשי.

פורסם
הכלל אצבע למחשב ישן זה 30-50% ממחשב חדש בעל ביצועים דומים.

מה ההגיון לשלם 70% על מחשב בין 5 בלי אחריות.

אם המחשב די חדש זה תופס.

זה לדעתי השווי, בפועל זה שוק חופשי.

אני מסכים איתך, הייתי צריך לציין 30-50% ולהגיד שלקחתי את הערך הגבוה לצורכי חישוב מחיר מקסימלי.

בכל מקרה עומד מאחורי שאר ההודעה, המחשב ישן ולא משתלם, אפילו אם תמצא מישהו שמוכן לשלם 300 הייתי מציע לך למכור.

פורסם

זה לא מחשב ג'נרי, מחשב שקול חדש עולה כ1100-1200 ש"ח אפילו 1300, לכן 250-450 נראה לי סביר תלוי במצב החומרה, בתור מוכר הייתי מתחיל ב700 ש"ח.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
צביקה חיפוש מהיר בחנויות ברשת העלה לי מספר מחשבים חדשים בעלי מפרט חזק משלך במחיר של 700-800 שקל. בד"כ על חומרה לוקחים מחיר של חדש ומורידים 30% בכדי לראות את הערך היום(כלל אצבע, לא תופס ב100%).

לפי הכלל הזה המחשב שלך שווה במקסימום 500-550 שקל.

תוריד קצת על זה שאין כבר אחריות, תוריד על זה שהחומרה ישנה בהרבה מהחומרה במחשבים החדשים האלו. ותוריד על זה שאתה גם לא מוכר את זה עם הארד דיסק, דבר שגורם לכך שהמחשב לא שמיש ברגע הקניה ומחייב הוצאות נוספות. הגענו לבערך 400 שקל. וזה בהנחה שהמחשב שמור במצב מעולה.

אם אתה מוצע מישהו שמוכן לשלם יותר תמכור לו מהר, המחשב הזה כבר ישן מאוד ולא משתלם לקנות מחשב כזה במחיר גבוה.

תראה לי בבקשה איפה אתה מוצא מחשב i3 עם DDR3 ב-700/800 ש"ח

פורסם
לפי ההיגיון שלכם דירה בתל-אביב אמורה לעלות כמו דירה בבאר שבע כי זה "כמה שזה שווה לי" למרות שכולנו יודעים שאף אדם שפוי לא מוכר דירה בתל-אביב בכזה מחיר ולכן המחיר בשוק הוא יותר מה"מחיר האמיתי".

גם כאן אתם ממשיכים לטעון ש"זה המחיר ואין מה לעשות" - בבקשה אם אתם טוענים שזה המחיר תמצאו לי מישהו שמוכר במחיר הזה ואני מוכן לקנות ממנו כמה מחשבים. אם אף אחד לא מוכר בכאלה מחירים אז זה לא המחיר האמיתי ולא משנה כמה הודעות תמשיכו לשרשר פה

היי צביקה,

אני בטוח שאתה יודע שההשוואה לדירות היא תלושה. מחשב הוא לא כמו דירה.. שווי הדירה מתבסס ברובו על שווי הקרקע, ביקוש\היצע. רק בגלל זה דירה זהה בתל שאביב שווה יותר מאחותה בבאר שבע. זה לא המצב במחשבים. (לפחות לא עם המחשב שלך)

המחשב שלך יהיה שווה אותו הדבר גם בתל אביב וגם בבאר שבע. אין לו השבחה אלא רק ירידת ערך ובקצב השוק היום גם דיי מהירה...

אני לא טוען ש"זה המחיר ואין מה לעשות" אלא זה השווי ותעשה מה שאתה רוצה. אני גם לא חושב שיש הרבה שמוכרים כאלה מחשבים פשוט בגלל ששמי שקנה מחשב כמו שלך מראש כנראה שהוא עדיין מרוצה ממנו. אבל שוב, זה עדיין לא אומר שהמחשב שלך שווה יותר..

בכל זאת, לאחר חיפוש קצר ביד2, הנה בחור שמוכר מחשב יותר טוב משלך בכל אחד מהפרמטרים ב550 שח. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

סופסוף אחד מדבר לעניין ומביא הוכחה לדבריו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים