עבור לתוכן

שאלה בקשר דפדפן OPERA

Featured Replies

פורסם

1. רציתי לדעת אם הדפדפן הזה בכלל מאובטח ?

2 . איך הוא ביחס לגוגל כרום ? פיירפוקס ? IE

3 . חוות דעת אישית :

אני חייב לציין לפני שאני אחד שיש לו מינימום 10 דפדפנים ברקע מעמיס

ניסיתי IE 11 פשוט זוועה ויש לי מערכת הפעלה מקורית ! ווינדוס 7 פרו 64 באתר HWZONE שלכם הוא בקושי זז !!! אי אפשר להקליד עם הדפדפן הזה השורות בקושי זזות

ניסיתי כרום הוא באמת טוב עד ש ... מפעילים כמות של דפדפנים והפלאש קורס , דפדפן הזה פשוט לא מתאים בעבודה עם הרבה אתרי YOUTUBE וסירטונים כאלה ברקע ובטח שלא הרבה דפדפנים ניסיתי 200 פעם הסרה התקנה - ניסיתי את כל הגירסאות כלום אין פיתרון לפלאש

ניסיתי FF למען האמת יש לו תמיד הודעה מוזרה " בעית אבטחה " איך שמתחילים לגלוש הוא מראה הודעה מוזרה כזאת אבל מניסיון שלי בעבר הוא דפדפן לא ממש שנעים לעבוד איתו הגלילה מקרטעת לא כל האתרים זומרים איתו לא יודע לא אוהב אותו בכלל .

אז לא ידעתי מה לעשות אמרתי ננסה להתקין OPERA

וזה מוזר מאוד ה OPERA יותר טוב מכולם איך זה ? אני עובד איתו עם הרבה מאוד דפדפנים בינתיים טפו טפו עובד טוב הוא לא נתקע לא מקרטע הוא מרגיש ממש מצויין , אין קריסה של הפלאש הסיוט ב CHROME

וגם הממשק שלו סבבה ממש נוח

השאלה מה הקצ' בדפדפן הזה ? האבטחה ? יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי , אחרת כולם בארץ היו עובדים איתו ?

דבר אחד שמתי לב שהוא לא ממש חסכוני ב RAM הוא דיי רעב כמו ה CHROME

מישהו עבד עם הדפדפן הזה ?

פורסם

אצלי מותקנים מספר דפדפנים, ביניהם Safari ו- Opera והם באמת מהירים ביחס לאחרים, אך אני עובד עם Firefox בגלל הגמישות והפלאגינס המעולים שעוזרים בגלישה.

אם סבבה לך Opera אז גלוש איתו, על איזו אבטחה אתה מדבר?

ניסית לחפש בגוגל השוואות שלו לדפדפנים אחרים?

פורסם

Opera דפדפן טוב מאוד ומתוחזק היטב כדאי לתת לו נסיון

אבל קח בחשבון שהוא לוקח הרבה זכרון

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי בדיוק אותו מצב

ניסיתי את האופרה ומאז אני איתו

דפדפן מהיר, חזק, מריץ כמה חלונות באותו זמן בלי בעיה.

החסרון היחיד הוא שיש פלאשים שלא תומכים בו ולפעמים יש בעיה עם סרטונים של יוטיוב באתר חיצוני.

בנוגע לאבטחה, אתרים של בנקים לדוגמא בנויים על האקספלורר לכן לפעמים זה עושה בעיות עם כל דפדפן שהוא לא אקספלורר

חוץ מזה מאוד מרוצה במיוחד מהקיצורים שאתה בונה לעצמך בspeed dial

פורסם
  • מחבר

באמת שמתי לב שחלק מהאתרים הוידאו באופרה לא עובד חלק או לא עובד , לא הבנתי מה קורה

אבל באופן כללי בריבוי דפדפנים האופרה הכי יציב , הפחד שלי האבטחה שלו אני נכנס לאתרים של בנק , PAY PAL וכו' ... מצד שני יש לאתרים SSL ואבטחה לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים