עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך, עד 500-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאור מצא, יש סיכוי שהספק הזה יצליח לסחוב 7850 (לפי היצרן צריך 500W), ואם כך אז השדרוג כבר מכובד.

פורסם

פותח הדיון שלום לך,

כאדם שעובד יום יום בפוטושופ לפרנסתו, אני חייב לציין שקיבלת פה מידע לא מדויק.

דבר ראשון, פוטושופ עדיין מתבססת בעיקר על כוח מעבד וזיכרון ראם. רק חלק מהפעולות בעיקר אפקטים וכמה פילטרים ל- blur.

נעזרים ביכולת של הכרטיס GPU.

לכן לפני שתזרוק סתם כסף על כרטיס שלא יתרום מאום, רצוי לדעת מה השימושים שלך בפוטושופ ובאיזו גרסה אתה משתמש.

דבר נוסף, אני ממליך לך על כרטיסי NV מבסיבה שכבר שנים אנוידיה ואדובי עובדים יחד על תאימות למנוע "מרקורי" בתכנה.

הדרייברים של NV מותאמים טוב יותר לחבילת אדובי.

פורסם
  • מחבר
פותח הדיון שלום לך,

כאדם שעובד יום יום בפוטושופ לפרנסתו, אני חייב לציין שקיבלת פה מידע לא מדויק.

דבר ראשון, פוטושופ עדיין מתבססת בעיקר על כוח מעבד וזיכרון ראם. רק חלק מהפעולות בעיקר אפקטים וכמה פילטרים ל- blur.

נעזרים ביכולת של הכרטיס GPU.

לכן לפני שתזרוק סתם כסף על כרטיס שלא יתרום מאום, רצוי לדעת מה השימושים שלך בפוטושופ ובאיזו גרסה אתה משתמש.

דבר נוסף, אני ממליך לך על כרטיסי NV מבסיבה שכבר שנים אנוידיה ואדובי עובדים יחד על תאימות למנוע "מרקורי" בתכנה.

הדרייברים של NV מותאמים טוב יותר לחבילת אדובי.

Photoshop cc 2014.

כצלם חובב, קניתי את החבילה לצלמים של אדובי, שעולה 10$ לחודש. השימושים שלי הם לא "כבדים" במיוחד, כמו של מעצבים גרפיים ומעצביי ווב, אלא לעיבוד תמונה - צבעים, קונטרסט, בהיר/כהה יותר, חידוד, איזון לובן וכו'. מה שכן, אני עובד עם הרבה שכבות בכל תמונה. בנוסף, אני מצלם בפורמט RAW (למי שמכיר...), ששם כל קובץ יכול להגיע ל - 20 מגה ואפילו יותר, ואני צריך שפוטושופ תוכל להתמודד בקלות עם קבצים כאלה, ועם קבצי PSD גדולים.

פורסם

תשדרג ל ו7 חזק, ותבדוק אם פוטושופ מקבלת שטח דיסק רק בשבילה ללא שיתוף עם המערכת.

טיפ תשתדל לא לערוך ב-16 ביט, זה מפתה המון צלמים ללא תמורה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר
תשדרג ל ו7 חזק, ותבדוק אם פוטושופ מקבלת שטח דיסק רק בשבילה ללא שיתוף עם המערכת.

טיפ תשתדל לא לערוך ב-16 ביט, זה מפתה המון צלמים ללא תמורה מיוחדת.

אז אתה אומר לרדת מכרטיס המסך ולשדרג את המעבד?

אל תשכח שאני משתמש במחשב לעוד דברים חוץ מפוטושופ...

פורסם

אם התקציב מוגבל אז כן... לך על המעבד קודם.

אגב, דיסק HDD יעודי לפוטושופ גם ישפר את העבודה.

פורסם
  • מחבר
אם התקציב מוגבל אז כן... לך על המעבד קודם.

אגב, דיסק HDD יעודי לפוטושופ גם ישפר את העבודה.

אוקיי.

בתקציב של 500-600 ש"ח יש לך כרטיס של Nvidia להמליץ לי?

פורסם
הסתכלתי בספק הכח. לא מצוין שם החברה והדגם אבל הוא נותן 450W, שזה מה שחשוב לא?

תנסה לצלם את המדבקה של המתחים, חשוב לדעת כמה אמפר A יש לך במסילת ה-12V.

פורסם

לפי התמונה שהוא צירף קודם, הספק מסוגל לספק 30A על המסילות..

אם מה שאתה מציע נכון, וכנראה שכן אם אתה עובד עם התכנה הזאת לפרנסתך, לצערי אין שום סיכוי שהוא יביא I7 כוחני בתקציב שלו, בטח ובטח, לא שילוש חדש עם I7 שכזה, אולי אחד משומש שמתאים לתושבת שלו.

פורסם

אם מה שאתה מציע נכון, וכנראה שכן אם אתה עובד עם התכנה הזאת לפרנסתך, לצערי אין שום סיכוי שהוא יביא I7 כוחני בתקציב שלו, בטח ובטח, לא שילוש חדש עם I7 שכזה, אולי אחד משומש שמתאים לתושבת שלו.

לא פסלתי משומש בכלל, להיפך הנכון אני בעד יד 2.

פורסם
בנוסף, יש לי כמה תיקיות עם הרבה מסמכים וקבצי תמונות, וכרטיס מסך טוב יזרז את הזמן עד שתיקיות כאלה נפתחות וניתן לעבור בין הקבצים/תמונות השונים.

זה פשוט ממש אבל ממש לא נכון.

מה שיעזור לך במקרה הזה זה SSD, או הארד דיסק חדש ומהיר יותר, אפילו WD BLUE חדש ישפר לך את זה בהרבה.

נשמע לי שלשימושים שלך, לפוטושופ, שדרוג של הראם וההארד דיסק יעזור הרבה יותר מכרטיס מסך חדש. מעבד גם אפשר, רק שזה סיפור הרבה יותר יקר.

פורסם

לא מדובר בספק כח איכותי, לכן אין ליחס יותר מדי חשיבות לנתון הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים