עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 3.5K לגיימינג ועוד... קונה בהקדם האפשרי!

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

GTA V, BF4,ALL THE NEWS...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אין לי מושג איזה אבל לכרטיס מסך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגוריםTMS,plonter,startpc,ksp

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?ברגע שאני יסגור מפרט.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אולי כרטיס מסך,מעבד,להוסיף זיכרון...

12. הערות נוספות, פירוט מורחב : אין לי בעיה עם כרטיס מסך יד2(עדיף,כדי להוציא את המירב) ושיהיה אפשרות לשדרוג עתידי אם אפשר בתקציב הזה...

נערך על-ידי kofikoking

פורסם
  • מחבר

UPP!

פורסם
  • מחבר

נו!? אני רוצה לקנות את המחשב,עזרה!!!!

פורסם
  • מחבר

?!!#?$% :((((

פורסם
  • מחבר

נו מההההה לא יענו לי?!

פורסם

למרות שאמרת שאין צורך במארז שקט הינה אפשרות עם ניצול מלא של התקציב עם באנדל שכולל מארז טוב יותר עם בידוד אקוסטי ואפשרות להוצאה של חלק מכלוב הHDD/SSD להכנסת כרטיסי מסך ארוכים יותר יחד עם ספק 650W תקן 80+ Silver

3435/3367ש"ח

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:14416:1/4:13508:1/3:14430:1/9:12194:1/20:11736:1/18:10042:1/

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪984

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪138

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪311

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600ET

כמות: 1 - מחיר: ₪443

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪304

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪326

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3584

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3513 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/kt1pzl6w

נערך על-ידי rony2

פורסם

ביקשת מפרט וקיבלת בסוף ניסית להרכיב 2 ויצא לך הרבה פחות טוב והרי לא סתם באמת פנית לפורום וענית על השאלון.

בכל מקרה אני אפרט...

המפרט הראשון שלך בעצם הוא כמו המפרט השני שלי עם עם כמה שינויים

ב2 המפרטים שלך המעבד עם תדר נמוך יותר ב10% אבל גם משתלם.

ב2 המפרטים שלך הקירורים פחות טובים למעבד שלא הייתי שם במחשב שמיועד להיות מחשב משחקים.

ב2 המפרטים לוחות האם עם תמיכה עד 16GB בעוד שהלוח ששמתי הוא עם תמיכה עד 32GB, בלוח ששמת במפרט הראשון יש 4 חיבורי SATA3 ו2 חיבורי SATA2 כמו ב2 המפרטים שלי, בלוח ששמת במפרט השני יש 2 חיבורי SATA3 ו2 חיבורי SATA2.

R9 280X(מיתוג מחדש של HD7970) ששמת במפרט הראשון לא משתלם בגלל העובדה של HD7950 כרגע בחיסול מלאי והוא ממותג מחדש כR9 280, במפרט השני הGTX960 בכלל לא משתלם לתקציב שלך בנוסף הוא עם 2GB ולא יזיק שיהיה יותר למשחקים של ימינו ואלו שעתידים להגיע.

למה לקחת מארז מיני במפרט השני?

אין צורך בצורב מאחר ובקושי משתמשים בו ואפשר להתקין את מערכת ההפעלה באמצעות DOK אבל אם למרות הכל אתה צריך לך על המפרט השני ב3324/3258ש"ח ותוסיף לו צורב.

לך על אחד המפרטים שהצעתי לך ותוסיף SSD בעתיד(עדיף של 250GB או יותר) או תמתין להצעות נוספות מחברי הפורום.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

לא אני הרכבתי אותם,שאלתי גם בFXP זה מה שבנו לי ויש עוד כמה אבל הם בערך אותו הדבר...

בקיצור אם אני רוצה מארז שקט יותר וספק גדול ואמין יותר ללכת על המפרט הראשון ואם לא אז על השני+SSD? (המפרטים שאתה הצעת)

פורסם

כן, הבנת נכון רק העניין עם הSSD תקף גם למפרט הראשון אז פשוט כשתוכל תוסיף אחד בעתיד, רק תשאל בפורום לפני.

לגבי הספקים שהצעתי כולם אמינים ואיכותיים אבל מגיעים בבאנדלים משתלמים שבנפרד יעלו יותר.

הFSP RAIDER יהיה שקט יותר ובעל נצילות גבוהה יותר.

*ערכתי את המפרטים, בשניהם ירדתי בלוח האם לאחד שעולה פחות ועדיין ונותן לך את התמיכה בעד 32GB ו4 חיבורי SATA3 ועוד 2 חיבורי SATA2 בנוסף במפרט השני הוספתי SSD של 128GB למערכת ההפעלה תוכנות ומשחקים נבחרים ככה שכל עוד אין לך צורך במארז עם בידוד אקוסטי המפרט השני יהיה עדיף.

נערך על-ידי rony2

פורסם

בתקציב כזה SSD מיותר, עדיף להשקיע בכרטיס מסך.

לאח שלי יש SSD ולי אין להגיד לך את האמת זה מיותר בשביל עוד 2-3 דקות במשחקים מסכי טעינה ומולטי סתם בזבוז כסף.

פורסם

SSD ממש לא מיותר וכמובן שאפשר להסתדר בלי בכל מקרה לא חסר דיונים על זה.

אפשרות שלישית לשיקול פותח הדיון לוותר על הSSD במפרט השני ולקחת את HD7970 שחזק בסביבות ה19% מHD7950 ובעתיד להביא SSD בעל נפח גדול יותר שייתן ביצועים גבוהים יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪984

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪138

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪311

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600ET

כמות: 1 - מחיר: ₪443

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪939

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪304

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3448

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3380 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/js6x95lc

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הזה שווה את התופסת כסף? או שזה יוסיף לי FPS בודדים במשחקים.

ובנוגע למארז הזה הוא טוב? האיוורור שהוא מגיע איתו מספיק? (לא שהמפרט הזה דורש יותר מדי:))

ותודה אחי על העזרה!:D:o

ובעיקרון זהו? להזמין את המחשב ככה? הוא יספיק לכמה שנים הבאות?

פורסם

אישית הייתי הולך על המפרט עם הSSD מתגובה #6 שלי פה בדיון(קישור) במיוחד שHD7950 במחיר כזה משתלם בנוסף אתה יכול להמהיר את הHD7950 ולהגיע לרמת ביצועים דומה/קרובה לHD7970, הSSD ייתן לך תגובתיות מעולה במיוחד בריבוי משימות ולתשובה מפורטת יותר אתה מוזמן לשאול פה בפורום אמצעי אחסון(קישור).

הIPPON Gaming Beast הוא חיקוי של 410 NZXT Phantom(קישור לאתר היצרן) וזה לא דבר רע כי הוא מארז בעל ערך המחיר שלו בנפרד בצבע שחור הוא 358ש"ח(קישור) ולבן 369ש"ח(קישור) בנוסף אם קונים אותם בנפרד הם מגיעים עם 3 מאווררים בבאנדל המארז מגיע עם 2 שזה מספיק(אחד מכניס אוויר ואחד מוצא), בנוסף יש לו בקר לשליטה על המאווררים, קורא כרטיסים ואפשרות התקנת SSD/HDD ללא כלים(Tooless) ופילטר לאבק.

וכן, להזמין את המחשב ככה לגבי לכמה שנים הוא יספיק זה תלוי בך אם למשל לאחר 3 שנים תראה שכרטיס המסך לא מספק אותך אין בעיה לשדרג כנ"ל לגבי הזיכרון(אתה יכול עד 32GB) וגם HDD/SSD נוספים אתה יכול, רק לפני כל שדרוג עדיף שתתייעץ פה בפורום בהתאם למה שאתה מעוניין לשדרג.

שמחתי לעזור ותתחדש :)

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עזרת לי מאוד:) אני הולך על המפרט עם הSSD (יש לי מחשב עם SSD ואני די מרוצה מהSSD)

ובנוגע למארז אני יודע שזה חיקוי של הNZXT 410 בגלל זה שאלתי מה הביקורות עליו.

ועל איזה SSD אתה ממליץ ? (125GB או שמחירים ירדו ואפשר לקנות 250בזול)

ושאלה אחרונה,מה זה אומר להמהיר את הכרטיס? אתה מתכוון כאילו לOC? אם כן אני יכול להגיד לחברה שיעשו לי OC כי הבנתי שיש רמות לזה ואם טועים זה דופק את הכרטיס והוא נשרף

וכל מיני שטויות כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים