עבור לתוכן

gtx 970 VS r9 290 cf

Featured Replies

פורסם

שלום אשמח לדעת האם כדאי לי ללכת על 970 או לקנות מערך cf של 290 (לא X) או שבכלל כדאי ללכת על 980 כי יש מבצע וזה נמכר ב2500 יש לקחת בחשבון פרמטרים כמו רעש וכו'

פורסם

איך השיקול של 970 בודד מול שני 290 בכלל נוצר? האם אתה קונה שני 290 יד שניה? ומה מפרט מערכת המחשב?

פורסם
  • מחבר
איך השיקול של 970 בודד מול שני 290 בכלל נוצר? האם אתה קונה שני 290 יד שניה? ומה מפרט מערכת המחשב?

לא יד שנייה פלונטר ושאר המפרט זה I7 Z87 8 GB

פורסם

זה לא מפרט, זה 4 אותיות ו-4 מספרים.

איזה ספק כח יש לך (דגם)?

אתה אומר לא יד שניה, אם כך ה-R9 290 הכי זול בפלונטר עולה 1400 בערך, מה שאומר 2800 שקלים לשניים. אני עדיין לא מבין איך GTX 970 בודד שעולה סביב 1700 נכנס לסיפור הזה.

באיזה מסך אתה משתמש? מפרט, מפרט נורמלי בבקשה.

פורסם
  • מחבר

איזה ספק כח יש לך (דגם)?

אתה אומר לא יד שניה, אם כך ה-R9 290 הכי זול בפלונטר עולה 1400 בערך, מה שאומר 2800 שקלים לשניים. אני עדיין לא מבין איך GTX 970 בודד שעולה סביב 1700 נכנס לסיפור הזה.

באיזה מסך אתה משתמש? מפרט, מפרט נורמלי בבקשה.

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24548

או:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24549

והמסך:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2414H

אשמח לתשובה כמה שיותר מהר :)

פורסם

שני R9 290 היא לא בחירה זולה (2800 שקל ושדרוג ספק), לא בחירה שקטה (רועש), ולא בחירה חכמה (כולה 1080P, לא צריך לעוף).

קח איזה GTX 970 שקט וסע לשלום.

פורסם
  • מחבר
שני R9 290 היא לא בחירה זולה (2800 שקל ושדרוג ספק), לא בחירה שקטה (רועש), ולא בחירה חכמה (כולה 1080P, לא צריך לעוף).

קח איזה GTX 970 שקט וסע לשלום.

שני המפרטים האלו הם הצעות שקיבלתי גם עליהם אשמח לקבל חוות דעת והאם עדיף לקנות 980 ב2500? בנוסף מה עדיף u2414h או p2414h?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לא מאוזן?

פורסם

בסך הכל 8 תווים :funnypost:

פורסם

צר לי לאכזב אך אינני מזהה את חוסר האיזון המדובר.

המפרט נראה לי סבבה רק שהייתי מחליף כמה דברים:

לוח - מפני שאתה לא הולך לעשות OC למעבד שאינו K, אין טעם בלוח Z. לך על B85M-PRO3 שעולה 300שח (100שח פחות!)

זיכרונות - מה גרם לך לפצל את ה8G הללו ל2 במקום לקחת סטיק בודד של 8G המאפשר לך לשמור על אפיק שדרוג של עד 32G כמתוכנן ? לאחד אותם ומהר!

ספק כוח - שדרג לתקן GOLD בהפרש שחסכת מהלוח...

SSD - בדוק אם נכנס לך דגם MX בתקציב, לא קריטי אבל אם אפשר אז למה לא?

קירור למעבד - הייתי שם עליו עוד 50 שקל רק בשביל היעילות והשקט . . . שוב את ההפרש כבר חסכנו שם בלוח.

ועכשיו הגענו לחלק החשוב באמת - כ.מ : למה לא 970 ?

פורסם
  • מחבר
צר לי לאכזב אך אינני מזהה את חוסר האיזון המדובר.

המפרט נראה לי סבבה רק שהייתי מחליף כמה דברים:

לוח - מפני שאתה לא הולך לעשות OC למעבד שאינו K, אין טעם בלוח Z. לך על B85M-PRO3 שעולה 300שח (100שח פחות!)

זיכרונות - מה גרם לך לפצל את ה8G הללו ל2 במקום לקחת סטיק בודד של 8G המאפשר לך לשמור על אפיק שדרוג של עד 32G כמתוכנן ? לאחד אותם ומהר!

ספק כוח - שדרג לתקן GOLD בהפרש שחסכת מהלוח...

SSD - בדוק אם נכנס לך דגם MX בתקציב, לא קריטי אבל אם אפשר אז למה לא?

קירור למעבד - הייתי שם עליו עוד 50 שקל רק בשביל היעילות והשקט . . . שוב את ההפרש כבר חסכנו שם בלוח.

ועכשיו הגענו לחלק החשוב באמת - כ.מ : למה לא 970 ?

אוקיי 1) אני הולך לעשות OC לכרטיס מסך 2) יש עכשיו מחיר נהדר לZ87 כ400 שח 3) שמעתי ששני סטיקים נותנים יותר ביצועים 5) יש סיבה מיוחדת לשדרג ל80+ GOLED? ולבסוף 5) יש עכשיו מבצע על ה980

פורסם

תעשה. מה הבעיה

יופי שיש מחיר טוב לZ, אתה לא צריך Z, למה שתקנה Z אם אתה יכול לחסוך 100שקל ?

שמעת נכון. פעם זה היה משמעותי יותר, כיום זה כלכך זניח שעדיף לך לשמור לעצמך את האופציה לשדרוג עתידי במערך 8X4 =32G.

תקן מחמיר, חסכוני בחשמל לטווח הארוך וסביר שגם שקט יותר בהפרש זניח. בנוסף הכרטיס שלך מפלצתי, למה שלא היה ספק טוב ?

אז מה אם יש מבצע? כל מה שבמבצע לוקחים? זה עדיין כמעט אלף שקל יותר מ970 והפרש הביצועים לא מצדיק את זה . אז למה ?

ולמה אנחנו מדברים פה על המפרט שלך

פורסם
  • מחבר
תעשה. מה הבעיה

יופי שיש מחיר טוב לZ, אתה לא צריך Z, למה שתקנה Z אם אתה יכול לחסוך 100שקל ?

שמעת נכון. פעם זה היה משמעותי יותר, כיום זה כלכך זניח שעדיף לך לשמור לעצמך את האופציה לשדרוג עתידי במערך 8X4 =32G.

תקן מחמיר, חסכוני בחשמל לטווח הארוך וסביר שגם שקט יותר בהפרש זניח. בנוסף הכרטיס שלך מפלצתי, למה שלא היה ספק טוב ?

אז מה אם יש מבצע? כל מה שבמבצע לוקחים? זה עדיין כמעט אלף שקל יותר מ970 והפרש הביצועים לא מצדיק את זה . אז למה ?

ולמה אנחנו מדברים פה על המפרט שלך

אני הולך לעשות OC גם למעבד בבוא העת (שיניתי לK) ב500 שקל פחות לדעתי זה שווה שיניתי לסטיק אחד הספק סבבה מה הבעיה בו?

פורסם

I7 K ב500 פחות?

אולי לקחת I5K ב500 פחות. מהלך אידיוטי. תחזיר לI7 הקודם ואם אתה ממש חייב K אז תוסיף עוד 500 שקלים יותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים