פורסם 2015 באפריל 2910 שנים הפכתי את כל התפריטים של ה VEGN2610 הדפוק הזה והאופיצה היחידה שיש זה שלא ישדר את ה SSID, אבל לפי דעתי הרשת עדיין דולקת (חבל שאין לי מודד קרינה לבדוק), איך מכבים אותה ????
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים כיבוי ברודקאסט ל-SSID לא מכבה את הרשת האלחוטית.אני יודע שבדגמים קודמים היה כפתור פיזי לכיבוי/הפעלה של הרשת האלחוטית.
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים כיבוי הרשת האלחוטית נעשה בצורה הבאה:כנס לתפריט Advanced תבחר ב-Advanced Setup ובתוכו ב-Wireless Settings.מחק את הסימן ליד Enable Wireless Router Radio לחץ APPLY.עמוד 82 ב-LINK הזה - http://www.netcheif.com/downloads/VEGN2610-UG.pdf- - - תגובה אוחדה: - - -כיבוי הרשת האלחוטית נעשה בצורה הבאה:כנס לתפריט Advanced תבחר ב-Advanced Setup ובתוכו ב-Wireless Settings.מחק את הסימן ליד Enable Wireless Router Radio לחץ APPLY.עמוד 82 ב-LINK הזה - http://www.netcheif.com/downloads/VEGN2610-UG.pdf
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים מחבר צודק, האמת שמצאתי את זה פעם ושכחתי... אני הולך לבטל את זה עכשיו! האם אתה ממליץ לשים את הערוצים על AUTO או לבחור משהו לבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.